Erotični horoskop: Vodnar - skladnost z drugimi znaki (1. del)

23.01.2010 | M.C.

Katerega znamenja je primeren partner za Vodnarja? Preverite v obeh člankih!

 

 

V znamenju Vodnarja.

V znamenju Vodnarja.


V prvem delu ponujamo pregled kompatibilnosti znakov prve polovice astrološkega leta z Vodnarjem.


Vodnar – Oven


Oba sta zelo neodvisna, Vodnar je zelo nepredvidljiv, kar je po eni strani vir zanimanja za Ovna, po drugi pa se celo Oven lahko začne počutiti zanemarjenega. Oba sta aktivna in imata veliko interesov.  V postelji ima Vodnar veliko domišljije, Oven pa ga še inspirira. Dobro razumeta potrebe drugega po svobodi. Če vložita v zvezo nekaj taktnosti in razumevanja predvsem kar se tiče dominantnosti, lahko zraste v zelo uspešno.

 

Vodnarjevih načel ne boste vedno razumeli. (jlp)

Vodnarjevih načel ne boste vedno razumeli. (jlp)

Vodnar – Bik


Vodnarjeva nekonvencionalnost in živahnost  v konzervativnem, opreznem Biku vzbujata nezaupanje. Bik je zemeljski tako v denarnem kot v seksualnem pogledu, Vodnar pa je zelo aktiven v mentalnem. Vodnarja zanima za vse človeštvo, Bika pa predvsem zase in za »svoje«. Vodnar ni rad doma, potrebuje svobodo, Bik pa ceni predvsem udobje doma in varnost v zvezi. Oba sta trmasta, a v nasprotnih smereh: Vodnar ne želi biti konvencionalen, Bik pa ceni tradicionalne vrednote. Bikova posesivnost odžene svobodoljubnega Vodnarja.

 

Od Vodnarke ne pričakujte, da bo gospodinjila. (jlp)

Od Vodnarke ne pričakujte, da bo gospodinjila. (jlp)

Vodnar – Dvojčka


Dvojček potrebuje vedno nove dražljaje, Vodnar pa je zelo inovativen, kar ju hitro poveže; oba imata rada nove stvari, ljudi in kraje, veliko hodita na zabave in  rada potujeta. Oba sta nepredvidljiva, kar sicer povzroča sitnosti, a jih znata rešiti z ljubeznijo. Vodnar je navdušen nad Dvojčkovim intelektom in zlahka prenese njegovo nestanovitnost, ki jo razume do te mere, da ostane z njim v prijateljskih stikih, tudi ko se razideta. Vodnar zna nemirnega Dvojčka pomiriti in stabilizirati. Oba si želite predvsem harmonično, intelektualno zvezo. Bolj kot strastna ljubimca sta Dvojček in Vodnar predana sopotnika drug drugemu.


Vodnar – Rak


Vodnar s svojo hladnokrvnostjo ohlaja Rakovo toplino. Vodnar hitro postane nestrpen do Rakove pretirane previdnosti, Rak pa težko prenaša njegovo nepredvidljivost. Vodnar Raka hitro užali s svojim jedkim humorjem. Vodnar je samotar, ki ne razume Rakove potrebe po bližini in intimnosti. Vodnar ne more razumeti Rakove posesivnosti, Rak pa njegovo nepremišljenost in potrebo po svobodi razume kot odbijanje in zanemarjanje. Vodnar se počuti privezanega, Rak pa zanemarjenega, zato se kmalu razideta.

Naj vas ne skrbijo njegove številne prijateljice. (jlp)

Naj vas ne skrbijo njegove številne prijateljice. (jlp)

Vodnar – Lev


Vodnar rad analizira in kritizira, kar nikakor ni dobro za Levovo samozavest in ponos. Vodnarjevo čustveno distanciranost Lev razume kot osebno odbijanje. Lev ne more sprejeti, da Vodnarja iritira njegova potreba, da je ves čas v središču pozornosti.  Med njima je sicer močna privlačnost, ki jo podžiga Vodnarjeva nekonvencionalnost in z druge strani Levova energičnost. Oba se rada družita in spoznavata nove ljudi. Vodnar se Levu ne posveti dovolj, zameri mu tudi njegovo dominiranje. Lev je čuten, Vodnar pa bolj mentalen in potrebuje svobodo za raziskovanje novih obzorij. Čeprav  imata skupne interese, večino stvari razumeta zelo različno.


Vodnar – Devica


Oba sta intelektualna človeka, a Devica išče spodbudo v odnosu, Vodnar pa izven tega. Pri denarju se njuna pogleda zelo razhajata; Devica ima rada denarno varnost, Vodnar pa ima denar za nekaj umazanega. Vodnar želi spremeniti svet, Devica pa kritizira predvsem njegove napake. V postelji se jima lahko zgodi, da bosta z analiziranjem želja in čustev ubila strast. Zaradi duhovne in intelektualne vezi bosta dobra prijatelja, a to ne bo dobra podlaga za ljubezensko zvezo.

Preberite še drugi del, v katerem preverjamo skladnost znakov iz druge polovice leta z Vodnarjem.

 


Tagi


Ocena 3.33 (3 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran