Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » On » Erekcija » Težave z libidom po abrahamu

Težave z libidom po abrahamu

Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Avtor Sporočilo
Datum objave: 10. apr 2009 23:00
Gtocka
Avtor teme
Gtocka
Datum prijave: 16.06.2007
Sporočil: 9
Upam, da se bo na tem forumu našel tudi zrelejši nasvet. Mož je zakoračil v 50.leta in v zadnjem letu so se pojavile težave. Sprva kot izmikanje seksu, kasneje tudi z manj čvrsto erekcijo. Predvidevam, da gre za andropavzo, ki nekaterim moškim povzroča težave.
Poročena sva 30 let in meni libido ne povzroča težav, naravnost razcvetel se je. Ne pričakujem vsakodnevnega seksa, a manjka mi moževa pozornost, saj se ji izogiba, da nebi napačno razumela kot vabilo v seks. Vem, da me ljubi, mi nudi dovolj drugačne nežnosti, vendar si jaz želim tudi seksa.

So to običajne težave, naj se sprijaznim z enkrat mesečnim ljubljenjem, kako lahko pomagam, da ponovno oživi? Zdravstenih težav nima, je športnik.

Kako se drugi moški soočate z abrahamom, imate tudi vi pomanjkljivo erekcijo in slabši libido?
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 14. apr 2009 20:22
LaraS.
LaraS.
Datum prijave: 20.04.2008
Sporočil: 395
Draga Gtocka, dobrodošla na forumu. Jaz sicer ne vem, če sem pravi naslov za odgovor - niti nisem moški niti nimam še 50 let, ampak se mi je zdelo, da lahko vsaj malo pomagam. In če že ne pomagam, vsakemu pomaga, če se lahko z nekom pogovori. Upam torej, da ne zameriš, če vseeno odgovorim. NO, ko sem jaz prebrala tvoj post, sem pomislila na nekaj zadev. Možno je - in kar se mi zdi po tvojem opisu tudi najbolj verjetno - da so se pri tvojem partnerju začele težave z erektilno disfunkcijo, pa mu je to nadvse težko sprejeti ali o tem govoriti. MOžno je, da ne naredita dovolj, da bi seks ohranjala živahen in pester (kar se mi sicer zdi po tolikih letih veze zelo težko). In še ena zadeva, ki je sicer ni prijetno slišati, pa jo vseeno moram iskreno izreči - možno je tudi, da je izgubil interes ali pa ima drugo. Nadvse upam, da ni to zadnje, in po tem kar si napisala tudi ne zveni, da mu ne bi bilo več do tebe. Za začetek predlagam, da ga odprto in direktno vprašaš, v čem bi lahko bila težava in mu poveš, kako se ob tem počutiš in ga vprašaš, kako se ob tem počuti on. Verjamem, da je to težko narediti, ampak še težje bo, če tega ne boš naredila. Kajti čutim, da si že sedaj zaradi tega v stiski in hudo mi je zate. Odkrit pogovor lahko torej razkrije marsikaj in to je tudi edini način, da ugotoviš, za kaj gre. sploh pa, zakaj bi se bala vprašati: če lahko seksata, se lahko o seksu tudi pogovarjata. Povej mu, da ti lahko vse zaupa in da bosta skupaj rešila problem, kakršen koli že je. Če gre za erektilno disfunkcijo, potem sploh ne bo problem, ker obstaja že toliko zdravil. Svetuj mu, naj nemudoma obišče strokovnjaka in mu pove, kakšno težavo ima. Zdravniki so s tem seznanjeni in mu bodo nemudoma znali predpisati prava zdravila. Nič ga ne rabi biti sram, saj tovrstne recepte pišejo vsakodnevno. Če pa gre za pomanjkanje vročega seksa, ga tudi zlahka popestrita z erotičnim perilom, novimi lokacijami, spolnimi pripomočki, ipd. Prosim, javi nam, kaj ti je rekel in skupaj bomo stvari prišli do dna. Pomembno je, da si nekomu zaupala in zdaj nisi več sama. Držim pesti, da se vse uredi!


[Število urejanj članka: 1, zadnje urejanje 14.04.2009 ob 20:28.]

Vse možnosti, da dosežeš in posežeš po čemerkoli v življenju, so v tvojih rokah (by Franc)
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 14. apr 2009 20:32
Angelcek
Angelcek
Datum prijave: 21.04.2008
Sporočil: 71
Gtocka, nikakor se ti ni treba zadovoljiti s seksom enkrat na mesec. Verjemi, da bi tudi on večkrat, če ga ne bi bilo strah morebitnih težav z erekcijo. Tule sem našla članek o tem, kako izgleda pregled pri zdravniku. Pošlji ga čim prej in reši vajino spolnost, zakon. Aja, dobrodošla med nami.


http://www.intimatemedicine.si/zdravje-in-seks/motnje-erekcije-kaksen-je-pregled-pri-zdravniku/
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 388686

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

odprta zveza

8. jan zaniam me mnenje glede odprte zveze...razlogi za..razlogi proti....

Avtor: nylonlover
Prispevki: 2
Ogledov: 13524

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran