Erotični horoskop: Strelec - skladnost z drugimi znaki (1. del)

25.12.2009 | M.C.

Preverite, kako so znaki od strelca do device skladni s svobodoljubnim in od življenja prekipevajočim Strelcem!


V znamenju Strelca.

V znamenju Strelca.


Ljudje, ki so po horoskopu Strelci potrebujejo nekoga, ki je kos njihovim potrebam po komunikaciji in flirtanju. Ste ga pripravljeni deliti še z drugimi?Strelec – Oven


Oba sta aktivna, spontana, družabna in znata uživati življenje. Oba imata rada naravo in zanimive pogovore. Zaradi impulzivnosti in skoraj pretirane iskrenosti se pogosto skregata, a to so manjši prepiri, ki se rešijo na zabaven način. Oba imata smisel za humor in se dobro razumeta. Tudi v postelji se dobro ujameta. Pomembno je, da se razumeta v svojih pogledih na individualnost, ki jo potrebuje Oven, in občasno samoto, ki je potrebuje Strelec. Tako rekoč popoln par.


Strelci potrebujejo veliko svobode. (jlp)

Strelci potrebujejo veliko svobode. (jlp)


Strelec – Bik


Med Bikom in Strelcem je velika privlačnost. A Bik težko prenaša Strelčevo iskanje novih dražljajev in moto »živi in pusti živeti«, ki ga Strelec zagovarja tudi na seksualnem področju, kjer je Bik zavezan ljubezni za celo življenje. Bik bi Strelca najraje dal na povodec, kar temu seveda ne paše. Tudi pri denarju se spričkata, saj Strelec rad zapravlja. Nikoli jima ni dolgčas, tudi po zaslugi pogostih prepirov.  Kljub temu, da se zabavata drug z drugim, se najbrž ne bosta zelo dolgo prenašala. Če Bik zaupa Strelcu in ta odpotuje, se med njima lahko razvije zvesta zveza na daljavo.Strelec – Dvojčka


Ta dva nasprotna znaka se privlačita kot bi po njiju izumili rek „nasprotja se privlačijo“.  Tako Dvojček kot Strelec imata širok spekter interesov, pri tem pa tudi potrebo po neomejeni svobodi. Strelec je bolj intelektualen od Dvojčka, ta pa je bolj družaben. Oba sta zelo nemirna, v seksu pa se pogosto ne potrudita dovolj za partnerja. Preveč interesov izven zveze – tudi ljubezenskih – je vzrok za to, da se kaj hitro razideta, a ponavadi kot prijatelja.Erogena cona Strelcev so noge. (jlp)

Erogena cona Strelcev so noge. (jlp)

Strelec – Rak


Rakova čutnost in domišljija privlačita Strelca. Strelec je zelo odprt in širi Rakova intelektualna obzorja, a v ljubezni to ni mogoče: Rak potrebuje varno ljubezen, Strelec pa je nestanoviten in to vzbuja v Raku ljubosumje. Rak si želi biti eno s partnerjem, kar Strelca, ki visoko ceni svobodo in individualnost, prične kmalu dušiti. Strelec ne more razumeti Rakovih spremenljivih razpoloženj, išče si zabavo izven doma in zveze, kar Raka spravlja v obup. Bolje, da ostaneta samo prijatelja.


Strelec – Lev


Oba sta seksualno zelo strastna znaka in če lahko kdo od Strelca pričakuje zvestobo, je to prav Lev. Oba sta navdušena nad svobodo in avanturami ter spoznavanjem novih ljudi, tako da težav z ljubosumjem pri tem ognjenem paru ni. Leva očara Strelčeva odprtost in optimizem, ki sta lastnosti, značilni tudi za Strelca. Strelec z veseljem dovoljuje Levu, da se ponosno nosi. Zelo uspešna zveza.


Strelca je težko prepričati v resno zvezo. (jlp)

Strelca je težko prepričati v resno zvezo. (jlp)


Strelec – Devica


Devica si želi biti za partnerja edina ženska/edini moški, a pri Strelcu to ne gre najbolje. Strelca vodijo impulzi, Devico pa razum. V Devici bi samo Strelec lahko vzbudil ljubosumje, a tudi njeno najbolj prvinsko plat. Strelec se rad zabava in potuje, Devica pa je predana predvsem delu. Devici se zdi Strelec spolno zelo zahteven, če ne že kar perverzen, ta ocena pa požene Strelca čez plot. Bolje, da ostaneta samo prijatelja, v zvezi bi oba ves čas nekaj pogrešala.


V nadaljevanju preberite, kako se Strelec ujema z ljudmi, rojenimi v drugi polovici astrološkega leta.


Tagi


Ocena 3.67 (3 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran