Erotični horoskop: Škorpijon - skladnost z drugimi znaki (1. del)

26.12.2009 | M.C.

Vas zanima, kako se vaše znamenje sklada z njenim/njegovim? Preverite, ali je vaš znak kompatibilen s Škorpijonom!


V znamenju Škorpijona.

V znamenju Škorpijona.


Oglejmo si skladnost Škorpijona z znamenji prve polovice astrološkega leta.

Škorpijon – Oven


Fantastičen seks, saj sta oba čutna in strastna ter polna energije, a pri čustvenem delu zveze se stvar zaplete. Oven želi biti dominanten, Škorpijon pa želi kontrolirati. Zaradi mnogih interesov Ovna se zbudi Škorpijonova ljubosumnost in lahko postane tiranski. Poleg tega pa ekstrovertiranega Ovna spravlja v obup Škorpijonova skrivnostnost. Kljub odličnemu seksualnemu dogajanju je zveza zelo nestabilna zaradi konstantnega boja za prevlado.


Škorpijoni uživajo v seksu. (jlp)

Škorpijoni uživajo v seksu. (jlp)


Škorpijon – Bik


Sta sicer nasprotna znaka zodiaka, a imata veliko skupnega: tako Bik kot Škorpijon sta ambiciozna znaka, imata močno voljo in osebnost. Njun seks je obsesiven, oba sta zelo strastna in imata velike potrebe ter dovolj kondicije, da drug drugega zadovoljita.  Škorpijonova drznost, posesivnost in ljubosumnost motita Bika, čeprav je tudi sam posesiven. Škorpijon je posesiven v čustvenem smislu, Bik pa smatra svojega partnerja kot lepo stvar v svoji lasti. Svojeglavemu Škorpijonu in trmastemu Biku primanjkuje tolerantnosti, zaradi česar se zveza hitro konča.


Škorpijon – Dvojčka


Skrivnostni Škorpijon privlači radovednega Dvojčka, Škorpijona pa intrigira Dvojčkova živahnost. V postelji je zelo vroče, saj je Dvojček poln novih idej, Škorpijon pa zelo dinamičen, strasten in nenasiten, vendar se tu pravljica konča. Škorpijon ima rad zasebnost in je do partnerja posesiven, kar Dvojčku, ki živi za zabave in spogledovanje, nikakor ne odgovarja. Škorpijon si želi predanega partnerja, ki mu dovoljuje, da dominira. Dvojčkova nestanovitnost v ljubezni hitro iztiri ljubosumnega Škorpijona, Dvojček pa si ne pusti vzeti svoje neodvisnosti.


Prodoren pogled Škorpijonke bo dosegel kar koli. (jlp)

Prodoren pogled Škorpijonke bo dosegel kar koli. (jlp)


Škorpijon – Rak


Strastnemu Škorpijonu zelo paše Rakova čutnost, to pa razplamteva Škorpijonova strast. Rakova posesivnost godi Škorpijonu, ki je ljubosumen; oba se počutita varno in ljubljeno. Oba imata močno intuicijo in znata zadovoljiti potrebe drugega. Rak občuduje Škorpijonovo moč, Škorpijonu pa odgovarja Rakova velikodušnost, zvestoba in razdajanje ljubezni. Pogosto se sicer spričkata, a znata požar pogasiti z ognjem v postelji. V tej zvezi cvetita intimnost in intenzivnost, zveza ima globino, vez med Rakom in Škorpijonom pa se s časom samo še poglablja.Škorpijon – Lev


Lev težko prenaša Škorpijonovo ljubosumje, ta pa njegovo potrebo po laskanju in ugajanju na vsakem koraku. Levu se zdi Škorpijon težak, Škorpijon pa ima Leva za pretencioznega. Oba imata potrebo po dominiranju, zato tudi tu nastopijo težave. Škorpijon si želi strast, Lev romanco, ki pa jo otežuje temperamentnost in potreba po nadvladovanju, ki jo imata tako Lev kot Škorpijon. V seksu se sicer dobro ujameta, a to ni dovolj za uspešno zvezo.

 


Škorpijoni imajo legendaren libido. (jlp)

Škorpijoni imajo legendaren libido. (jlp)

Škorpijon – Devica


Devica in Škorpijon se razlikujeta v tako rekoč vseh pogledih, razen v pogledu na denar. Oba se zavedata svojih kot tudi tujih napak, kar ju lahko pripelje do strinjanja ali do užaljenosti: če lahko sprejmeta kritiko drug drugega, je zveza lahko harmonična, sicer pa bo Devica godrnjala, Škorpijon pa kuhal mulo. Dobro se dopolnjujeta, saj je Škorpijon strasten, Devica pa obotavljiva, tako v življenju kot v ljubezni. V seksu se jima lahko zgodi dvoje: ali bo Škorpijonova strast zbudila Devičino, ali pa jo bo prestrašila.


Škorpijon potrebuje pogumnega in močnega partnerja, ki ga ne bo želel nadvladati. Ste pripravljeni na njegovo moč, strast in ljubosumje?


Tagi


Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran