Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Ona in on » Partnerski odnos » V RAZMERJU SE NE VIDIM VEČ

V RAZMERJU SE NE VIDIM VEČ - 3

Obdelujem...
Ocena: 4.5 od 5. Glasov: 2.
Avtor Sporočilo
Datum objave: 23. sep 2009 10:52
Koksi
Koksi
Datum prijave: 04.08.2009
Sporočil: 33
Lahko, da se je mal ustrašil tvoje uselitve. Sta se o tem že pogovarjala, al je bilo to prvič omenjeno?

Vprašaj ga, če si kaj "narobe" rekla, da je zdaj tako zaprt vse.
A sta se prej lahko normalno pogovarjala?

Coitus more ferarum icon_smile.gif
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 23. sep 2009 12:31
1Xpupa
1Xpupa
Datum prijave: 23.09.2009
Sporočil: 6
Željnazivljenja:

Samo nekaj... ko sem brala tvojo zgodbo...se mi je vrtel film pred očmi - vse to se tudi meni letos dogaja! Najraje bi te povabila na kavo!

Nezadovoljsvto, naveličanost, navezanost, rutina...dogo skupaj, nič prepirov, vedno je vse potekalo gladko. Moji občutki, ki jih lahko primerjam s tvojimi.

Rezultat pa je, da sva končala razmerje. Bile so stvari, ki so sicer pripeljale do tega, da je bil konec edina rešitev.

Lahko ti povem, strah me je bilo biti sama! Še vedno mislim, da je bil moj fant najboljši... da sva imela prihodnost, ampak nisva znala uskladiti želja glede tega. Še vedno me stisne kadar ga vidim. Ampak nazaj ne morem.
Sprašujem se ali je to zdaj bolje od tistega prej. Ne vem, mogoče. Prepustila sem se toku. Kar bo pa bo.

Popolnoma te razumem, kako se počutiš. Ampak morda pa moraš narediti neko spremembo. Pa s tem ne mislim na to, da moraš končati razmerje. Jaz sem to naredila, še sama zase ne vem ali je bilo prav ali ne. Vem samo, da sem si potiho želela, da me fant spusti iz njegovega življenja, pa tega nisem upala povedat na glas, dokler nisem tako zabredla, da je sam odšel. Oba sva se ob tem počutila grozno, hotel je nazaj, pa sem takrat s težkim srcem rekla, da ne more. Ker nisva ničesar spremenila.

Za zaključek: jaz še čakam, da vidim kaj mi bo prinesla moja odločitev, tebi pa želim, da boš uspela tako kot misliš da je prav. Mi je pa všeč stavek iz enega od postov: Vsaka pot je prava... Mislim, da je res tako.


Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 23. sep 2009 12:50
Kapljica
Kapljica
Datum prijave: 23.04.2009
Sporočil: 19
Sva o tem že mela debato, sam vedno je blo več al manj vse obrnen na hec, tko k tud zdej.. zato mi ni nč jasn.. in rada bi se o tem in še marsi čem pomenla resno!!! pa on noče. ma sm ga uprašala kaj je tko zaprt, in mi je reku, da bo že cajt da se bova pogovorila..

nemorm čakat u nedogled..
ja prej sva se vedno vsaj nasledn dan pogovorila o težavi... zdej se pa to vleče že tedn dni. zato me je veza res kr mal minila..
ker ni neke odkritosti med nama, ni pogovora.. vedno sva ful debaterala o marsi čem.. a kr na enkrat ne več.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 23. sep 2009 14:39
modripIamen
modripIamen
Datum prijave: 24.10.2007
Sporočil: 266
Kapljica - če se drugače dobro razumeta in nimata težav, se ti izmika pogovoru, ker si marsikaj še ni na jasnem. V bistvu ne ve kaj naj ti odgovori. In boji se tvoje reakcije, če bi ti tako odgovoril ...

Če res zahtevaš odgovore na nekatera vprašanja glede vaju in vajine bodočnosti, ti predlagam, da si postavita nek rok (jutri, čez vikend, čez 1 teden...) ko se bosta pogovorila o zadevah. In navedi zadeve. Pa povprašaj še njega če ima kaj za nejasnega.
Roka pa se morata držati, oba!

Za nekatere stvari je res potreben čas. Mogoče pa mu ni še jasno kako bi lahko izgledalo vajino skupno življenje, kje bi lahko živela, finance, poroka, otroci, služba ...
Nič ni narobe, če za kaj takega se potrebuje čas ... tudi veliko časa.

[Število urejanj članka: 1, zadnje urejanje 23.09.2009 ob 14:39.]
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 28. sep 2009 09:47
zeljnazivljenja
Avtor teme
zeljnazivljenja
Datum prijave: 17.09.2009
Sporočil: 9
Ponovno pozdravljeni!
Pred dokončno odločitvijo sem se odločila iti za mesec dni stran, da vidim, kakšne občutke bom imela pri tem. Iščem stanovanje, garsonjero, sobo, karkoli majhnega, enostavnega, ne predragega... Problem se pojavi, ker ne moreš dobiti za tako kratko obdobje (1 mesec).
Ima kdo kaj izkušenj s tem? Pozna kdo koga, ki bi oddal kaj. V Ljubljani ali bližnji okolici?
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 29. sep 2009 07:59
Vesolček
Vesolček
Datum prijave: 09.05.2008
Sporočil: 18
Po mojih iskušnjah se hitro vidi, kako je v zvezi! Malo se spomniš za nazaj koliko sta se družila ter kaj sta počela skupaj. potem pa zavrtiš filem naprej v sedanji čas in opaziš, da sta se odtujila in vsak veliko bolje tava sam okrog. Jaz sem videl kaj se je dogajalo pri meni, ko sem bil dve leti na svojem s svojo bivšo! Vse je odvisno od človeka, če je pripravljen it v zvezo ali je vesel ob tebi?! Enostavni odgovor iz moje strani je ne čakaj, življenje gre naprej. Jaz sem mojo bivšo povabil na kosilo in sem jo obvestil, da se dobiva z namenom, da se pogovoriva. No skupaj sva ugotovila, da se ravno ne ujemava in, da imava vsak svoje cilje! In sva šla na zečtku lepo narazen kot frenda in potem pa človek pokaže pravo plat! Seveda je pa to odvisno od človeka do človeka! Če te ima rad, ti bo stal ob stran in ti bo sam povedal kaj si želi in do takrat se pa malo umakneš, da ima mal časa in ,da se odloči kaj želi. Vendar ti svetujem, da si potem prav tako tudi ti natančno razčistiš, če si želiš takšnega partnerja ob sebi. Ne pozabi najprej moraš imeti sebe rad, da lahko ljubiš druge. To je veliko breme za vsakega pa vendar poslušaj svoje srce to je najboljši recep. Veliko sreče vama želim!
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 29. sep 2009 08:53
zeljnazivljenja
Avtor teme
zeljnazivljenja
Datum prijave: 17.09.2009
Sporočil: 9
Včeraj sem mu povedala. Da nisem srečna v najini zvezi, da ga nimam rada tako, kot bi si želela oziroma bi si on to zaslužil, da ga iz tega razloga nisem vredna, če tako čutim. Pred dokončno odločitvijo sem prlagala, da se za en mesec umaknem na samo, tj. ne samo od njega, ampak tudi od družine, ker nočem, da na mojo odločitev vplivajo faktorji, ki niso potrebni, tj. usmiljenje, obsojanje itd. Da bom na samoti videla, ali me vleče k njemu ali ne.
On me ne razume, ne razume, kaj bi z begom naredila. Nočem bežati, hočem se začasno umakniti. Po svoje ga razumem. Ne razumem pa njegove želje, da na vse skupaj pozabim. Danes zjutraj mi je namreč rekel, naj ne razmišljam več o tem, naj si ne otežujeva življenja oziroma zgubljava živcev. Želi torej, naj na vse skupaj pozabim. (?!)
Stran me ne spusti. Ok, razumem, če mene ni, potem nima on kaj več delati pri meni doma. Pravi, da bi morala vedeti kaj si želim. Saj ravno to hočem ugotoviti. On meni, da na samem ne bom ugotovila tega. Pa zakaj mečem stran sedem let. Pa kako je bilo na začetku dobro, sedaj pa ne več.
Dušo sem si olajšala, ko sem mu povedala. Vendar se moja čustva niso spremenila, razen tega, da ga še bolj spoštujem kot človeka, saj je tako potrpežljiv.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 29. sep 2009 09:35
modripIamen
modripIamen
Datum prijave: 24.10.2007
Sporočil: 266
ŽeljnaŽivljenja - Odločitev je pravilna.
Jaz sicer ne bi se pobral stran za 1 mesec, vendar te dobro razumem, da je vsa tvoja okolica na nek način "nastrojena" proti tebi.

Še nekaj bi ti rad povedal - pri vaju in tudi drugače - ni bistvo kdo je koga vreden. Tukaj ni vprašanje ali si ga ti vredna ali ne, oz. ali te je on vreden ali ne. Gre se za tvoje življenje in zaslužiš si takšnega življenja kot si ga TI želiš. In ker imaš možnost, vsaj poskusi jo IZKORISTITI. Si svobodna, izobražena in tudi ekonomsko kolikor toliko samostojna. Vse niti odločanja lahko imaš v svojih rokah!

Tvoj dragi (po tvojem opisu) ni slab dečko. Ima lepe "kmečke" vrline: potrpežljivost, delavnost in marlivost, vdanost in zvestoba, zaščitništvo, ...
Ti pa pogrešaš še nekaj zdraven in spoznala si, da te to dela nesrečno ...

Kaj težim - zaželim ti vnaprej SREČNO! In glavo pokonci!
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 29. sep 2009 10:11
zeljnazivljenja
Avtor teme
zeljnazivljenja
Datum prijave: 17.09.2009
Sporočil: 9
Vendar mi to, kako dober je do mene, neprestano sili v misli, tako, da se ne znam distancirati. Ravno zato potrebujem čas samo zase. Stran od vseh. Vendar on tega ne razume. V to ga pa tudi ne morem prisiliti. Ali pač? Da bi kar šla stran, ne glede na to, kaj si on misli?
Trenutno imam težave tudi pri iskanju stanovanja. Nihče noče oddati v najem le za en mesec. Že na začetku pošteno povem, da potrebujem le za en mesec, tako, da se pogovor že na tej stopnji zaključi. Nočem zavajati, vendar očitno bom morala.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 29. sep 2009 10:13
LaraS.
LaraS.
Datum prijave: 20.04.2008
Sporočil: 395
Zelo si pogumna, ZeljnaZivljenja. Marsikdo bi za vedno vztrajal v nesreči, samo zato, ker bi mu zmanjkalo poguma za kaj več. Ti pa si res ZeljnaZivljenja in se zavedaš njegove minljivosti. Točno tako kot je rekel DarioSi, tukaj ne gre za to, kdo si koga zasluži, gre se za to, ali se osrečujeta ai ne. in če se ne, to ne pomeni, da si kdo kaj ne zasluži, ampak da enostavno nista za skupaj. Vzemi si čas, poslušaj svoje srce. Vem, kaj bi rada s tem mesecem pavze naredila - rada bi videla, ali ga boš kaj pogrešala, ali boš kaj spet začutila. Se mi zdi, da boš prej čutila osvobojenje kot pa pogrešanje. Ampak glej, nič se ne obremenjuj, prepusti se, pusti si čutiti, ne premlevaj preveč stvari. Srce vedno pokaže pravo pot. In mislim, da si na zelo pravi poti. Javi se nam kaj, če ti bo.

Aja pa še: ravno berem knjigo Jej, moli, ljubi. (po tej knjigi ravno zdaj snemajo film) Zelo dobra knjiga - ravno o teh velikih, pogumnih korakih v življenju, o borbi za svojo srečo, o borbi proti vsem stereotipom, ki so nam vsiljeni, kaj bi morali biti, s kom, kako in pri katerih letih, o borbi za to, kaj si resnično želimo. Morda bi bilo to pravo branje zate v tem času.

Vse možnosti, da dosežeš in posežeš po čemerkoli v življenju, so v tvojih rokah (by Franc)
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 370162

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran