Erotični horoskop: Škorpijon in Škorpijonka (23. oktober – 22. november)

23.12.2009 | M.C.

Oglejte si lastnosti oseb, rojenih v znamenju Škorpijona, in njihovih specifik glede na spol!


V znamenju Škorpijona.

V znamenju Škorpijona.


Vas je pritegnila njena skrivnostno privlačna podoba fatalke? Se ne morete upreti njegovemu hipnotičnemu pogledu? Najprej preberite, kaj o vašem Škorpijonu pravijo zvezde!


Škorpijonka


Škorpijonka je skrivnostno lepa in magnetično privlačna ženska, ki vas bo očarala s svojo ženskostjo v kombinaciji s samozavestjo in neodvisnostjo. Ne glede na to, kaj navleče nase, tudi če je to razvlečena in zapackana trenirka, bo Škorpijonka še vedno seksi, saj se njen seksapil skriva v magnetičnem pogledu in zamolklem glasu, pogosto pa je dovolj že samo hoja. Kljub vsej svoji neodvisnosti bo moškemu dovolila, da je kavalir in jo razvaja v njeni ženskosti. Puhlice in laži pri njej ne obrodijo sadov, saj bo žrtev prebodla z rentgenskim pogledom in obema bo takoj jasno, pri čem sta.


Škorpijonka je rada glavna v postelji in drugod. (jlp)

Škorpijonka je rada glavna v postelji in drugod. (jlp)


Od vas zna dobiti vse samo s pogledom in grlenim glasom, a tudi ko je sama zaljubljena, boste vi težko kaj dobili od nje. Škorpijonke zanimajo samo nadpovprečno inteligentni, ambiciozni in možati moški.

Pri vsem, kar v življenju počne, je strastna, ne samo v postelji, kot si pogosto domišljamo. Če se ob določeni stvari ali osebi v njen ne prebudi strast, bo to gladko prezrla. Ker je sama skrivnostna in ima hipnotičen pogled, ji marsikdo rad zaupa svoje skrivnosti, pa čeprav je niti ne pozna. In tuje skrivnosti so pri njej na varnem, tako kot njene lastne. Zna pa biti tudi zelo odkrita, tako da že kar reže z netaktnostjo. Če se pri tem nasmeji, sploh ne veste več, kaj vam je rekla, če pa vas preseka še s pogledom, zares začutite njen strup.

 

Škorpijonka si želi enakovrednega partnerja


Škorpijonka si želi enakovrednega partnerja. (jlp)

Škorpijonka si želi enakovrednega partnerja. (jlp)

Zelo je izbirčna in res si lahko štejete v čast, če postanete njen partner. Kot partnerica ima tudi to lastnost, da je zelo zvesta. Čeprav ima ogromno priložnosti za skok čez plot, ne bo nobene izkoristila. Škorpijonka je maščevalna in izredno ljubosumna, zato na poskuse nezvestobe kar pozabite. Je pa tudi zelo pravična in tako kot slabo, vrača tudi dobro in ga ne pozabi zlepa. Forma ji ne pomeni veliko, Škorpijonke niso oboževalke porok, a vrednote zvestobe, medsebojnega spoštovanja in ljubezni razume bolje kot kdo drugi. Partnerju pomaga pri njegovi karieri, pri tem pa ne pozablja na svojo. Nikakor ne prenese oblastniškega partnerja, prav tako pa ne copate.

Škorpijonka veliko da na svoj dom, ki je vedno lepo in udobno urejen. Od svojega partnerja pričakuje, da bo ambiciozen in si bo prizadeval za napredovanje in vedno boljši standard, sicer lahko njegov ugled v njenih očeh močno pade, in postala bo zajedljiva, da si niti predstavljati ne morete, kako.

Škorpijon


Tudi moški Škorpijon je predvsem strasten, in to pri vsem, česar se loti. Na prvi pogled morda res deluje mirno in obvladano, a to, kar se pod tem skriva, najbolje opišemo z besedo vulkan. Po drugi strani pa je tudi zelo razumen, zato najbrž deluje tako obvladano. Pravzaprav ni le razumen, temveč kar nadpovprečno inteligenten in globoko prodoren, zato pogosto pride do globokih odgovorov na življenjska vprašanja. Če Škorpijon trdi, da ima prav, mu vsekakor verjemite (če tega res ne morete, pa se vsaj pretvarjajte). Škorpijon goji ljubezen do oblasti, pri tem pa nima v mislih le lastnih koristi, ampak napredek za vse.


Škorpijon se požvižga na mnenje drugih


Kot filozof je Škorpijon pripravljen ždeti tako rekoč v celici, a veliko raje ima razkošje, saj je zelo čuten. Mnenje drugih ljudi ga ne zanima, ga pa zelo zanimajo njihove erotične poteze in dogodivščine, ki jih včasih gleda z obsojanjem, včasih pa z naslado. O vas bo hotel izvedeti prav vse, o sebi pa bo marsikaj zamolčal. On je sam svoj gospodar. Razen tega pa je zelo pošten, pogumen in zvest. Tudi, če se svoje magnetične privlačnosti zaveda, mu je za laskanje kaj malo mar, poleg tega pa je za skok čez plot vse preveč dostojanstven. Nikoli se ne pritožuje, nikoli ne beži pred problemi, ampak se jim odločno postavi po robu in jih enostavno premaga.

Škorpijon ima dolg in oster jezik, ki vam ne bo prihranil nobene pikre besede. Če niste samozavestni in vas je lahko prizadeti z besedami, se Škorpijonov izogibajte. Če pa želite slišati iskreno mnenje (ki je za Škorpijona enako absolutni resnici), se obrnite nanj.

Svojo izvoljenko zna oceniti na prvi pogled, a se mu ne mudi v zakon. Pri izražanju čustev je skop, a njegovo naklonjenost lahko čutimo iz energije, ki jo izžareva. Njegov spolni nagon je zelo močan, a ga vedno nadzira, da ne bi podlegel strastem. To mu omogoča (a tudi krepi) močna hrbtenica, zaradi katere lahko doseže vse, kar si zastavi.


Tagi


Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran