Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Ona in on » Intimne razprave » Probna anketa

Probna anketa

Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 2.
Avtor Sporočilo
Datum objave: 28. sep 2011 04:20
blogercek
Avtor teme
blogercek
Datum prijave: 07.07.2011
Sporočil: 35
Malo sem se dolgočasil in takrat dobivam najbolj odbite ideje. Tako je bilo tudi tokrat. Na pamet mi je prišlo, da bi vprašal svoje prijateljice kaj o spolnih navadah. Malo sem cvikal, da ne dobim kakšen šus v glavo, kajti to so nepričakovana vprašanja, ki jih ne postavljaš kar tja v tri dni ampak le za točno določen namen. Ali jo misliš prevrniti, ali pa imaš za bregom kaj drugega.
No jaz nisem imel nič takega za bregom, pač pa le malo firbec napasti. No pa sem jim postavil takale vprašanja:

1.Ali ste poročene, ali živite le na koruzi
2.Kakšnega deca imate, je zakaj ali je le za okras
3.Ali je v postelji dovolj zmogljiv, ali se le hvali kot mnogi
4.Ali vam to zadostuje, ali morate še po repete kam drugam
5.Uporabljate erotične pripomočke in kakšne
6.Ali bi šli v posteljo še z eno dobro bejbo
7.Kolikokrat največkrat vam je prišlo v eni noči ( ali dnevu hehe)
8.Koliko je bil največji korenjak do sedaj, ki je bil parkiran v vaši muci
9.Koliko lukenj uporabljate za seks
10.Vaša najbolj skrita še neuresničljiva erotična želja

Tole sem jim poslal na meile in čakal. Najprej par dni stroga tišina. Ob srečanju z eno izmed anketiranih bejb, se je rdeča obrnila stran in odšla. Aha, sem zajebal situacijo sem si mislil, pa dobro, kot ponavadi vedno nekje zamočim.
Čez par dni pa se je usulo. Kot da so se zmenile. Odgovor za odgovor je kapal na meil in jaz sem samo strmel. Boga pa še vedel nisem, da sem prijatelj s takimi nimfomankami. Seveda če so po pravici odgovarjale. Pa malo poglejmo kaj so odgovorile.

80% jih je odgovorilo, da so poročene. Glede decov si niso bile tako enotne. Nekaterim se zdi, da ga imajo samo za lulat, nekatere so nekako shajale z njim, le ena ga je pohvalila češ, moj ma pa velikega in dolgo zdrži. Po odgovorih sodeč bi nekdo z mašino okrog 20 cm krepko služil z ustrežljivostjo.
Več kot polovica jih je odgovorila, da bi pa tud repete in to ne samo enkrat, ampak kar 3 dni skupaj. Opaaa. Si bom zapomnil. No pri erotičnih pripomočkih pa mislim da je le ena odgovorila po resnici in sicer je dejala da je samo enkrat pri prijateljici probala vibrator, ostale pa so se pohvalile, da imajo doma kompletno trgovino Red shop. Kaj vse so naštele da premore njihova nočna omarica. Še sam nisem vedel, da nekateri artikli sploh obstajajo, čeprav sem prečesal vse erotične spletne trgovine. Naštevale so vse od kroglic, analnih vibratorjev, do umetnih napihljivih decov. Ena je celo dejala da so v postelji vedno trije, ona,njen dec in napihljiv dec z ogromnim črnim korenjakom tam okrog 25 cm. Svašta.
Tudi pri svršavanju so bile zelo radodarne. Največkrat ( se je pohvalila ena) ji je prišlo 34 krat in to v dobrih 4 urah. Ojej, a je jedla preveč papricirane hrane, ali pa je orgazem bil pripet na verigi in ga je doživljala vse te 4 ure.
No glede velikosti so bile bolj realne. Najdaljši je meril reci in piši 17 cm. Vsi ostali so bili vajenci. Ena je celo po izmeri pribila, da ima njen pa celih 8 cm, vendar jo komot zadovolji in to večkrat zapored. Ja ja, ne pravijo zastonj da ni vse v dolžini, ampak tudi v tehniki.
Luknje. Haaa, tu se je pa ustavilo. Skoraj polovica je dejala da imajo itak samo eno. Aja. Anatomija jim pa ne gre preveč. Ponavadi imajo ženske tri. Koliko jih uporabljajo pa je seveda stvar iznajdljivosti in domišljije. Najprej sem mislil da vprašanja sploh zastopile niso. No potem sem ugotovil, da zelo malo brskajo po erotičnih straneh, saj bi drugače dobro vedele, katere luknje sem imel v mislih.
Želje pa so katastrofa. Toliko domišljije kot so je vse premogle, sem jaz obvladal v 2 razredu osnovne šole. Ena bi na seniku, dve bi v avtu, tretja bi se onegavila kar na postelji staršev, četrti bi najbolj prišlo na avtobusu. Halooo. Kaj pa na pralnem stroju. J tudi ta ideja je padla hehehe.
Skratka zanimiva zadevca tale anketa. Ko sem bral meile sem se do solz nasmejal, prvič neinovativnosti posameznic, drugo pa, vse kaže, da se nekatere premalo zavedajo, da je življenje prekratko za samo eno luknjo in seks v drugi sobi.
Je pa dobra tale ideja morate priznati. Predvsem zato, ker so si upale sploh odgovoriti nanjo, saj se poznamo tudi osebno in sem bil prepričan, da iz te moke ne bo kruha. Pa evo, vse so odgovorile, tako da bo treba kaj podobnega ponoviti, seveda v drugačnem smislu in z drugimi vprašanji.
Jih že pripravljam.
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 28. sep 2011 12:37
jeenča
jeenča
Datum prijave: 06.08.2009
Sporočil: 305
simpatično tole icon_wink.gif

... duša je ptič brez kril ...
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 28. sep 2011 12:48
blogercek
Avtor teme
blogercek
Datum prijave: 07.07.2011
Sporočil: 35
Vidiš Jeenča, to je pa zato, ko nima človek kaj počet, pol pa neumnosti klatim. Dobro se je izteklo a ne icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 28. sep 2011 13:08
NoMercy
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
twelve poitz icon_razz.gif
btw: kakšna pa je statistika ankete (kolikim si poslal, koliko jih je odgovorilo, na koliko vprašanj je bilo v povprečju odgovorjeno, na katero vprašanje največ / najmanj odgovorov ..)
pa še en hint - 10 vprašanj je že malo veliko. Najboljše rezultate dobiš po Muellerjevem prvilu 7 +/- 2 (odvisno od zagretosti potencialnih anketirancev (se mi zdi, da bi 6,7 bilo pravo število vprašanj) icon_razz.gif

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 28. sep 2011 14:13
blogercek
Avtor teme
blogercek
Datum prijave: 07.07.2011
Sporočil: 35
Hehehe, ta anketa je bila mišljena bolj za šalo kot zares. Firbec me je matral, ali bo katera imela jajca sploh za odgovoriti. Vseh 10 ( deset jih je bilo ja) je poslalo odgovore nazaj in zanimivo vseh 10 je odgovorilo na čisto vsa vprašanja, ki jih je bilo ravno tako 10.
Tako da, kar se statistike tiče odpadejo vse variacije na procente, statistiko, itd
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 28. sep 2011 14:20
NoMercy
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
pol pa umikam two pointz in ti jih pustim samo ten v pohvali icon_razz.gif

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 19. okt 2011 10:59
blogercek
Avtor teme
blogercek
Datum prijave: 07.07.2011
Sporočil: 35
Na svojem portalu: www.blogerman.net imam pa malo bolj obširno anketo, pa tudi vsebinsko je kar nekaj za prebrati. Komur se da anketo izpolniti, mi naj prosim pošlje iz spletne strani sporočilo, pa mu omogočim dostop do ankete. Je zelo zanimiva, zajema pa vse vidike iz tematike obojestranskih partnerskih odnosov.
Lahko pa se tudi včlani in sodeluje pri mojem delu. Trenutno nas je poleg mene ki vse skupaj urejam še 14 pridnih, ki se trudimo kar najbolj obelodaniti vse strani z nasveti, zgodbami in še pa še. Poglejte pa mi povejte prek meila svoje mnenje o tem portalu.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 388465

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

odprta zveza

8. jan zaniam me mnenje glede odprte zveze...razlogi za..razlogi proti....

Avtor: nylonlover
Prispevki: 2
Ogledov: 13397

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran