Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Ona » Kontracepcija » krvavitev,ki ne neha

krvavitev,ki ne neha

Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Avtor Sporočilo
Datum objave: 28. okt 2009 14:45
gobcek
Avtor teme
gobcek
Datum prijave: 13.08.2009
Sporočil: 4
Od 20.9 krvavim in to skoraj brez prestanka.Februarja sem opravila sterilizacijo,po kateri nisem imela težav.No,od sredine septembra imam krvavitve,tako da sploh več ne vem,kdaj je prava men.Mislim,da je dvakrat krvavitev prenehala,vendar se takoj po spolnem odnosu spet začela.Bila sem pri gin.mi je dal tablete za ustavitev krvavenja,vendar jih nisem še začela,ker sem malo skeptična.
Iz nožnice prihaja čuden"SMARAD,KI ME ZELO MOTI,začutim ga celo čez oblačila.Kadar krvavitev ni tako močna se pojavi izcedek,ki tudi ne diši lepo.
Ali se je kateri dogajalo isto?
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 28. okt 2009 18:54
Angelcek
Angelcek
Datum prijave: 21.04.2008
Sporočil: 71
joj, gobcek, to zagotovo ni dober znak, kar se ti dogaja. Jaz bi šča na tvojem mestu takoj nazaj h ginekologu in vztrajala, naj odkrije vzrok. Jaz sicer takšnih krvavitev še nisem imela, zgodba z vonjem pa mi je seveda jasna, saj se vsaka ženska srečuje zrazno raznimi vnetji. Meni v takšnih primerih pomagajo vaginalite z boraksom, urološki čaj in hrastovo lubje. Vendar pa se bojim, da bi zanl biti pri tebi vonj povezan s krvavitvami in ne z vnetji. Prosim, pojdi še enkrat k zravniku. Lahko da gre za kakšne zaplete po sterilizaciji.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 29. okt 2009 12:30
jeenča
jeenča
Datum prijave: 06.08.2009
Sporočil: 305
Ginekolog ti je dal tablete za ustavitev krvavenja, ki jih ne želiš začet jemat? Skepso na stran in začni s kuro; le tako lahko ugotoviš, če pomagajo... ne razumem no, sedaj ga tud poklicat ne moreš, ker nisi 'upoštevala navodil...' mene bi bilo čist preveč strah ob tolikšnem krvavenju; pa ne maram jemat tablet, še za glavo ne... ma tu se ne bi igrala

... duša je ptič brez kril ...
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 29. okt 2009 13:50
lušnajst
lušnajst
Datum prijave: 05.05.2009
Sporočil: 107
Glede na to da si opravila sterilizacijo domnevam da si zagotovo stara 35 let. Torej bejbi moralo bi ti biti jasno da nemudoma oditi k zdravniku oz. glede na to da si pri njemu že bila upoštevaj njegova navodila. Vseeno mislim da je to zadeva, ki jo ne moreš reševati na forumu halooooo to ni bradavica na palcu noge temveč krvavitev iz nožnice. Oprosti samo te res ne razumem. Na tvojem mestu ne bi tukaj iskala "domačega zdravnika" in pa raznorazne domneve kaj, kako in zakaj temveč bi odšla k zdravniku.

"Ne morem osrečiti drugih, če najprej ne osrečim sebe"
(Brian Tracy)
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 370162

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran