Erotični horoskop: Tehtnica - skladnost z drugimi znaki (2. del)

27.12.2009 | M.C.

V drugem delu članka preverite Tehtničino kompatibilnost z ljudmi, rojenimi v drugi polovici leta.


V znamenju Tehtnice.

V znamenju Tehtnice.


Vas zanima, kako se vaše znamenje sklada z njenim/njegovim? Preverite, ali je vaš znak kompatibilen s Tehtnico!Tehtnica – Tehtnica


Ne eden ne drugi ne bosta želela preživeti veliko časa doma, saj imata obilico zunanjih interesov, pri tem pa morata imeti varen pristan v udobju doma, kjer si lahko odpočijeta od zunanjih stresov. Dve Tehtnici bosta predvsem veliko razglabljali, tako o lastnih problemih kot tudi tistih od prijateljev. Prijatelji so v njunem izredno lepo urejenem domu seveda vedno dobrodošli.
Tehtnica in Tehtnica se zelo privlačita, a privlači ju tudi cela horda drugih ljudi. Glede nezvestobe se znata dogovoriti. Njuna zveza je burna in zanimiva, a najbrž ne bo dolgo trajala.


Tehtnice se rade družijo. (jlp)

Tehtnice se rade družijo. (jlp)


Tehtnica – Škorpijon


Tehtnici sprav laska Škorpijonova strast in posesivnost, a kmalu se začne počutiti utesnjeno. Tehtnica ni najbolj zvesta, Škorpijon pa ne odpušča zlahka. V odločitvah je Škorpijon strasten, Tehtnica pa preudarna in ga zato pogosto ne razume. Da bi se lahko ujela, mora postati Tehtnica malo bolj obzirna, Škorpijon pa se ji mora znati odpreti. Pri Tehtnici je poželenje odvisno od razpoloženja. Škorpijon je rad doma, Tehtnica pa se igra po zabavah. Oba s Škorpijonom imata velike spolne želje. Če bo Tehtnica skočila čez plot, bo Škorpijonovo ljubosumje uničilo njuno zvezo.


Tehtnica – Strelec


Tehtnico privlači Strelčeva neobremenjenost, in ker je tudi sama odprta in razposajena, se zna zgoditi, da bosta zelo hitro končala v postelji. Oba sta mnenja, da je prijateljstvo najboljša podlaga za ljubezen. Samo radoživa in priljubljena Tehtnica zmore v neposestniškem Strelcu zbuditi ljubosumje. Kljub temu pa bo njena prva in glavna misel prav Strelec. Oba sta bolj slaba z denarjem. V postelji se bosta imela čudovito, saj Strelec rad laska in dvori, kar je balzam za Tehtničino dušo in jo spolno razvnema. Kljub temu, da se krasno razumeta, bo verjetno ostalo pri krajši avanturi, ki je nikoli ne bosta pozabila.


Tehtnice imajo veliko spolno slo. (jlp)

Tehtnice imajo veliko spolno slo. (jlp)

Tehtnica – Kozorog


Tehtnico lahko privlači Kozorogova umirjenost in urejeno življenje, vendar jo bo to minilo, ker ji Kozorog ne bo dovoljeval vihravosti. Tehtnica rada troši denar za lepe, včasih tudi čisto neuporabne reči, Kozorog pa je izrazito varčen in te zapravljivosti ne more prenašati. Tehtnica sprva spoštuje Kozorogovo predanost delu, potem pa ji to začne presedati, ker zaradi službe Kozorog včasih pozabi na seks. Kozorog ni vajen izjav ljubezni, ki jih Tehtnica vse bolj nepotrpežljivo pričakuje, nazadnje pa ga obdolži, da je hladen do nje.


Tehtnica – Vodnar


Tehtnica in Vodnar imata rada družabno življenje in zanimive ljudi, rada pomagata prijateljem in jih gostita pri sebi doma. Vendar pa je Tehtnica čustvena, Vodnar pa zelo racionalen, zato se pogosto ne razumeta. Tehtničina čustva so hitro ranjena in Vodnar, ki mu je vseeno za mnenja drugih ljudi, to težko razume. V postelji Tehtnica Vodnarju odpira nova obzorja, ko mu na svoj vihrav in zabaven način kaže pomen domišljije pri seksu. Vodnar, ki mu ni bilo veliko do spolnosti, se bo ob njeni spontanosti razživel. Obetavna zveza!


Erogena cona Tehtnice je ritka. (jlp)

Erogena cona Tehtnice je ritka. (jlp)

Tehtnica – Ribi


Tehtnico očara Ribina romantičnost, občutljivost in občudovanje. Ob Ribi se Tehtnica počuti res zaželeno in ljubljeno. Vendar pa se vesela Tehtnica težko sooči z resnimi čustvi Rib, ki so včasih na meji z depresijo. Tehtnica se bo igrivo norčevala iz mrkosti Rib, kar bo naletelo na slab odziv. Riba bo tudi težko prenesla Tehtničino vrtanje za podatki. Za Tehtnico je bolje, da vodstvo prepusti Ribam.


Najboljši partnerji Tehtnici so Dvojčka, Lev in Vodnar, ki znajo ugoditi njeni potrebi po lepem in zanimivem in uporabiti domišljijo tudi v postelji.

 

Ne spreglejte erotičnega horoskopa za ostala nebesna znamenja!

 

 


Tagi

  

Brez ocene
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran