Erotični horoskop: Ribi - skladnost z drugimi znaki (1. del)

1.02.2010 | M.C.

Kako se nežna, občutljiva Ribica sklada z vašim znakom, če ste rojeni v prvi polovici leta?

 

V znamenju Rib.

V znamenju Rib.


Ljudje, rojeni v znaku Rib, so na partnerja zelo navezani. Očarala vas bo njihova erotičnost in predanost partnerju.


Ribi – Oven


Oven bo očaran nad Ribino zapeljivostjo in privlačnostjo, njun seks bo zaradi Ribine izjemne intuicije in fantazije vedno zanimiv za Ovna. Razlike v njunih osebnostih se dopolnjujejo; Ribo privlači Ovnova strastnost, Ovnu pa laska njena privrženost. Oven se bo z veseljem odločal namesto Ribe, ki potrebuje predvsem nekoga, ki ji bo v oporo. Oven rad kritizira in njegov oster jezik lahko prizadene nežno Ribo. Oven mora vložiti samo malo taktnosti in zveza bo srečna.   

Riba je zelo ženstvena. (jlp)

Riba je zelo ženstvena. (jlp)

 

Ribi – Bik


Bikovega materializma sicer ne more razumeti, a se Riba vseeno rada nasloni na njegovo trdnost. Oba sta umetniški, kreativni duši. Delovnost Bika je dobra protiutež Ribini lenobi. Ustvarila si bosta zelo udoben dom. Riba obožuje Bikovo predanost  in zvestobo, njegova stabilnost pa uravnoteža njeno muhavost. Bikova strastnost najde dobrega partnerja v čutni Ribi. Riba je bolj čustvena od Bika, a če bo Bik ostal v stiku s svojo romantično platjo, bo Ribo lahko zadovoljil tudi v tem pogledu.


Ribi – Dvojčka


Dvojčka pri Ribi privlači njena skrivnostnost, njo pa njegova pamet. Razigrani in netaktni Dvojček lahko vse prehitro prizadene nežno in občutljivo Ribo. Ko si Dvojček želi svobode, bi bila Riba rada občudovana. Ob nemirnem Dvojčku Riba ne more dobiti občutka varnosti, ki ga za srečo v zvezi potrebuje, Dvojček pa ne dobi potrebne svobode. Oba sta nagnjena k spremenljivosti razpoloženja, in nimata najboljšega stika z realnostjo. Oba potrebujeta partnerja, ki ju bo znal bolje usmeriti. Strast med  njima je velika, a to pelje bolj k temu, da Dvojček nepremišljeno seje ostre besede, Riba pa si jih preveč žene k srcu.

Ugani, kdo sem! (jlp)

Ugani, kdo sem! (jlp)

Ribi – Rak


Riba potrebuje zaščitnika, kar je vloga, ki je Raku pisana na kožo. Oba imata močno intuicijo in veliko domišljije, zelo sta čustvena in zvesta. Rak in Riba zlahka prepoznata čustveno stanje drugega in znata pravilno reagirati na to. Oba rada preživljata čas doma. Rak poskrbi za finance in tako zagotovi stabilnost, ki manjka Ribi. Tudi v postelji se imata več kot odlično, uskladiti znata svojo strast in nežnost. V seksu bo moral kljub sramežljivosti vodstvo prevzeti Rak, Riba pa bo voljno sledila. Rak posveča občutljivi Ribi dovolj pozornosti, ona pa mu vrača z oboževanjem.


Ribi – Lev


Med Levom in Ribo se razvije privlačnost, ker sta si zelo različna, vendar pa se v razlikah ne dopolnjujeta. Lev je dominanten, Riba je rada vodena, a do nesoglasij prihaja zaradi Levove odprtosti, ki trči ob Ribino introspekcijo. Lev je družaben in si želi odobravanja z vseh strani, Riba pa ima raje bolj mirno življenje. Ribi se zdi Lev aroganten in netakten. Za Leva je Riba preobčutljiva in preveč razmišljujoča, oba pa več jemljeta kot dajeta. Ko se prepirata, Lev izbruhne, Riba pa se zapre vase, tako da težko kaj rešita. Zveza ni obetavna.Seks z Ribami je tudi duhovna izkušnja. (jlp)

Seks z Ribami je tudi duhovna izkušnja. (jlp)

Ribi – Devica


Znaka sta nasprotna, zato se zelo privlačita, a sta si tudi različna kot dan in noč. Devica ceni predvsem intelektualno partnerstvo in duhovno ujemanje, Riba pa postavlja čutno ljubezen v središče svojega življenja. Devici se rado zdi, da je Riba z glavo v oblakih. Rešuje ju Ribina sposobnost vživljanja v druge in intuicija. Na področju financ trči Ribina darežljivost ob Devičino varčnost. V postelji ima Riba veliko domišljije, ki se zadržani Devici lahko zazdi pretirana, vendar pa je to področje, kjer se ta nasprotna znaka najbolj razumeta. Zveza nima dobrih obetov.


V nadaljevanju preberite skladnost Rib z znaki od Tetnice do Rib.


Tagi


Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran