Erotični horoskop: Strelec in Strelka (23. november – 21. december)

28.12.2009 | M.C.

Poglejmo, kaj pravi horoskop Strelke in Strelca.V znamenju Strelca.

V znamenju Strelca.Kako shajati z očarljivo, a tako nepredvidljivo Strelko? Se ne morete upreti navdušenemu entuziastu? Gotovo je Strelec.

Strelka

Strelka je preprosta, neposredna in prijateljska ženska, ki zna svet videti, tak kot je, in biti kljub temu optimistična. Strelka je tako odkrita in iskrena, da bi si včasih želeli, da se zlaže. So izjemno samostojne, že zelo zgodaj se osamosvojijo in s starši ohranjajo kvečjemu prijateljske stike. Veliko potujejo in so nasploh ves čas v gibanju.


Strelke so zelo vedoželjne. (jlp)

Strelke so zelo vedoželjne. (jlp)


Strelke si nikakor ne pustijo ukazovati; pripravljene so sicer poslušati, a le razumne nasvete, nikakor pa ukazov. Pri tem pa tudi sama ni zares ukazovalna: če vam kaj ukaže, vas najbrž (najbrž nezavedno) preizkuša, ali se boste uklonili ali ne. Ne dovolite ji, da se do vas obnaša kot do copate; ne le, da si tega že tako najbrž ne želite, tega si ne želi niti ona.

Strelke imajo včasih težave z razločevanjem ljubezni od prijateljstva. Vedno so zelo neposredne in ne okolišijo: če ste jim všeč, ne bodo čakale, ampak vam bodo to naravnost povedale. Zavrnitev prenesejo kot za šalo – vsaj navzven, resnična boleča čustva pa skrivajo.

Strelka se ne želi ustaliti


Rada se druži z moškimi in se odkrito spogleduje, zaradi česar se pogosto zdi bolj izkušena, kot dejansko je. Njeni pogledi na ljubezen so zelo svobodni in v zveze zaplava z lahkoto in brez predsodkov- če le niso videti preresno. Ustalitev, družinsko življenje odlaga na čim kasnejši čas. Enako dobro se počuti v ženski kot v moški družbi. Na čustvenem področju je kar preveč zaupljiva in to znajo razne barabe hitro zavohati in jo poskušajo
izkoristiti.


Poleg seksa si Strelci želijo tudi duhovne vezi, prdvsem pa svobode. (jlp)

Poleg seksa si Strelci želijo tudi duhovne vezi, prdvsem pa svobode. (jlp)


Iz nerodnih situacij se Strelka rešuje s smehom, ki je nalezljiv. Gospodinjska opravila se ji upirajo, loti se jih le zaradi potrebe po urejenem okolju, pa še to le, če točno ve, da tega ne bo naredil kdo namesto nje. Tudi kuha nič kaj rada, a je vseeno dobra gostiteljica.

Strelka ne prenese misli na nesvobodo; če ima občutek, da jo vežete nas in na dom, bo zbežala, sicer pa bo simpatična, energična, zaupljiva in zvesta sopotnica. Ko se, ponavadi dokaj pozno, odloči za otroke, jim je bolj prijateljica kot mama.

Strelec


Za ljudi, rojene v znamenju Strelca, je značilna velika vedoželjnost in prodoren razum.
Strelci so vedno v gibanju, radi spoznavajo različne družbe, nove kraje in ljudi. Njihovo navdušenje in otroška radovednost je, tako kot njihov smeh, nalezljiva. S smehom pa prihaja tudi neusahljivi optimizem, ki meji na naivnost, tako zelo Strelec zaupa v dobroto in uresničitev svojih sanj. Sanje Strelcev ponavadi so uresničljive, saj jih dobro logično pretresejo in se radovedno pozanimajo o vseh možnostih. Poleg tega imajo Strelci karseda veliko sreče; skoraj več sreče kot pameti, tako da naivni optimizem ni nič nenavadnega.


Erogena cona Strelcev so noge. (jlp)

Erogena cona Strelcev so noge. (jlp)

Pošten, prijazen ... a včasih prav nemogoč


Za Strelca je značilno poštenje, iskrenost, in če se kdaj zdi zloben, je to kvečjemu zato, ker je preveč direktno povedal svoje mnenje. Učinek bo včasih omilil s svojim deškim nasmehom, ki razvleče v nasmeh tudi še tako trdo stisnjene ustnice. Sicer pa je Strelec pripravljen prijateljevati s komer koli, redko kdo mu ni simpatičen. Tako je tudi s potencialnimi partnerji; redko si vzame čas, da bi jih bolje spoznal, saj je ljudi toliko, pa vsi so zanimivi. Čeprav je v svojih zvezah površen, pa mu ne moremo očitati neiskrenosti. Ne bo dajal lažnih obljub in brez dlake na jeziku bo priznal (in opisal!) svoje avanture. Zdelo se vam bo, da osvaja vse, kar leze in gre, a to je zanj zgolj izkazovanje prijaznosti. V razmerjih ne išče le seksa, ampak predvsem duhovno spodbudo in raznolikost. Zaradi potrebe po svobodi se pogosto zaplete z že poročenimi ženskami, ki mu svobode ne morejo odvzeti.

Od resnejšega partnerja Strelec zahteva veliko svobode in zaupanja; najbolje bo, da mu pokažete, kako samostojni ste, da imate zanimivo življenje tudi, ko nista skupaj. Do otrok je Strelec prej prijateljski kot očetovski, in komaj čaka, da zrastejo, da jih lahko vodi s sabo na športne dejavnosti, v hribe in na taborjenje. Otroke včasih jezi njegova pretirana radovednost, njega pa zabavajo njihove lumparije.

 

Preberite še Erotični horoskop za ostala znamenja!


Tagi


Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran