Erotični horoskop: Škorpijon - skladnost z drugimi znaki (2. del)

4.01.2010 | M.C.

Kako se vaše znamenje sklada z močnim in prodornim Škorpijonom?


V znamenju Škorpijona.

V znamenju Škorpijona.


Če niste prepričani, da ste lahko zvesti in če vas je strah močnih strasti, se Škorpijonu raje izognite. Prebral vas bo v dno duše in s svojim hipnotičnim pogledom dosegel, da se mu podredite.Škorpijon – Tehtnica


Tehtnici sprva laska Škorpijonova strast in posesivnost, a kmalu se začne počutiti utesnjeno. Tehtnica ni najbolj zvesta, Škorpijon pa ne odpušča zlahka. V odločitvah je Škorpijon strasten, Tehtnica pa preudarna in ga zato pogosto ne razume. Da bi se lahko ujela, mora postati Tehtnica malo bolj obzirna, Škorpijon pa se ji mora znati odpreti. Pri Tehtnici je poželenje odvisno od razpoloženja. Škorpijon je rad doma, Tehtnica pa se igra po zabavah. Oba s Škorpijonom imata velike spolne želje. Če bo Tehtnica skočila čez plot, bo Škorpijonovo ljubosumje uničilo njuno zvezo.

 


Škorpijon večino časa, ko ne modruje, razmišlja o seksu. (jlp)

Škorpijon večino časa, ko ne modruje, razmišlja o seksu. (jlp)

Škorpijon – Škorpijon


Med dvema Škorpijonoma je močna privlačnost, ki se lahko razplamti v ljubezen. Oba bosta imela zelo močna mnenja, zato se bosta težko izognila prepirom. Poleg tega tudi težko pozabljata in odpuščata, kar lahko naredi njuno skupno življenje neznosno. Škorpijona sta ljubosumna in lojalna, zato se bosta glede teh stvari nekako znala sporazumeti, še veliko lažje pa glede denarja. Če pride do prepirov, so ti zelo burni, včasih kar nasilni, to pa se uravnoteža z odlično kompatibilnostjo v postelji, kjer se razplamteva njuna strast.

 

Škorpijon – Strelec


Ta dva znaka sta si nasprotna, privlačita se kvečjemu telesno. Strelčeva sproščenost bi utegnila privlačiti nezaupljivega Škorpijona, ki bi se želel malo bolj sprostiti. Škorpijon si Strelca nikakor ne more lastiti ali manipulirati z njim. Škorpijona spravlja ob živce in v ljubosumnost Strelčevo pohajkovanje, ki se tudi dejansko kdaj konča v kaki drugi postelji, sploh, če mu Škorpijon nazorno pokaže svoja posesivna čustva. Poleg tega je Strelec neodgovoren pri ravnanju z denarjem, kar Škorpijona zelo moti. Strelca duši Škorpijonova ljubosumnost, začne hrepeneti po svobodi. Ta zveza nima veliko sreče.

Gospodovalen Škorpijon si želi predvsem potrditve ljubezni. (jlp)

Gospodovalen Škorpijon si želi predvsem potrditve ljubezni. (jlp)

 

Škorpijon – Kozorog


Škorpijona privlači varnost in umirjenost, ki jo izžareva Kozorog, njega pa Škorpijonova moč. Zapleten značaj in močna čustva Škorpijona bi utegnila Kozoroga zmesti. Strastnega Škorpijona bo morda zmotila kozorogova predanost delu, zaradi katere se bo počutil zapostavljanega. Medtem ko je Škorpijon skoraj seksualni manijak, pa Kozorog ne potrebuje prav veliko seksa. Ko pa do seksa le pride, se odlično ujameta. Strinjata se tudi o denarnih zadevah in sta rada doma. Zveza zahteva nekaj potrpljenja, vendar ima dobre možnosti za uspeh.

 

Škorpijon – Vodnar


Vodnar ne more razumeti čustvenih izbruhov strastnega Škorpijona in se celo vpraša, če je ta sploh priseben. Vodnar je rad svoboden in se pusti nositi vetru, Škorpijon pa ga želi ves čas ob sebi. Škorpijona nekoliko tolaži, da je je zveza utemeljena na prijateljstvu. Vodnar ima rad zmernost, ki jo pri Škorpijonu težko najdemo. Škorpijon se Vodnarju večkrat zdi materialističen in preveč posesiven. Sam namreč ljubosumja sploh ne pozna, poleg tega pa mu tudi seks ni tako pomemben kot Škorpijonu, kar slednjega naravnost skrbi. Vodnarju bi Škorpijon rad omejil družabnost in bil bolj intimen ter središče Vodnarjevega življenja, kar Vodnarju seveda ne odgovarja, zato se raje poslovi. Neobetavna zveza.

 


Škorpijonke so zelo ljubosumne. (jlp)

Škorpijonke so zelo ljubosumne. (jlp)

Škorpijon – Ribi


Tako Škorpijon kot Riba sta vodna znaka, vladajo jima čustva. Ta zveza ni najbolj praktična, je pa vsekakor zelo čustveno nabita. Riba je skrivnostna in zaprta vase, Škorpijon pa ima dar za vrtanje v skrivnost, zato lahko prodre globlje kot kdo drugi. Riba je omahljiva, Škorpijon pa odločen in se rad odloča namesto nje. Paziti mora predvsem, da je s svojim ostrim jezikom ne prizadene. Škorpijon mora v tej zvezi prevzeti nadzor nad denarjem. Razumevajoča in lojalna Riba zna omiliti Škorpijonovo ljubosumje. V spalnici sta zelo čustvena, kar vodi v odličen seks. Pravzaprav se čustveno tako ujemata, da sta težko ločena.


Škorpijon se ljubezensko najbolje sklada z Rakom, Kozorogom in Ribami. Potrebuje predvsem močnega partnerja, ki bo znal biti lojalen in se bo pustil voditi.


Tagi


Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran