Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Ona in on » Partnerski odnos » KAJ STORITI !!!!

KAJ STORITI !!!!

Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Avtor Sporočilo
Datum objave: 1. maj 2013 22:22
BEDAČEK
Avtor teme
BEDAČEK
Datum prijave: 01.05.2013
Sporočil: 2
Ker newem kam se naj obrnem se se odločil, da bo najboljše po pomoč priskočiti na splet oz. forum.

Skratka moja težava je ta, da sem pred nekaj časa dobil punco z katero sva skupaj že skoraj 5 let z drugim tipom. Vendar pa klub temu, da me je ta dogodek prizadel sem se z njo pomenil ter ji razložil, da če je šlo le za bežno avantur ji bom to odpustil saj mi je v teh petih letih prirasla k srcu tako da je ne bi zamenjal za nič na setu, prav tako pa bi za njo naredil vseeee saj jo ljubim bol kot kar koli drugega, prav tako pa imam občutek da bi lahko bila ona ta z katero bi bil do konca življenja. (za ene mogoče nor, ampak mi res pomeni vse na svetu)

Vendar pa je problem nastal pri pogovoru saj je sama planila v jok ter je jokala 2 dni skup, prav tako pa mi ni mogla pogledat v oči niti nakloniti neke male pozornosti.
ko pa se je le po nekem času skulirala pa je predlagala da ji naj dam vsaj nekaj časa za premislek da si bo lahko odpustila ter mi lahko pogledala v oči, mene pa sedaj bolj boli to čakanje kot pa tista bežna avantura.....

Zdaj me pa zanima vaše mnenje kaj storiti ker sam pa sem mnenja da va tako stvar najlažje prebrodila skupaj ter z pozornostjo en do drugega.
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 2. maj 2013 21:31
heroj
heroj
Datum prijave: 06.11.2008
Sporočil: 85
Ne rini v njo, če je tako kot praviš jo pusti na miru, da tudi ona v sebi razčisti s seboj in najde razlog zakaj ti je to storila!

Potem najdita nevtralen prostor, kjer bosta predvsem sama in se na štiri oči pogovorita. Pomembno, da, da ji pustiš čas, da razčisti in premisli situacijo pri sebi! Praviš, da jo dobro poznaš, potem boš tudi ugotovil če je iskrena in če te gleda v oči iskreno in brez povešanja pogleda!

To je moj nestrokoven, vendar življenski nasvet!
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 3. maj 2013 12:07
BEDAČEK
Avtor teme
BEDAČEK
Datum prijave: 01.05.2013
Sporočil: 2
hey, ja to kar si napisal se popolnoma strinjam ampak jaz imam drugi problem, ne mantra me toliko to da me je prevarala saj je povedala da ji ni to nič pomenilo, bolj me ubija to da se od tistega časa nisva slišala in to me najda tako močno da ne spin niti ne jem, prav tako pa sem zaradi tega skoraj izgubil službo.....
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 16. maj 2013 16:09
tiinna
tiinna
Datum prijave: 12.05.2008
Sporočil: 3
moja zgodba je malo drugačna pa vseeno, upam, da ni nič norobe če jo napišem, me zanima kaj mislite o tem ...
s partnerjem sva skupaj že 7 let, imava enega otroka ... pred otrokom je bilo vse ok - sex kadarkoli, kjer koli ... brez problema ... potem se je najprej on ohladil in ni želel - ok nekak razumela - pač ženska rodi "ti pade dol" ni več taka, kot prej ... čez čas je še meni ratalo vseeno ali sexava ali ne... zavračanje me je motilo - prevečkrat, tako da ta moja da mi je vseeno je bila bolj zloba gesta če mi ti ne daš ti tudi jaz ne bom (ko mu je pasalo) ... to se sedaj vleče že nekaj let ... ok ja nisva čisto brez sexa, v večino primerov dobi, zato da imam mir, ampak tudi tega sem počasi že sita, saj se mi dogaja, da mi gre na živce samo če se me dotakne - postanem popolnoma živčna - kot bi mi prijel nek krč in se sploh ne morem premakniti ... sedaj tudi njemu ni situacija najbolj všeč - bolj ko mu govorim naj se me ne dotika, bolj rine vame ... sexava malokrat - ko je že tko hudo da se ne morem niti kregati več - seveda z namenom da mu pride in imam mir - o tem, da bi meni prišlo niti malo možnosti ...
Obdelujem...
Ocena: 3.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 17. maj 2013 02:55
Župnik
Župnik
Datum prijave: 11.08.2008
Sporočil: 435
tiina, ne se po difoltu počutit krive za nastalo situacijo!

Nosečnost in materinstvo samo po sebi sploh ni razlog, da bi moški zavračal žensko. Dosti moških prisega, da so ženske v nosečnosti še posebej noro privlačne, voljne in sočne. Enako velja tudi po porodu, ko npr. dojijo. To je tudi razumljivo, saj je narava (evolucija) to uredila tako in zato, da moški ne zapusti ženske v obdobju, ko ji je dejansko najbolj potreben za ohranitev in zaščito potomstva.

Poskusi realno (kolikor je to mogoče) razmislit o tem, kaj je s tabo, na tebi, med vama zdaj drugače, kot je bilo takrat, ko sta še zadovoljivo seksala. Da pri tebi vse ni več čisto tako, kot je bilo prej, je jasno in ni kritično, je pa res, da se nekatere ženske po porodu zanemarijo, hudo zredijo in na račun otroka zapostavijo tudi svojega partnerja. Kljub otroku in tudi zaradi otroka, je potrebno zase in za zvezo še toliko bolj skrbeti. Velja za oba!

Je pa vajina situacija danes (žal) precej pogosta, ker so moški nezreli in se niso sposobni soočiti z novonastalo situacijo, ko postanejo očetje. Družina pomeni obveznosti in odgovornost, ženska pa ni več samo ženska, ampak tudi mati. Za zrelega, odraslega moškega zelo normalna situacija in izziv, raznim maminim sinčkom pa se s tem podre svet.
Obdelujem...
Ocena: 3.9 od 5. Glasov: 7.
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 324317

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran