Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » On » Moško telo » Kontrola orgazma

Kontrola orgazma - 3

Obdelujem...
Ocena: 4.0 od 5. Glasov: 1.
Avtor Sporočilo
Datum objave: 3. nov 2009 18:27
addicted.
addicted.
Datum prijave: 12.07.2009
Sporočil: 320
nama se tud negre, da bi nama nekej fulx pršlo
gre bl da se mava lepo skupaj
lah sexava tud da ne končava in tud če ful nabija nebo noben nekej ful bliz.
rajš mal izkoristiva trenutke k sva res lahko sama
res pa je da učasih res rabim da mi pride

sicer pa lepo je ja če te en kontrolira
pa: nesmeš končas, as slišala!!!
in podobne izjave s BDSM pridihom ...

"The worst crime is faking it."
~Kurt Cobain


It is always by way of pain one arrives at pleasure.
Marquis de Sade
(so true)
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 7. nov 2009 12:21
THOR
THOR
Datum prijave: 01.01.1970
Sporočil: 230
Se strinjam včasih je ta intimni trenutek ko sat sama skupaj veliko bolj pomemben kot sam vrhunec. Zdej ko imam otroka cenim vsak trenutek ko sava sama skupaj. Paše ja če niseva tako utrujena pa sam sex traja dlje in je veliko bolj intenziven ampak jst sam samo vesel da sem z njo.
No o temi sam pa začel delati vsak dan une vaje "keglove" al neki tazga pa veliko dlje zdržim. Bom probal še to da se bom več rekreeral. Baje če si v dobri formi veliko dlje zdržiš v postelji. Če ima kdo kakšne izkušnje o tem če je to res bi prosil da se javi.

NISEM NEUMEN.SEM PA NOR icon_smile.gif
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 7. nov 2009 18:01
leteci
leteci
Datum prijave: 30.09.2008
Sporočil: 42
THOR piše:

Bom probal še to da se bom več rekreeral. Baje če si v dobri formi veliko dlje zdržiš v postelji. Če ima kdo kakšne izkušnje o tem če je to res bi prosil da se javi.


Takole, imel sem težave s tem da je prehitro prišlo, je bilo pa res da sem bil pred tem ene 3 leta čista lenoba! Potem sem začel malo tečt pridobil kondicijo in potem sem bil v "rožicah" kar nekako sem pridobil na vzdržljivosti, s časoma sem tudi lahko kontroliral izliv do neke meje, potem pa sem se s5 polenaril in se je stanje poslabšalo, sedaj pa se probam vsaj malo držati na kondiciji oz rekreaciji... Vendar opazim več kot pretečem(s tem mislim recimo cel teden po 20 min/dnevno teka se mi že ful pozna...)boljšo kontrolo imam nad sabo, je pa res da se tudi čez dan bolje počutiš in si bolj samozavesten...

[Število urejanj članka: 1, zadnje urejanje 07.11.2009 ob 18:03.]
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 9. nov 2009 14:00
THOR
THOR
Datum prijave: 01.01.1970
Sporočil: 230
Hvala. Bom probal, sej to govorim že dve leti ampak sedaj imam še en dodaten razlog.

NISEM NEUMEN.SEM PA NOR icon_smile.gif
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 10. nov 2009 23:56
RedMuse
RedMuse
Datum prijave: 22.05.2008
Sporočil: 1260
če se rekreiraš, je posledično boljša volja, večja samozavest in to vpliva na boljši seks in večjo spolno slo (no, vsaj pri meni).


jaz sem tak tečna, ko par dni ne tečem (in tak tečna ko par dni ne seksam).
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 11. nov 2009 17:37
bebcek
bebcek
Datum prijave: 01.05.2008
Sporočil: 376
Šport na tak ali drugačen način je zakon....toliko prednosti ima in vsi jih poznamo, tako da je brez veze, da bi kej nakladal. Vseeno pa skozi telesno aktivnost med drugim tudi bolje spoznavamo sebe tako telesno kot tudi psihično.

neosvojljivih trdnjav ni, so le slabi napadalci
by xxx
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 4. jul 2015 01:56
DolgPlato
DolgPlato
Datum prijave: 04.07.2015
Sporočil: 4
Pozdrav vsem skupaj, moje prvo oglašanje.

Na netu sem prebral, da imajo moški daljši plato, kot ženske, ko sem pa v mladosti to prebiral, je pa veljalo, da moški platoja sploh ne poznajo.
Korenjaki, kaj vam to pomeni, da lahko odlašate orgazem, da ste dolgo na varni strani dovolj daleč pred vrhuncem, ali da ste na platoju, nakurjeni da res ni, da je za vrhunsko naslado potrebno minimalno gibanja,in ko hočete orgazem, je to stvar sekund. Pri masturbaciji mi slednje zelo lepo uspeva, z žensko je pa ponavadi kriza oziroma kakor s katero.

Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 4. jul 2015 13:38
3manu3l
3manu3l
Datum prijave: 20.09.2008
Sporočil: 3
Pozdravljen DolgPlato,

jaz ti bom odgovoril z mojega osebnega vidika in izkušenj. Pač je velčika razklika med tvojo roko in žensko, kajti ti bolj lahko nadziraš samega sebe. Z žensko je težje zavlačevat kajti poleg tvojih gibov, če si v nadrejenem položajo, ženska še vedno izvaja njene gibe, ki dodatno stimulirajo. Daljša ko je stimulacija intezivnejši je orgazem. Če si kdaj mel hitri sex ali quiecky in enga normalnega, te se probaj spomniti, keri je bil bolji zaključek. (Poleg daljše stimulacije, poznamo tudi druge stimulavcije ki privedejo do hitrejšega in intezivnejšega orgazma). Če res želiš daljši plato, ti priporočam (kako je meni uspelo ga podaljšati): sem mel partenrico ki je bila na tabletkah in sva intezivno seksala večkrat na teden po par ur. Pri tem sem lahko poskusila marsikaj in tako ugotovil kako zdržati dalje in to poskušal, brez strahu ob slučajnem izlivu, da bi zanosila (kajti psihološka stimulacija je lahko močna). Včasih pomaga tudi preusmerjenje misli v nekaj xy da ti stimulacija malce pade (previdno da ne bo preveč in da ne pozabiš pri tem na partnerico), ter sam pogovor in dogovor s partnerico, ter vodenje en druzga.

Upam da sem ti lahko kako pomagal.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 4. jul 2015 14:06
DolgPlato
DolgPlato
Datum prijave: 04.07.2015
Sporočil: 4
Nisi odgovoril ali gre za plato, ali dovolj veliko razdaljo, da ne uide. No saj razliko je težko opisati, če tega ne doživljaš. Najlažje z dejstvom, da dlje, ko si na platoju, uro recimo, manj rabiš stimulacije in lažje se je nadzirati. Kot bi se kopičil libido oziroma sexualna energija v smislu moči, da obvladuješ sebe ob minimalni stimulaciji, več je je, lažje je vse skupaj, tudi točka nepovratka se nekako razblini. Na platoju plavaš v ugodju, brez platoja oziroma na začetku platoja gre pa za nenehno približevanje in oddaljevanje od točke nepovratka, nenehno borbo z "mehanizmom" orgazma.

Morda bo lažje, če predebatiramo ali sploh doživljate plato in da tudi punce povejo, kako je pri njihs tem. Brez platoja je diagram s časom na vodoravni osi in ugodjem na navpični en strm klanec z orgazmom na vrhu in padec v brezno, pri borbi gre za žago, pri platoju pa se žaga počasi spremeni v rahlo valovito črto na pol poti do orgazma.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 4. jul 2015 14:16
3manu3l
3manu3l
Datum prijave: 20.09.2008
Sporočil: 3
Aha, razumem kaj misliš. Žal tega še nisem doživel. Kajti še nisem imel partnerice, kjer bi se totalno ujela v spolnosti.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 370481

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran