Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » On » Samozadovoljevanje » fafanje

fafanje - 2

Obdelujem...
Ocena: 3.6 od 5. Glasov: 5.
Avtor Sporočilo
Datum objave: 14. mar 2011 09:45
janez.c
janez.c
Datum prijave: 25.11.2008
Sporočil: 525
modriplamen >

Sexymuca, sem-smo poznali dosti tebi podobnih, ampak z leti (tvojimi in našimi)tovrstno povpraševanje mine. Zato si nikar ne delaj utvar, ampak se zgolj in izrecno drži tistega - še nedoraslega, kar imaš (in ne pametuj). Dokler pač seveda tudi tisto ne bo doraslo, odraslo in dozorelo in boš posledično ostala sama...

Naj obrazložim; Žena mojega nekdanjega soseda in sošolca, (danes sicer enegavodilnih v eliti naše deželice), katero smo svoj čas mnogi porivali, ima identična razmišljanja - teze in jasno izražene želje ter stališča, kot jih kažeš ti sexymuca.icon_smile.gif (kljub izraženim mislim in fantazijam se ona zaveda, da se mora držat tistega kar ima - oziroma, zagotovo tudi povpraševanja ni icon_smile.gificon_smile.gif)


(Pre)modri...jaz priznavam svojo nizko inteligenco in kakor koli berem in obračam to tvojo modrost, namenjeno sexymuci, ne poštekam prav nič...Bi blagovolil razložiti, kaj je pesnik hotel povedati v teh modrih stihih?

Ker jaz kot nizkointeligenten in...kako že?..travmatičen ali nekaj takega...v postu sexymuce prav čutim žensko, ki zna uživati, ki se zna odklopiti, ki ve, kaj je svet seksa in kaj so magične ure, ko si preprosto nekdo drug, ko počneš stvari, ki jih v spodobnem svetu seveda nikoli ne bi. Eee, to je idealna ljubimka... Sem imel srečo, da sem imel kar nekaj takih, ene pa sem jaz pokvaril, da so postale take....saj nisem naredil drugega, kot da sem jim pomagal pripeljati na dan to, kar so imele v sebi...ker so mi zaupale in se znale prepustiti.

In ja, redmuse...dirty talk je ena najbolj rajcajočih zadev v seksu..pa še kakšen udarec po riti, poteg za lase, močan stisk ram in nabijanje na tiča...pa tudi fuk v usta...trd, grob način. Ampak samo med dvema, ki si zaupata in si lahko res odpreta dušo..ker vesta, da bo divjemu užitku sledilo nežno cartanje v toplem, varnem objemu.
Obdelujem...
Ocena: 4.5 od 5. Glasov: 8.
Datum objave: 14. mar 2011 11:29
Sara_
Sara_
Datum prijave: 14.01.2010
Sporočil: 297
Občutek mam da so eni tukaj na forumu ki točno vedo kako se seksa in kaj je užitek in se med sabo razumejo/mo, potem pa so še eni konzervativci, ko se sam sprasujem kaj počnejo kle gor.
Če bi naredili eno anketo se grem stavit da bi tip ženske kot sta sexymuca in Redmuse bile med najbolj zaželjenimi, ker kaj več si moški v postelji lahko še želi (zdaj se pogovarjamo o seksu in ne vem kakšni sta na splošno).

Pa, Modriplamen, res, kaj tukaj delas. Pejt nekam na en krščanski forum pa se tam pogovarjajte kako je seks samo za razmoževanje....
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 3.
Datum objave: 14. mar 2011 12:18
modriplamen
modriplamen
Datum prijave: 18.07.2010
Sporočil: 435
Sara, forum je namenjen razpravam o seksu, to pa ne pomeni, da naj bi bili na forumu zgolj ljudje, ki nimajo niti osnovnih moralnih načel, niti osnovnega vsesplošno sprejemljivega vedenja in samospoštovanja. Prav nasprotno, ocenjujem, da ste taki v izrecni manjšini tudi na tem forumu, kaj šele kje drugje.

In Sara, če si prepričana, da je sex samo za gnusne ljudi ali da je dober le če se človek obnaša nižje od prašiča v nekem vaškem svinjaku. Ali da sexa ni brez bolezenskega stanja in zasvojenosti na to ali katero drugo temo, potem si najbrž ti zgrešila forum.

Za cerkvene nauke se boš morala obrnit na župnika. Sam nisem nikoli bil pristaš kakršnekoli verske ali katerekoli druge črede. Temveč sem bil in sem mnenja, da mora odrasel človek sam zase sprejemat odločitve in odgovornost, brez sklicevanaja na neke višja bitja ali sile, ki ne obstajajo.

[Število urejanj članka: 1, zadnje urejanje 14.03.2011 ob 12:34.]
Obdelujem...
Ocena: 3.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 14. mar 2011 12:37
janez.c
janez.c
Datum prijave: 25.11.2008
Sporočil: 525
modriplamen >

to pa ne pomeni, da naj bi bili na forumu zgolj ljudje, ki nimajo niti osnovnih moralnih načel, niti osnovnega vsesplošno sprejemljivega vedenja in samospoštovanja.


O.k., to leti name in seveda priznavam, da sem en kurbir, zgražanja takih kot si ti vreden. Baš me boli....icon_smile.gif

Me pa zanima v čem sta sprevrženi sexymuca, ali redmuse če odštekano fukata s partnerjem? Je dovoljen samo misionar v temi ali kako?
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 14. mar 2011 12:55
modriplamen
modriplamen
Datum prijave: 18.07.2010
Sporočil: 435
No, Janez pa ti bom obrazložil. O Red Muse sem samo napisal povzetke tistega kar je skozi poste sama napisala o sebi. Nič divje ne fuka s svojim možem, ampak si to le želi, da ima o čem razpredat na forumu. Je internetna zasvojenka pod pretvezo neke podjetnice (takih je v Sloveniji ogromno), ki ne zasluži niti za preživetje. Mož ji ne pove vsega kar ga tišči in ni tip, ki bi tako z lahkoto zapustil družino. Njeni prispevki na forumu, razen tega, da je nehote razkrivala sebe, se nanašajo zgolj na prikimavanja in v nobeni temi ne prispeva nekih odgovorov in lastnih razmišljanj.
Sexymuca je v redu, vendar bi bilo dovolj, da o svojem lulanju na ukaz napiše enkrat ali dvakrat, ne pa da to nenehno ponavlja, ker je nesmiselno.
Obdelujem...
Ocena: 3.0 od 5. Glasov: 6.
Datum objave: 14. mar 2011 13:24
IntiMade
IntiMade
Datum prijave: 21.05.2009
Sporočil: 51
robis- tudi jaz sem imela izkušnjo, da fantu na tak način ni moglo priti, ampak takšna oseba kot sem vztrajna sem rekla na vse ali nič icon_biggrin.gif in res da je trajalo pol ure, a je bil cilj doseženicon_biggrin.gif ...naslednjič mu je prišlo hitreje....lahko je tudi neka nesproščenost s tvoje strani prisotna ali kakor koli..naj tvoja punca vztraja do konca, lahko pa si pomagata še z gelom, potem veliko lepše drsi in hitreje pride do izliva....seveda je tudi dobro, da ji poveš kako ti paše in kako ti delaš....malo se pogovorita in nato sprobajta....
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 14. mar 2011 14:14
janez.c
janez.c
Datum prijave: 25.11.2008
Sporočil: 525
@modri....
neverjeten si, pronicljiv analitik, ni kaj...na osnovi par postov ti veš ne samo, da redmuse sploh ne fuka tako kot pravi, veš tudi kako uspešna je v poslu pa še kako nesrečen je njen mož.

Za sexymuco si se sedaj nekaj povlekel ven, še vedno pa nisi razložil tistega težko doumljivega posta o njej, za katerega obrazložitev sem te prosil.
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 14. mar 2011 14:34
modripIamen
modripIamen
Datum prijave: 24.10.2007
Sporočil: 266
modriplamen >

... Naj obrazložim; Žena mojega nekdanjega soseda in sošolca, (danes sicer enegavodilnih v eliti naše deželice), katero smo svoj čas mnogi porivali, ima identična razmišljanja - teze in jasno izražene želje ter stališča, kot jih kažeš ti sexymuca.icon_smile.gif (kljub izraženim mislim in fantazijam se ona zaveda, da se mora držat tistega kar ima - oziroma, zagotovo tudi povpraševanja ni icon_smile.gificon_smile.gif) ...

modriplamen >

... Sara, forum je namenjen razpravam o seksu, to pa ne pomeni, da naj bi bili na forumu zgolj ljudje, ki nimajo niti osnovnih moralnih načel, niti osnovnega vsesplošno sprejemljivega vedenja in samospoštovanja. Prav nasprotno, ocenjujem, da ste taki v izrecni manjšini tudi na tem forumu, kaj šele kje drugje. ...

Modriplamen - kakšna so že tvoja moralna načela?!

Spomnem se, da si enkrat davno nazaj omenil, kako si delal na tem, da bi prevaral svojo ženo ...

... in nato si dobil preblisk, razsvetlenje z neba, da nam deliš moralne nauke kaj je prav in kaj ne v seksu?!

Ne se preveč obremenjevat z nami, spolnimi in nemroalnimi sprevrženci. Dviga ti pritisk in v stvojih letih verjetnoi že kar kritično vpliva na splošno počutje in zdravje. Kakšno od unih pomirjevalnih tabletk si vzemi, ki ponujaš naši mladini za sprostitev pri seksu.

In pusti jih (nas) v naših sanjah in iluzijah mavričnih barv.
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 14. mar 2011 15:05
krtačka
krtačka
Datum prijave: 03.08.2009
Sporočil: 269
Jaz pa teh stvari sploh ne razumem. Modriplamen - tudi jaz pojma nimam, kaj si hotel s tistim postom o sosedovih ženskah (ali o čem se je zaboga šel) povedat.

In če tebi ne paše da ti punca lula po intimnih predelih, tu ni nobenega problema, tako RedMuse kot sexymuca imata svoje partnerje, ki so z njunimi uslugami več kot zadovoljni, ti pa doma svojo ženico ki česa takšnega nikoli nebi naredila.

Volk sit in koza cela, ali ni?
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 14. mar 2011 16:42
modriplamen
modriplamen
Datum prijave: 18.07.2010
Sporočil: 435
Choko lino, ni strahu za moje zdravje v zvezi s pritiskom.icon_smile.gif Namreč, je ni stvari, ki bi me pri tako nepomembni zadevi, kot je nek forum lahko razjezila ali kako drugače negativno vplivala na mojo voljo.icon_smile.gif
Moji posti so čisto spontani (včasih morda z opisom negativnosti nekoga res malo pretiramicon_smile.gif), po večini pa se le odzovem z nestrinjanjem in neodobravanjem napisanega, ter nespoštovanjem do domnevnih oseb, z domnevnimi lastnostmi. Ali pa zgolj povzamem, (kot sem že napisal) tisto kar dejansko ljudje sami napišejo o sebi.(Domnevnimi lastnostmi in domnevnimi osebami zato, ker se kar nekaj osebkov tipa Tihana pojavlja na forumu tako z ženskimi, kot moškimi vzdevki - potem pa vedi ga, ali je dedc ali baba in ali ima resnično psihične težave ali se namerno tako predstavlja, da vzbuja pozornost.)
In resnično ne vidim nobenega razloga, da bi pisal poste po načinu v rit lezenja, kajti tega tudi v realnem življenju z realnimi ljudmi iz oči v oči ne počnem.

Janez in Krtačka, za sexymuco pa takole. Tisti post in ponavljajoče se predstavljanje svojih najglobljih intimnosti, mi resnično daje asociacijo na prav določen tip žensk. Po drugi strani pa so v večini njena napisana razmišljanja zelo podobna mojim - sicer internetni papir vse prenese ( pa smo spet pri zgornjem odstavku)....

[Število urejanj članka: 5, zadnje urejanje 14.03.2011 ob 17:39.]
Obdelujem...
Ocena: 1.0 od 5. Glasov: 3.
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 377891

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran