Erotični horoskop: Vodnar - skladnost z drugimi znaki (2. del)

29.01.2010 | M.C.

Kako se vaš znak sklada s svobodnjaškim Vodnarjem?

 

V znamenju Vodnarja.

V znamenju Vodnarja.


Če ste rojeni v drugi polovici astrološkega leta in vas zanima Vodnar, preštudirajte pričujoči članek.


Vodnar – Tehtnica

Tehtnica in Vodnar imata rada družabno življenje in zanimive ljudi, rada pomagata prijateljem in jih gostita pri sebi doma. Vendar pa je Tehtnica čustvena, Vodnar pa zelo racionalen, zato se pogosto ne razumeta. Tehtničina čustva so hitro ranjena in Vodnar, ki mu je vseeno za mnenja drugih ljudi, to težko razume. V postelji Tehtnica Vodnarju odpira nova obzorja, ko mu na svoj vihrav in zabaven način kaže pomen domišljije pri seksu. Vodnar, ki mu ni bilo veliko do spolnosti, se bo ob njeni spontanosti razživel. Obetavna zveza!

 

Vodnarko boste s posesivnostjo hitro odgnali. (jlp)

Vodnarko boste s posesivnostjo hitro odgnali. (jlp)

Vodnar – Škorpijon


Vodnar ne more razumeti čustvenih izbruhov strastnega Škorpijona in se celo vpraša, če je ta sploh priseben. Vodnar je rad svoboden in se pusti nositi vetru, Škorpijon pa ga želi ves čas ob sebi. Škorpijona nekoliko tolaži, da je je zveza utemeljena na prijateljstvu. Vodnar ima rad zmernost, ki jo pri Škorpijonu težko najdemo. Škorpijon se Vodnarju večkrat zdi materialističen in preveč posesiven. Sam namreč ljubosumja sploh ne pozna, poleg tega pa mu tudi seks ni tako pomemben kot Škorpijonu, kar slednjega naravnost skrbi. Vodnarju bi Škorpijon rad omejil družabnost in bil bolj intimen ter središče Vodnarjevega življenja, kar Vodnarju seveda ne odgovarja, zato se raje poslovi. Neobetavna zveza.


Vodnar – Strelec

Tako Strelec kot Vodnar sta svobodomiselna in družabna, živeti hočeta polno življenje. Strelec uživa v družbi ljudi, Vodnar pa jim hoče pomagati. Vodnar ne zna najbolje kazati čustev, zato se Strelcu lahko zazdi, da ga zapostavlja, zato si išče več topline v svojih notoričnih aferah. Drug v drugem lahko celo vzbudita ljubosumnost, ki sicer ni lastnost nobenega od njiju. Imela bosta denarne težave, saj se Vodnarji za materialno ne zanimajo preveč, Strelci pa nerealistično trošijo.

 

Vodnarji imajo radi igranje vlog. (jlp)

Vodnarji imajo radi igranje vlog. (jlp)

Vodnar – Kozorog


Kozorog in Vodnar sta velika individualista, a pri tem želi Kozorog dominirati, Vodnar pa potrebuje predvsem veliko svobode. Njuna zveza se kmalu prelevi v prijateljstvo, saj sta za ljubezensko zvezo preveč različna: Vodnar je inventiven, Kozorog pa konzervativen; Vodnar nekoliko sanja, Kozorog pa je skrajno praktičen. Poleg tega Vodnar rad zapravlja denar in menjuje službe, Kozorog pa je znan po svoji varčnosti, ki meji na skopost, in predanosti eni službi, zaradi česar se mu Vodnar zazdi preveč neodgovoren. Dobro prijateljstvo, a zveza bo zahtevala preveč truda.


Vodnar – Vodnar

Dva pripadnika istega znamenja sta seveda zelo kompatibilna med sabo, vendar pa med dvema Vodnarjema, kljub vsej domišljiji v postelji, ni nikakršnih globokih čustev ljubezni, saj sta oba racionalna, razumna in s težavo razvijeta globoka čustva. Oba Vodnarja imata veliko interesov zunaj zveze ter številne prijatelje. Če se seksualno ne ujameta, ju to ne skrbi, saj to ni bistven element njune zveze. Različni dogodki in težave prijateljev ju zlahka zamotijo, da pozabita na ves seks in romantiko, tako da med njimane ostane nič več kot le prijateljstvo, ki je bilo že na začetku. To lahko pomeni konec zveze ali pa tudi čisto prijetno sožitje v skoraj platonični poroki.  

 

Seks Vodnarjem ne pomeni zelo veliko. (jlp)

Seks Vodnarjem ne pomeni zelo veliko. (jlp)

Vodnar – Ribi

Riba se rada nasloni na partnerja in se pusti voditi, Vodnarju pa se bo zdelo, da se je obesila nanj in ga duši. Občutljiva Riba potrebuje pogoste izpovedi ljubezni in želi biti ves čas v središču pozornosti svojega ljubimca, česar ji Vodnar, ki je rad na več koncih in se ne pusti ujeti eni sami osebi, ne more nuditi. Vodnar postane depresiven zaradi pomanjkanja svobode, ki ga začuti ob Ribini navezanosti nanj, Riba pa trpi zaradi njegove dozdevne hladnosti. Zveza vodi oba v depresijo.

Vodnar se najlepše ujame z Ovnom in Dvojčkoma ter s Tehtnico, pogojno tudi z drugim Vodnarjem. Potrebuje predvsem partnerja, ki mu bo pustil dovolj svobode in se ne bo počutil zapostavljenega ob Vodnarjevih brezštevilnih interesih izven zveze.

 

 

 


Tagi


Brez ocene
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran