Erotični horoskop: Tehtnica - skladnost z drugimi znaki (1. del)

19.04.2010 | M.C.

Vas zanima, kako se vaše znamenje sklada z očarljivo Tehtnico?


V znamenju Tehtnice. (photoXpress)

V znamenju Tehtnice. (photoXpress)


Tehtnico prepričajte, da brez nje ne morete, pri tem pa bodite vedno zanimivi in zapeljivi. Vam bo uspelo?Tehtnica – Oven


Na začetku je privlačnost med nasprotnima znakoma močna, ker se dopolnjujeta in njuno erotično življenje je precej zanimivo. Vendar pa sta si v temperamentih zelo različna, Tehtnica si želi miru in harmonije, Oven pa išče akcijo in dogodivščine. Oven zahteva od partnerja popolno zvestobo in ne verjame Tehtničinemu tehtanju in neodločnosti, zaradi njegove nebrzdane strasti se mu njena čustva zdijo plitka. Oven si bo kmalu iskal nekoga bolj strastnega, Tehtnica pa nekoga bolj obvladljivega.

 

Poiščite navdih za popestritev spolnosti - v Enciklopediji spolnosti!

Tehtnica – Bik


Čeprav je na začetku vse rožnato, ta zveza nima obetavne prihodnosti. Sprva se vzajemno šarmirata, sta romantična in polna topline, uživata v glasbi in umetnosti. Bik in Tehtnica sta čutna, a to izražata na različne načine. Krhati se bo začelo pri denarju, kjer imata zelo različne poglede, čeprav sta sicer oba nagnjena k zbirateljstvu lepih stvari. Tehtnica uživa v blišču zabav, ki so Biku povsem odvečne. Sčasoma bo Tehtničina neodločnost in spremenljiva narava spravila Bika ob živce, njo pa njegova posesivnost.

Tehtnica – Dvojčka


Dvojček in Tehtnica se ujemata tako intelektualno, kar je obema zelo pomembno, kot tudi na vseh drugih področjih. Razumeta se in se ne prepirata pogosto. Oba sta radovedna in živahna. Dvojček in Tehtnica sta skrbna in polna ljubezni. Oba rada hodita na zabave in potovanja. Nista ljubosumna, v postelji rada eksperimentirata in nista preveč zahtevna. Seks jima predstavlja bolj zabaven kot strasten dogodek. Razen pri denarju, ki ga oba rada razsipata, se jima ne more nikjer zalomiti. Manjše težave lahko nastopijo pri odločanju, saj sta oba neodločna.


Tehtnica – Rak


Intelektualna Tehtnica in čustveni Rak se bosta težko uskladila; Tehtnica ne more razumeti Rakovih nihanj razpoloženja, Raku pa se Tehtnica zdi plitka v čustvih. Tehtnica si želi zabav in blišča, Rak pa je najraje v zavetju udobnega doma. Raku se zdi, da je Tehtnica preveč ekstravagantna in zapravljiva, kritizira jo zaradi tega in zaradi njene domnevne plitkosti. Tehtnica mu ne more dati vsega čustvenega razkošja, ki ga Rak potrebuje. Problemi se pojavijo tudi v postelji, kar Raka močno razočara. Zaradi Rakove kritike si Tehtnica raje poišče drugega partnerja.


Tehtnica – Lev


Tehtnica je nagnjena k umetnosti in ima zelo razvit estetski čut, kar Leva zelo privlači, prav tako kot njena neodločnost, ob kateri je Levu samodejno prepuščeno vodstvo, ki si ga tako želi. Lev se navdušuje nad seksom, Tehtnica pa nad bolj duhovno platjo zveze, vendar jo pritegne Levova živahnost, ki se dobro sklada z njeno razigranostjo. Tudi v postelji je Lev glavni, kar odgovarja obema, njegova energična in velikodušna čutnost je ravno to, kar razvname Tehtnico. Pri denarju se jima rado zaplete, saj sta oba ekstravagantna in zapravljiva, ko želita vzbujati pozornost, to pa je ves čas. Svoj luksuzno in prijetno opremljeni dom spremenita v malo dramo.

Tehtnica – Devica


Tehtnica je očarljiva, romantična in družabna, osebe, ki jo privlačijo, zna zapeljati s sladkimi besedami. Skrivnostni in sramežljivi Devici je to tuje, in prav zato jo lahko očara. Devica je resna, še posebno pri svojem delu, Tehtnica pa si bolj želi zabave, zapravljanja in pri tem hoče biti v središču pozornosti. Devica te lastnosti kritizira, kar Tehtnico užali. Še težje pa Tehtnica prenese Devičino nerazumevanje njenega čuta za pravičnost. Devica je varčna in zato pogosto kritizira Tehtničino zapravljivost. V spolnosti ima Devica rada direktnost in seksa ne potrebuje vsak dan, Tehtnica pa ljubi raznolikost v seksu, ki je zanjo ves čas prisoten. V ljubezni se Devica izraža z dejanji, Tehtnica pa z besedami. Preveč razlik za uspešno zvezo.

Če imate radi, da se ljudje naslanjajo na vas, a vas ne motijo dobri nasveti, se boste s Tehtnico dobro ujeli. Če ste radodarni in imate radi umetnost, toliko bolje.

 

Poiščite navdih za popestritev spolnosti - v Enciklopediji spolnosti!


Tagi

  

Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran