Erotični horoskop: Strelec (23. november – 21. december)

18.12.2009 | M.C.

Strelec je prispodoba nomadstva in neodvisnosti. Kaj morate vedeti o tem šarmantnem in neodvisnem znaku?
V znamenju Strelca.

V znamenju Strelca.

Strelec je vedno željan znanja, vedno je v iskanju resnice. V ljubezni se to odraža v želji čimbolj spoznati partnerja, priti do neslutene globine. Zato se veliko in radi pogovarjajo, pa ne samo o seksu in ljubezni, ampak prav vsem, kar jim pade na pamet. Zaradi svoje radovednosti in zgovornosti so zelo radi v družbi in pogosto tudi flirtajo. Življenje zajemajo z veliko žlico, kar jih naredi zelo privlačne, saj kar pokajo od življenjske energije. Radi imajo izzive, tudi v ljubezni in postelji, zato je seks z njimi vedno poln presenečenj.

Kako omrežiti Strelca?


Strelke imajo zelo lepe noge. (jlp)

Strelke imajo zelo lepe noge. (jlp)

S Strelcem se najprej poskusite spoprijateljiti. Ne bi smelo biti težko, saj so zelo radovedni in tudi zelo družabni. Radi se pogovarjajo o tako rekoč čemer koli. Impresionirale jih bodo vaše anekdote s potovanj, skoki s padalom in druge odštekane, adrenalinske pustolovščine. Dobra tema je tudi „smisel življenja“ ali kaj podobnega. A pozor, če je poklicni filozof.

Za zmenek je primerna katera koli športna ali adrenalinska dogodivščina, z veliko spontanosti in pripravljenosti za spremembe planov. Naj bo zabavno, pa ne prehitro začeti govoriti o resnejši zvezi.


V zvezi s Strelcem


Za strelce je seks še en adrenalinski šport. (jlp)

Za strelce je seks še en adrenalinski šport. (jlp)

V ljubezni gredo Strelci naravnost k cilju, a z veliko zabave in igre. Intuitivno vedo, koga si želijo oziroma kdo je pravi zanje. V zvezi želijo ohraniti svojo samostojnost, pravzaprav se jim to zdi celo seksi. Zelo visoko cenijo tudi iskrenost in prijateljstvo – s Strelcem boste najprej razvili prijateljski odnos.

Zaradi svoje želje po učenju imajo Strelci ob sebi radi nekoga, ki je prav tako zvedav, rad potuje in eksperimentira v postelji. Strelec je zvest, dokler partner ne postane dolgočasen ali posesiven.

Strelci se pogosto sprašujejo, kaj pravzaprav je ljubezen. Velikokrat jo kar izenačijo s seksom in zato potrebujejo partnerja, ki se s tako definicijo strinja. Poleg tega mora biti seveda približno toliko pameten in zvedav. Dopuščati mu mora svobodo in tudi sam biti neodvisen. Včasih se Strelci bojijo intimnosti, zato je najbolje, če zveza vzcveti iz prijateljstva.

Strelci so, sploh v mladosti, predvsem lovci, zato so težko zvesti. Če tega ne morete prenesti in počakati do njegovega štiridesetega leta ali še kaj več, se Strelcu raje izognite. Večina Strelcev se ustali šele nekje konec tridesetih (Strelke) ali v štiridesetih (Strelci). Seveda pa lahko tudi Strelec naleti na osebo, ki bo v njem vzbudila ljubosumje in željo po zaprti zvezi; ponavadi to uspe Tehtnicam.

V postelji s Strelcem


Strelci radi vidijo ženske v najlonkah. (jlp)

Strelci radi vidijo ženske v najlonkah. (jlp)

Seks je zanje nekaj najprej telesnega, pravzaprav je Strelec v postelji prava zverina – vedno pripravljen na novo rundo. Pri tem ima seveda rad nove izzive, eksotične prijeme in tudi precej pogovarjanja. Gracioznega in čutnega partnerja bodo naravnost oboževali.
Strelec kot partnerja potrebuje predvsem pravega prijatelja, ki je samostojen in razume njegovo potrebo po neodvisnosti.

Strelčev partner se mora znati pogovarjati, saj je to za Strelca (skoraj) tako vzburljivo kot sam seks. V pogovoru pa seveda pričakujejo odkritost in odprtost. Strelci imajo pogosto šibko točko za tujce, sploh take iz eksotičnejših dežel.
Strelke imajo najlepše noge, Strelci pa pri ženskah obožujejo lepe noge, sploh v najlonkah. Poleg vseh eksperimentov v seks vključite čutno masažo nog ali grizljanje notranje strani stegen preden pridete na „ciljno območje“.

 

 


Tagi


Ocena 4.20 (5 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran