Erotični horoskop: Tehtnica (24. september – 23. oktober)

24.05.2010 | M.C.

Predstavljamo ljubezenski in seksualni profil pravične in živahne Tehtnice.


tehtnica

Tehtnice ljubijo seks.

Rojeni v znamenju Tehtnice so magnet za nasprotni spol, saj so zelo živahni sogovorniki in prijazni prijatelji. So pa tudi magnet za težave, ki jih sproducirajo ravno s pretirano vljudnostjo in nezmožnostjo reči ne.

Tehtnice pogosto tehtajo in želijo vselej biti karseda pravične. Kljub svoji bistroumnosti in tehtanju različnih možnosti pa se znajo na vrat na nos odločiti – za napačno, saj niso dovolj kritični. Spolnost je za Tehtnice izjemnega pomena. Rade so v središču pozornosti, kjer kar zasijejo. Zelo si želijo občudovanja, če ne že ljubezni, in so tega običajno tudi deležne.

Kako omrežiti Tehtnico?

Tehtnico boste dejansko morali zapeljati, in to v velikem stilu: večerje ob svečah, s šampanjcem in mandolinami so tako rekoč minimum. Pri tem morate Tehtnico prepričati tudi, da ste zelo dober ulov in zato vredni, da se vašemu zapeljevanju vda. Dajte ji vedeti, da ste zaželeni, in ko končno prizna, da ste ji všeč, jo lahko poljubite, kar pa pri Tehtnici predstavlja precejšen izziv – morali se boste izkazati.
Tehtnice imajo rade ljudi s stilom, torej se boste morali lepo obleči in se uglajeno vesti. Če jo na zmenek povabite k sebi domov na večerjo, pazite, da bo stanovanje zelo urejeno. Tehtnico pripravite h govorjenju, dajte ji možnost, da izrazi svoja čustva.

V razmerju s Tehtnico


rože

Tehtnice ljubijo zapeljevanje v velikem stilu. (photoXpress)

Tehtnice od partnerja potrebujejo spodbudne besede in zagotovilo, da so zaželene. Zagotovilo naj najraje pride v obliki daril. V Tehtnici bo moral partner spodbujati odprtost in zaupljivost, predvsem pa jih odvrniti od pretiranega razmišljanja k čutenju.

Prepirov Tehtnice ne marajo, ampak se trudijo pogovarjati, da bi prišle do soglasja s partnerjem (ali kom drugim, ki se želi kregati). Dvorjenje jim gre dobro od rok in pri tem porabijo tudi precejšnje vsote denarja. Tehtnice se zelo dobro počutijo, če tudi partner njih zaliva z darili in pozornostjo.
Ko se sprostijo, je seks z njimi zelo igriv in sproščen. Rade so zaljubljene in tudi pogosto so, saj občudujejo vse, kar je lepo.

Tehtnica v postelji

Tehtnicam je všeč, če je partner močnejši in bolj izkušen od njih, zelo rade se kaj novega naučijo. Zelo veliko jim pomeni ravnotežje, tako v smislu človeški pravic, kot tudi v delitvi dela doma. Zato tudi v seksu vedno razmišljajo o tem, kaj ustreza obema. Rade imajo veliko predigre in pogovarjanja, saj je seks zanje v veliki meri mentalna zadeva. Pogovarjajte se o čustvih, obsujte jo s komplimenti in zagotovili o tem, kakšen zaklad je. V postelji znajo biti Tehtnice zelo igrive (verjetno imajo na zalogi tudi kako igračko). Do partnerja so zelo pozorne in vedno pazijo, da je zadovoljen. Pravzaprav je partnerjevo zadovoljstvo pogoj za to, da so tudi same zadovoljne.


Erogena cona Tehtnice je njena zadnjica in spodnji del hrbta. Tem delom se lahko še posebej posvetite med masažo, med spolnim odnosom lahko božate, gnetete, praskate njen/njegovo zadnjico, bolj pogumni lahko poskusite Opens internal link in current windowanalingus in Opens internal link in current windowšeškanje.


Tehtnicam ni treba biti gole, da bi bilo erotično. Zelo zadovoljne so že z misijonarskim položajem, saj ga znajo spremeniti v pravo čutno doživetje z božanjem in globokim poljubljanjem. Njihova najmočnejša stran pa je vsekakor predigra.

 

Želite izvedeti, kakšni so ljudje, rojeni 2., 20. in 29. v mesecu?


Tagi

  

Ocena 5.00 (4 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran