Erotični horoskop: Škorpijon (23. oktober - 21. november)

7.06.2010 | M.C.

Preverite, kako omrežiti škorpijona in kakšni so škorpijoni kot ljubimci in partnerji.

 

V znamenju Škorpijona.

V znamenju Škorpijona.


Rojeni v znaku Škorpijona so izjemno intenzivni, globoki in močni; tudi ko se zdijo mirni, lahko čutimo močno čustveno energijo, ki jo izžarevajo. Ta močna energija je lahko tudi nevarna in agresivna, vendar magnetična in skoraj hipnotična. Oči Škorpijona imajo včasih tak hipnotični učinek, da se pred njimi počutimo razgaljene in nemočne.

Škorpijoni so previdni, samoobvladani, strastno predani, a tudi občutljivi in lahko ranljivi. Stvari in ljudje so jim ali zelo všeč ali pa so jim odvratni. Hitro se lahko užalijo in so zmožni dolgo čakati, da se maščujejo. Njihova občutljivost v kombinaciji z močno voljo je lahko uporabljena za veliko zlo ali veliko dobro.

Druge ljudi, sploh sodelavce, Škorpijoni zelo kruto sodijo in netaktno kritizirajo, sami pa se pogosto ne zavedajo svojih napak. So dobri prijatelji, dokler smo jim kot prijatelji koristni in spoštljivi, potem pa radi pozabijo na prijateljstvo.

Kako omrežiti Škorpijona?


Škorpijon je vodni znak. (jlp)

Škorpijon je vodni znak. (jlp)

Ne pozabite, da vam Škorpijon pokaže samo to, kar vam želi pokazati in da se pod njegovo zunanjostjo skriva nekaj neobvladljivega in nevarnega. Škorpijon je nepredvidljiv, a nekaj je gotovo: ko ga želite osvojiti, ga poslušajte z vsem srcem in naj vas bodo sama ušesa. Na zmenek ga peljite na kako športno aktivnost, najraje vodno, ali na zabavo, kjer bo polno uspešnih ljudi. Če se s Škorpijonom pričkate, pazite, da boste ostali spoštljivi; ti ljudje se namreč zelo resno jemljejo in ne prenesejo posmehovanja. Čeprav se nam Škorpijoni zdijo obsedeni s seksom, seks zanje ni zgolj seks, ampak z njim poskušajo presegati telo. Razgalite svojo dušo, pokažite mu zaupanje in bodite potrpežljivi, ko čakate, da dobite isto nazaj. Škorpijoni imajo radi izziv, nekoga, ki jih preizkusi in se zaveda, da je najboljši. Želijo si partnerja, ki je prav tako močan, kot so oni in izžareva čisto osebno energijo, a jih zna tudi razumeti in sprejeti. Škorpijoni so radi skrivnostni, ne prenesejo pa, da imate vi skrivnosti pred njimi. Kljub temu boste morali najti pot, kako brez pretirane skrivnostnosti ohraniti zvezo zanimivo. Škorpijon potrebuje partnerja, ki ima prav tako močno spolno slo in se zna pogovarjati, ko je to v zvezi potrebno.

Bi radi izvedeli, kaj vam napoveduje horoskop za ta teden?

V zvezi s Škorpijonom


Pustite Škorpijonu, da vodi. (jlp)

Pustite Škorpijonu, da vodi. (jlp)

Škorpijon oddaja izzivalno energijo, kot bi si iskal pogumnega partnerja, ki si bo upal spustiti se v pustolovščino z nevarnim Škorpijonom in ga bo zmožen dvigniti na novo raven. Škorpijonu se včasih zdi, da je zveza boj za premoč, vendar se ob pravem partnerju, ki je pripravljen odkriti, kaj se skriva pod njegovo rezervirano zunanjostjo, lahko sprosti in strastem dovoli, da se razplamtijo.

V zvezi hoče Škorpijon seveda biti glavni in če mu to dopustite, bo zveza harmonična. Ljubezen je zanje pogosto taktična igra. Od partnerja ne pričakuje samo seksa in ljubezni, ampak tudi preudarno ravnanje z denarjem. Seks je seveda najpomembnejši, saj od tod Škorpijon črpa svojo moč. Škorpijon je že sam po sebi seksi znak, ko pa je zaljubljen, je še bolj seksi. Škorpijoni dobro vedo, kaj je dobro zanje in jim ni nerodno to tudi zahtevati. Na srečo to ponavadi vključuje tudi njihovega partnerja.


V postelji s Škorpijonom


Škorpijoni so ljubosumni in strastni. (jlp)

Škorpijoni so ljubosumni in strastni. (jlp)

Škorpijoni imajo že kar legendaren libido in so zato zelo veseli predvsem partnerja, ki jim je zmožen slediti, če pa zna v seks prinesti še raznolikost (npr. v podobi igračk), bo v postelji prava pravljica. Tako kot drugod, je tudi pri seksu Škorpijon rad šef, ali bolje koreograf. Prepustite se mu, to počne v obojestransko zadovoljstvo, saj brez vašega užitka tudi sam ne uživa.

Škorpijon je tako rekoč simbol za seks. Rojeni v tem znaku so strastni in zelo čutni ljubimci. Ljubezensko združitev vidijo kot nekaj skoraj mističnega, v erotičnem doživetju se izgubijo na mističen način. Pogosto so nagnjeni k perverzijam, predvsem k sadizmu, in nemalokrat se njihove zveze končajo nasilno ali celo tragično.

Pri Škorpijonu so glavna erogena cona genitalije in čisto zadovoljen bo, če se takoj posvetite njim. A v resnici se vam z odločitvijo ne bo treba mučiti, saj vas bo tako ali drugače sam pripeljal do tega, da boste počeli to, kar si želi. Zelo rad ima oralni seks, aktivno ali pasivno. Poskusite z 69-ko.

Bi radi izvedeli, kaj vam napoveduje horoskop za ta teden?


Tagi


Ocena 4.17 (6 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran