Erotični horoskop: Ribi - skladnost z drugimi znaki (2. del)

4.02.2010 | M.C.

Kako si Riba sklada z znamenji od Tehtnice do Ribe?

 

V znamenju Rib.

V znamenju Rib.


Vas je očarala tiha, zapeljivo graciozna oseba, rojena v znamenju Rib? Preverite, ali se njeno/njegovo znamenje sklada z vašim!Ribi – Tehtnica


Tehtnico očara Ribina romantičnost, občutljivost in občudovanje. Ob Ribi se Tehtnica počuti res zaželeno in ljubljeno. Vendar pa se vesela Tehtnica težko sooči z resnimi čustvi Rib, ki so včasih na meji z depresijo. Tehtnica se bo igrivo norčevala iz mrkosti Rib, kar bo naletelo na slab odziv. Riba bo tudi težko prenesla Tehtničino vrtanje za podatki. Za Tehtnico je bolje, da vodstvo prepusti Ribam.  

Ribe imajo zelo občutljiva stopala. (jlp)

Ribe imajo zelo občutljiva stopala. (jlp)

Ribi – Škorpijon


Tako Škorpijon kot Riba sta vodna znaka, vladajo jima čustva. Ta zveza ni najbolj praktična, je pa vsekakor zelo čustveno nabita. Riba je skrivnostna in zaprta vase, Škorpijon pa ima dar za vrtanje v skrivnost, zato lahko prodre globlje kot kdo drugi. Riba je omahljiva, Škorpijon pa odločen in se rad odloča namesto nje. Paziti mora predvsem, da je s svojim ostrim jezikom ne prizadene. Škorpijon mora v tej zvezi prevzeti nadzor nad denarjem. Razumevajoča in lojalna Riba zna omiliti Škorpijonovo ljubosumje. V spalnici sta zelo čustvena, kar vodi v odličen seks. Pravzaprav se čustveno tako ujemata, da sta težko ločena.


Ribi – Strelec


Strelec in Riba sta si zelo različna po značaju. Med njima je sicer močna privlačnost. Riba je globoko čustvena in zapletena, Strelec pa ima prostodušen odnos do sveta. Riba je zelo neodločna, zato bo moral vse odločitve sprejemati Strelec, ki tudi ni ravno najbolj odločen. Ne eden ne drugi ne znata ravnati z denarjem, kar bo samo še en razlog za trenja več. V Ribi bo Strelec hitro vzbudil ljubosumje, to pa bo Strelca še bolj oddaljilo od Ribe. V seksu se bosta dobro ujela, saj je obema zelo pomemben, vendar pa to ne more biti dovolj. V zvezi vlada zmeda, ne zadovoljstvo.Ribe se rade pustijo voditi. (jlp)

Ribe se rade pustijo voditi. (jlp)

Ribi – KozorogKozorog bo z veseljem vodil dovzetno Ribo v postelji, Riba pa mu bo rada sledila. Ljubeznivost in iskrenost Rib bo Kozoroga očarala in vnesla radost v njegovo življenje. V zameno bi Kozorog Ribi nudil stabilnost in varnost, ki jo ta potrebuje, zato ga bo vdano občudovala – to pa je nekaj, kar Kozorog nujno potrebuje, a si ne upa priznati. Čustveno se dobro dopolnjujeta in se razumeta glede vrednot. Kozorog se mora le malce potruditi in Ribi pokazati ljubezen, pa bo zveza odlična.
 

Ribi – Vodnar


Riba se rada nasloni na partnerja in se pusti voditi, Vodnarju pa se bo zdelo, da se je obesila nanj in ga duši. Občutljiva Riba potrebuje pogoste izpovedi ljubezni in želi biti ves čas v središču pozornosti svojega ljubimca, česar ji Vodnar, ki je rad na več koncih in se ne pusti ujeti eni sami osebi, ne more nuditi. Vodnar postane depresiven zaradi pomanjkanja svobode, ki ga začuti ob Ribini navezanosti nanj, Riba pa trpi zaradi njegove dozdevne hladnosti. Zveza vodi oba v depresijo.

Ribinim čarom se boste težko uprli. (jlp)

Ribinim čarom se boste težko uprli. (jlp)

Ribi – Ribi


Dve Ribi imata seveda podobne pozitivne kot tudi negativne lastnosti, zaradi česar se dobro razumeta in drug do drugega čutita najmanj naklonjenost. V postelji se bosta dve Ribi odlično razumeli; če jima bo seksualna kompatibilnost pomagala tudi pri reševanju drugih problemov, ki bodo nastali zaradi preobčutljivosti ali neodgovornosti pri ravnanju z denarjem, denimo, je zveza lahko zelo uspešna. Problematično je lahko pomanjkanje odločnosti pri obeh. Seksualna vez med njima je tako močna, da potrebujeta le malo za uspešnost v drugih segmentih zveze.

Najboljši partnerji za Ribico so Rak, Škorpijon in Ribi, pa tudi Bik in Kozorog.


Tagi


Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran