Erotični horoskop: Strelec - skladnost z drugimi znaki (2. del)

2.01.2010 | M.C.

Oglejmo si še, kako se impulzivni Strelec ujame z ljudmi, rojenimi v drugi polovici leta.


seks horoskop strelec
V prvem delu članka smo ugotavljali, da Strelec potrebuje veliko svobode in nekaj gledanja skozi prste, ko gre za zvestobo, in mu pripisali skladnost z Ovnom in Levom.Strelec – Tehtnica


Strelec in Tehtnica sta zelo družabna, kar ju bo hitro zbližalo; verjetno se bosta spoznala na kaki zabavi. Strelca bo Tehtnica očarala s svojo sproščenostjo in veselim pogledom na življenje, Tehtnica pa bo navdušena nad njegovo romantičnostjo. Oba imata veliko prijateljev in različnih interesov, kar bi lahko bilo dobro, le da se Strelec ponavadi nagiba k športnikom in enostavnim značajem, Tehtnico pa bolj zanima umetnost in nenavadni ljudje. Glede denarja jima ne bo šlo najbolje, se bosta pa odlično ujela v postelji.

Strelec – Škorpijon


Ta dva znaka sta si nasprotna, privlačita se kvečjemu telesno. Strelčeva sproščenost bi utegnila privlačiti nezaupljivega Škorpijona, ki bi se želel malo bolj sprostiti. Škorpijon si Strelca nikakor ne more lastiti ali manipulirati z njim. Škorpijona spravlja ob živce in v ljubosumnost Strelčevo pohajkovanje, ki se tudi dejansko kdaj konča v kaki drugi postelji, sploh, če mu Škorpijon nazorno pokaže svoja posesivna čustva. Poleg tega je Strelec neodgovoren pri ravnanju z denarjem, kar Škorpijona zelo moti. Strelca duši Škorpijonova ljubosumnost, začne hrepeneti po svobodi. Ta zveza nima veliko sreče.

Strelec – Strelec


Dva Strelca jemljeta odnose lahkotno, saj potrebujeta veliko osebne svobode – končno par, ki deli to potrebo in jo zato drug pri drugem razumeta. Vedno bosta v veliki družbi, tako da skoraj ne bosta imela časa zase kot par. O svojih avanturah govorita kar preveč resnicoljubno, tudi za Strelca, in o napakah se pogovarjata tako odkrito, da postane boleče. Znala bi se tako zaplesti v druge interese in družabno življenje, da bi se povsem oddaljila. Tudi z denarjem bosta imela probleme, ker imata nerealističen odnos do njega. V postelji se bosta imela krasno, včasih tudi ne bosta tam sama... Če se ne bosta izgubila v drugih ljudeh in se preveč ranila z odkritostjo, sta lahko uspešen par.

Strelec – Kozorog


Vesel Strelčev značaj prežene Kozorogove skrbi, Kozorog pa zna Strelca rešiti iz denarnih zagat. Vendar pa Kozorog ne more računati na resno podporo Strelca, kadar se ga poloti resnejše malodušje, poleg tega bi ga Strelčevo neodgovorno ravnanje z denarjem lahko spravilo ob živce. Strelec potrebuje seks in zabavo, Kozorog pa je najraje zakopan v delo in si mora za seks vzeti čas. Ker je Strelec velik strokovnjak za seks, bi znal v Kozorogu prebuditi večje želje po seksu.

Strelec – Vodnar


Tako Strelec kot Vodnar sta svobodomiselna in družabna, živeti hočeta polno življenje. Strelec uživa v družbi ljudi, Vodnar pa jim hoče pomagati. Vodnar ne zna najbolje kazati čustev, zato se Strelcu lahko zazdi, da ga zapostavlja, zato si išče več topline v svojih notoričnih aferah. Drug v drugem lahko celo vzbudita ljubosumnost, ki sicer ni lastnost nobenega od njiju. Imela bosta denarne težave, saj se Vodnarji za materialno ne zanimajo preveč, Strelci pa nerealistično trošijo.

 
Strelec – Ribi


Strelec in Riba sta si zelo različna po značaju. Med njima je sicer močna privlačnost. Riba je globoko čustvena in zapletena, Strelec pa ima prostodušen odnos do sveta. Riba je zelo neodločna, zato bo moral vse odločitve sprejemati Strelec, ki tudi ni ravno najbolj odločen. Ne eden ne drugi ne znata ravnati z denarjem, kar bo samo še en razlog za trenja več. V Ribi bo Strelec hitro vzbudil ljubosumje, to pa bo Strelca še bolj oddaljilo od Ribe. V seksu se bosta dobro ujela, saj je obema zelo pomemben, vendar pa to ne more biti dovolj. V zvezi vlada zmeda, ne zadovoljstvo.


Impulzivni, svobodoljubni Strelec si bo našel najprimernejše partnerje v osebah, rojenih v znamenjih Ovna, Leva in Tehtnice.

 

Izmenjajte mnenja- na forumu!

 


Tagi


Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran