Erotični horoskop: Vodnar (21. januar - 18. februar)

13.01.2010 | M.C.

Ne spreglejte značilnosti nadvse empatičnih Vodnarjev. Kako jih omrežiti? Kakšni so v postelji in kakšni v zvezi?

 

V znamenju Vodnarja.

V znamenju Vodnarja.

 

Vodnarji se pogosto počutijo osamljene, ker so preobčutljivi in preveč vidijo v človeško dušo, da bi bili hitro srečni.

 

Vodnarji imajo odlične sposobnosti razmišljanja in razglabljanja v debati, a jih ni lahko prepričati v nasprotno. Po znanju in vedenju prav hlepijo, so zelo racionalni, širokogledi in odprtih glav.

Vodnarji so neutrudni delavci, a niso pohlepni in si zadovoljni s pravičnim deležem. Po naravi so zelo altruistični, radi delajo za javno dobro in se trudijo, da bi pomagali vsem. Pri svojem delu so zelo uspešni, a običajno njihovo delo prinese več denarja drugim, kot njim samim. Kljub temu pa ljubijo prestiž. Čutijo zelo globoko, a čustev ne kažejo na veliko. Tudi njihovi živci so precej občutljivi, zato včasih izgubijo nadzor nad sabo in rečejo kaj, kar potem obžalujejo.

Vodnarji ne prenesejo, da je partner odvisen od njih. (jlp)

Vodnarji ne prenesejo, da je partner odvisen od njih. (jlp)


Če Vodnar premaga svojo preobčutljivost in razvije moč volje, lahko doseže kar koli. Vodnarji zelo radi sprejmejo odgovornost za druge. Čutijo, da morajo narediti nekaj velikega in pomembnega. Najraje bi videli, da so vsi srečni in zadovoljni. Nasploh imajo radi veliko ljudi na enem mestu, že kar gnečo, recimo na koncertih in podobno, saj takrat pozabijo na svoj občutek osamljenosti. Pogosto se borijo proti kaki ustanovi ali čemu drugemu. Včasih se preobčutljivi Vodnar zadovolji z življenjem, v katerem čustva ne igrajo pomembne vloge ali skrijejo svojo občutljivo dušico pod hladno, nezainteresirano fasado, postanejo ciniki.


Kako omrežiti Vodnarja?

Ljubosumja Vodnarji ne razumejo. (jlp)

Ljubosumja Vodnarji ne razumejo. (jlp)


Vodnarja boste najlažje osvojili, če je že vaš prijatelj. Prijateljstvo je zanj namreč zelo pomembno. Verjetno vas ne bo odbil z izgovorom, da „ne želi pokvariti prijateljstva“, saj je s svojimi nekdanjimi ljubimci v povsem prijateljskih stikih.

Ker je Vodnarju svoboda bistvenega pomena, mu ves čas dajte vedeti, da jo ima; bolj svobodnega kot se bo počutil, raje vas bo imel. Vodnarji imajo humor zelo v čislih – če ga želite očarati, naj se smeje z vami. Vedel bo, da je ob nekom pozitivnem, s komer mu ne bo nikoli dolgčas. Stimulirati morate Vodnarjeve možgane, da bi ga vzburili. Pogovarjajta se o perečih družbenih vprašanjih, potem pa se lahko igrata erotično igro vlog.


V zvezi z Vodnarjem


Vodnarji ljubimci so polni presenečenj, a ne smejo nikakor izgubiti svojega občutka svobode – tega niso pripravljeni žrtvovati za še takšno ljubezen.

Vodnarke tudi za seks  potrebujejo intelektualno stimulacijo. (jlp)

Vodnarke tudi za seks potrebujejo intelektualno stimulacijo. (jlp)


Ker so idealisti, pogosto idealizirajo tudi svojega partnerja, kar se ne more končati drugače kot z razočaranjem. A ponavadi ostanejo v prijateljskih stikih s svojimi bivšimi ljubimci. Svoboda mu največ pomeni, zato ne želi biti navezan na čustva sovraštva ali jeze, prijateljstvo pa je najbolj svobodna vez.

Najpomembnejša je za Vodnarja svoboda; ta je tudi razlog, da želi v razmerji dominirati – mora si namreč zagotoviti čas za vse interese, ki jih ima zunaj razmerja.
Vodnarji si želijo partnerja, ki bo skrbel za dom in otroke, pa seveda sam zase in ne bo računal nanj. Od partnerja si želijo predvsem trajen prijateljski odnos, ki bo intelektualno stimulativen oziroma v katerem bodo deležni intelektualnega priznanja.
Če se Vodnar počuti privezanega, se bo poskusil čimprej osvoboditi; med njimi je zelo veliko ločencev. Ne želi se vezati na enega človeka, včasih je celo bolj pozoren do popolnih neznancev kot do lastne družine.

 

V postelji z Vodnarjem

Vodnarji so sanjači in individualisti. (jlp)

Vodnarji so sanjači in individualisti. (jlp)


Prijateljski odnos in videz ležernosti je tisto, kar na Vodnarju najbolj privlači. S svojim partnerjem si Vodnar želi biti najprej prijatelj.
Seks z Vodnarjem je bolj intelektualno doživetje kot čustveno. Vodnar bo tudi zelo pazil na higieno in kontracepcijo.
Veliko se bo ukvarjal s sabo, pri tem pa pogosto ne bo razumel partnerjevih čustvenih problemov. Vodnar se namreč čustev zelo boji. Seks mu ne pomeni zelo veliko, poleg tega ni niti ljubosumen.
Erogena cona Vodnarjev so gležnji in meča; ponudite mu masažo nog, poljubljajte njene lepe gležnje.
 


Tagi


Ocena 4.25 (4 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran