Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » On » Erekcija » Problem izliva in erekcije pri 28ih

Problem izliva in erekcije pri 28ih

Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Avtor Sporočilo
Datum objave: 22. maj 2009 15:21
Barman
Avtor teme
Barman
Datum prijave: 22.05.2009
Sporočil: 2
Zdravo!

Star sem 28 let, drugače čisto privlačen in normalen, v življenju sem dejaven na dosti področjih in uspešen, imam tudi dosti prijateljev.
Problem imam z erekcijo in prezgodnjim izlivom ko sem z žensko. Zavedam se, da ta problem tare dosti moški in da je psihičnega izvora. Ker pa stvar traja že 1/3 mojega življenja in ker ženske še ubistvu nisem uspel zadovoljiti, me stvar psihično dobesedno uničuje. Zadnje čase resno vpliva na mojo samozavest. Nekateri že načrtujejo družine, jaz sem glede sexa še na stopnji srednje šole.
Že od prvega poizkusa pri 17 letih je stvar vedno ista: nakako se mi na pol ali celo v celoti dvigne, naslednja stvar je pa le izliv ali uplahnitev.
Bil sem že z dostimi puncami in v predigri so zelo zadovolj(e)ne. Včasih sem nato celo nadaljeval, nakar je vedno sledil neuspeh, zadnje čase pa tudi za to nimam več volje, ker vem da se bo vse ponovilo. Nato si izmišljujem razne izgovore zakaj nočem do konca. Najdlje do koder sem prilezel je bilo par sunkov.
Teh punc se potem po navadi izogibam (čeprav se v večini še hočejo družit z menoj), tako da se tudi v resno zvezo nisem želel zaplesti, kaj šele, da bi se kateri izpovedal, kar bi mogoče bil nek začetek reševanja problema.
Ubistvu v temu postu prvič govorim o svojem problemu.
Načeloma se z nasprotnim spolom dobro razumem, dostim sem dober prijatelj, samo kaj, ko me ti neuspehi dobesedno "bremzajo" v podzavesti. Začaran krog torej.

Prebral sem že kar nekaj stvari na to temo, zanima me pa nasvet pri naslednjih vprašanjih:

1. Mislite, da potrebujem strokovno pomoč ali bi zalegel pogovor z osebo, s katero bi se zbližal (torej z dekletom)? Ker sem pretežno introverten, mi razlaganje tega problema neki instituciji ne diši najbolj :/
2. Ali naj se, dokler to ne rešim, sploh zapletam z ženskami? Ko pride situcaija, kjer je v igri recimo še malo alkohola in lepa punca, si ne morem kaj, ampak potem vedno sledi katastrofa?

Uglavnem, tudi ostala mnenja. Predvsem me zanima če je med vami kdo, ki ima podobne težave (ali pozna koga), oz. ki jih je imel in kako jih je rešil?

Lp, hvala
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 22. maj 2009 15:52
alzeja
alzeja
Datum prijave: 30.07.2008
Sporočil: 170
Ojla

jaz sem jih imela z bivšim. Home-made psihoanaliza in razno razne prakse niso pomagale oziroma so šle stvari samo na slabše. Pogovor in vse drugo niso pomagali, ker je bil problem v psihi in ne v razmerju in zaupanju. Vsekakor se čim hitreje loti reševanja problema, preden se še bolj zaostri. Če bi bila jaz na tvojem mestu bi si poiskala profesionalno pomoč psihologa. Pa ne vzami vsakega, na katerega boš naletel. Če ne boš zadovoljen, ga zamenjaj. Ne sprejmi tistega 'gospod, morate se sprejet' sranja, tam si zato, ker hočeš nekaj na sebi spremenit, ne pa to sprejet.
Če boš šel sam v to, je tvoja odločitev. Če bi šel s katero skozi to in ona s tabo, potem bo to vsekakor super izkušnja. Če hočeš it sam ali si sedaj samski, pojdi sam. Nihče te ne more v nič prisilit.
Me pa izredno veseli, da si se odločil ukrepat v zvezi s tem, ne pa samo stokat.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 22. maj 2009 16:01
Barman
Avtor teme
Barman
Datum prijave: 22.05.2009
Sporočil: 2
Sej to je. Po naravi sem tud (pre)velik individualist, tko da mi je vpletanje še nekoga (pa čeprov je to področje, kjer rabiš še nekoga) predstavlja samo dodatno komplikacijo.
Resne zveze nimam (sej sem opisal zakaj), pa še službo imam tako, da sem vsakih par mesecev drugje..
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 297915

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran