Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Ona in on » Partnerski odnos » V RAZMERJU SE NE VIDIM VEČ

V RAZMERJU SE NE VIDIM VEČ - 5

Obdelujem...
Ocena: 4.5 od 5. Glasov: 2.
Avtor Sporočilo
Datum objave: 13. okt 2009 08:14
LaraS.
LaraS.
Datum prijave: 20.04.2008
Sporočil: 395
Zeljnazivljenja, kako ti kaj gre?

Vse možnosti, da dosežeš in posežeš po čemerkoli v življenju, so v tvojih rokah (by Franc)
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 13. okt 2009 11:54
lušnajst
lušnajst
Datum prijave: 05.05.2009
Sporočil: 107
O LaraS helou, danes pa zgleda kot da sledim tebi icon_biggrin.gif, ja tudi mene zanima kako gre naši željniživljenja.

"Ne morem osrečiti drugih, če najprej ne osrečim sebe"
(Brian Tracy)
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 13. okt 2009 12:43
LaraS.
LaraS.
Datum prijave: 20.04.2008
Sporočil: 395
Kakšen drug dan pa jaz sledim tebi icon_smile.gif Tko da sva si bot icon_smile.gif

Vse možnosti, da dosežeš in posežeš po čemerkoli v življenju, so v tvojih rokah (by Franc)
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 9. jan 2010 21:19
razočarana
razočarana
Datum prijave: 09.01.2010
Sporočil: 2
spoštovani
nisem zasledila podobne težave zato pišem...
stara sem 36 let, enako tudi moj fant, v vezi sva dve leti...

Na začetku najine zveze je bilo vse ok...potem se je fant začel odmikati oz.ni imel več želje po sexu, ter me miril da je to zardi psihe, oz.da ima še kup stvari za porihtat in da bo vse ok...čakam in čakam...ampak ne vidim konca temu čakanju...
rekla sem mu da sem pač oseba, ki mi sex veliko pomeni in če ima kakršnekoli težave glede tega naj gre k zdravniku, pa trdi da je to samo trenutno... sexava zelo poredko...1x na dva mesca, s tem da se tudi takrat full moram potruditi da mu sploh ustane, ampak ko preidem na delo pa je že "mehak" in pade...
zelo sem razočarana, imam občutek da me vara , da ima drugo kar sem mu tudi omenila, ampak to zanika...
on je ločen , prva naj bi ga varala zato sta šla narazen... rekla sem mu da je verjetno bila prisiljena ga prevarati, če je tudi do nje bil enak in da bom tudi jaz prej ko slej dobila ljubimca... sej me on v to ne sili, ter naj se potrudi, če želi biti z mano še naprej, ker potrebujem ljubezen, moškega, sex, in vse kar spada zraven...sej sem še mlada in mi to velik pomeni... priznam da ga še vedno ljubim, sej drugač ga ne bi čakala v nedogled imam občutek da on mene ne...ali ima kdo podobno izkušnjo oz prosim svetujte mi kaj naj storim... ali je smisel vztrajati in čakati? lp
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 9. jan 2010 22:56
LaraS.
LaraS.
Datum prijave: 20.04.2008
Sporočil: 395
Draga razočarana. Hudo mi je, da si v takšni situaciji. Takšno razmerje mora biti en zelo osamljen kraj. Ne morem ti povedati, kaj storiti, odločitev je vedno tvoja. In je težka. Vsekakor pa vztrajati in čakati ne bi smelo biti na meniju nikogar, ki je v takpni situaciji. Na kaj bosta čakala? Bolje ne bo nikoli, če ne bosta nekaj ukrenila in se začela truditi.

Jaz imam zelo rada seks, pa sem tudi za zelo dolgo časa (recimo leto in pol padla v seksualno krizo. Ni mi več bilo. In to je bilo za naju oba zelo težko obdobje. Na vse sem pomislila- morda nisem za dolge zveze, morda me več ne privlači, morda sem preutrujena, morda sva se oddaljila, ampak ves čas sem vedela, da ga ljubim... Ves čas sem mu iskreno povedala, kaj se mi dogaja v glavi, čeprav je bilo zanj težko slišati, da mi enostavno ni. Skupaj sva iskala rešitve, se oba trudila, se povezovala, včasih je pomagalo včasih ni. Drastičen prelom se je zgodil dvakrat - ko me je prijateljica odpeljala za par dni v lajf, žurali sva, plesali, se smejali, se počutili seksi, se resnično zabavali in pa potem, ko sem za en mesec odpotovala, si spočila, se spet spomnila kdo sem. Ugotovila sem, da sem vmes toliko delala, in nisem več bila v situacijah, ko bi se počutila seksi ali pa bi mi bili drugi seksi, da bi čutila pretok seksualne energije, zdelo se je, da sem se za sto let postarala, ugotovila sem, da me njegov včasih poniževalen odnos blazno moti in mu to nekje znotraj zelo zamerim in sem sama na sebe jezna, če se mu potem predam. Ugotovila sem, kaj mi manjka in to nekako vrnila v svoje življenje. In zdaj lahko rečem, da končno po doooolgem času najin seks zelo štima, pravzaprav je boljši kot kdajkoli. In najin odnos tudi.

Kar hočem povedati, je, da so včasih korenine problemov veliko globje, kot se zdi na prvi pogled. Ni nujno, da te vara. Jaz svojega niti slučajno nisem. Dejstvo je, da imata velik problem, ki ga ne bi smela imeti po dveh letih veze in ki bi ga morala čim prej rešiti. Brez popolne iskrenosti in truda z obeh strani pa ne bo šlo. In to mu moraš jasno povedati. Jaz sem se zelo zbudila, ko mi je moj fant nekega večera rekel: Ljubica, jaz te ljubim bolj kot vse na svetu, ampak jaz tako ne morem več. Nisem si zamislil taknega življenja, nočem imeti takšnega življenja. Zdi se mi, da samo čakam in čakam in da tudi jaz nisem več to, kar sem. Nočem biti tvoj cimer,hočem biti tvoj fant.

In vedela sem, da misli resno, in vedela sem čez kakšen pekel gre. Torej, žal mi je, da ima tvoj fant težavo, ampak tudi on se mora zavedati, kako velika težava je to zate. In če ne namerava nič narediti v smeri, da bi se to izboljšalo in če ti povrhu vsega še ne pove, zakaj ne zaliva domačega vrta tako, kot bi ga moral, mu boš morala tudi ti jasno povedati, da si takšnega življenja nisi zamislila. Vem, težko je, ampak še težje ti bo, če boš tako še naprej živela. Torej, vzami sebe in njega v roke, naj pokaže interes za reševanje težav, in če ga ne bo... No, jaz bi se zasadila na drugem vrtu.

Javi, kako ti gre. Bom mislila nate.

Vse možnosti, da dosežeš in posežeš po čemerkoli v življenju, so v tvojih rokah (by Franc)
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 3.
Datum objave: 9. jan 2010 23:13
razočarana
razočarana
Datum prijave: 09.01.2010
Sporočil: 2
hvala za nasvet...zelo me je razveselil.
zavedam se da je treba nekaj spremeniti in si niti v sanjah nisem predstavljala takega življenja....zavedam se da zaslužim veliko več, sej sem taka po naravi , ne hodim z cveta na cvet, zelo težko se predam nekomu ampak , če se se povsem.
vem, če bi bila katerakoli druga bi temu naredila konec, ampak , priznam čustva so še zelo močna...in problem je , ker jih z njegove strani ne vidim...
sm zelo delavna, veliko tudi dodatno delam, od njega nisem dobila niti zahtevala nit en euro nikoli, vse je na mojih ramenih, nisem nikomu dolžna,...veliko mi pomeni družina, rada sem ob vikendih z družino, rada imam pospravljeno in urejeno stanovanje, on pa je čisto naprotje od mene, veliko je zadolžen do vratu v pufih,...
zavedam se da se vse da rešiti , ampak tko kot si napisala , če sta oba ZA, eden sama stran ne more nič rešiti ...
lp-hvala ti
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 11. jan 2010 10:01
LaraS.
LaraS.
Datum prijave: 20.04.2008
Sporočil: 395
Uf, meni se zdi to zelo veliko skrbi in težav za tako kratko razmerje. In zdi se mi tudi, da imata zeo različne navade, želje, pričakovanja. Ne vem, če je to ravno temelje za uspešno razmerje. Mislim, da človeka nima smisla spreminjati v nekaj, kar ni. Si je veliko bolj smiselno najti nekoga, ki to, kar si želiš, že nekako je. En dober članek sem enkrat zasedila na to temo:

http://www.intimatemedicine.si/partnerski-odnos/nikoli-ga-ne-boste-spremenile/

Morda ti bo kaj pomagal pri odločitvi.

Aja, še to bi ti svetovala, da drugič odpreš novo temo, ker mislim, da mnogi mislijo, da se v tej temi še vedno razpravlja o problemu dekleta, ki je to temo odprlo. Samo tako, kot namig, da dobiš še druga mnenja.

Vse možnosti, da dosežeš in posežeš po čemerkoli v življenju, so v tvojih rokah (by Franc)
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 13. jun 2012 14:05
izgubilasemse
izgubilasemse
Datum prijave: 13.06.2012
Sporočil: 3
Čisto po naključju sem brskala malce po internetu in iskala podobne zgodbe, zgodbo kot se dogaja meni in kako si v takem primeru pomagati. Kako se odločiti?
Našla sem željnaživljenja in z zanimanjem prebrala celotno zgodbo.
Res ni takšna, kot se dogaja pri meni, vendar so določene zadeve, predvsem zmedenost, zbegana čustva podobne kot pri meni, tudi sama se ne vidim v svojem razmerju več.
Skupaj sva 14 let, bil je moja edina velika ljubezen. Med nama je kar velika starostna razlika in mislim, da sedaj po 14 letih prihaja vedno bolj le - ta do izraza.
Nimava otrok, on jih ima iz dveh prejšnjih zakonov 3. Marsikdo bi ga lahko kaj hitro okarakteriziral kot ženskarja, a ni. Ni imel sreče - pri iskanju svojih življenjskih partnerk - to so njegove besede. Vedno je on zapuščal in šel na novo pot.
Zdaj sva na najini poti definitivno oba zašla. Ne najdeva se več, tako v pogovoru, kot v ljubezenskih odnosih, preprosto izgubila sva se.
Živiva iz dneva v dan, vsak živi svoje življenje, opravlja svoje delo, zvečer se srečava v postelji - od tega ponavadi en že prej zaspi v njej.
Sama iščem pogovore, mu sledim in ga "naprošam" za njegovo naklonjenost, on pa me ignorira in ne uvidi te moje velike potrebe po ljubljenosti.
Večkrat mi zna potožiti, me že kar okregati, kako slaba gospodinja sem, kako to počnejo vse normalne ženske in kako izkoriščevalska in egoistična sem.
Sama pa sploh nimam tega mnenja o sebi. Priznam, nisem TOP -vrhunska gospodinja in ne znajdem se najbolje v gospodinjskih delih, ampak tega si tudi nisem nikoli zelela, da bi bilo to edino moje poslanstvo, zadovoljevati potrebe partnerja in razmišljati samo za njegovo dobro in od njega prav nič dobivati.
Včeraj pa je sodu izbilo dno, ko mi je med nekajurnim njegovim monologom povedal, da me pravzaprav nima za kaj spoštovati.
Vse kar je bilo, je pravzaprav še trohice ostalo - po teh 14 -ih letih, je umrlo v meni. Kaj reči na to? A sem res tako narobe, slaba in nevredna ter v njegovih očeh tako malo cenjena z njegove strani, da lahko kaj takega izreče? Ali misli resno? Pogovori v tem oziru niso več mogoči. To je njegov prav in svoboda se tako izražati. Po drugi strani pa mi očita, da ne seksava, da ga nimam več rada in da ga samo izkoriščam ter da tako vidijo najino situacijo tudi drugi. Po vseh teh bolečih epizodah - izrečenih slabšalnih besed, ki so že pošteno načele mojo samopodobo, vedno bolj čutim, da za naju ni več skupne prihodnosti, a vseeno, tiho v sebi ga imam še vedno rada ter želim preživeti z njim svoje življenje. Včasih nama je bilo res lepo, dosti sva se gibala po svetu, bil je bolj pozitiven, nasmejan, zelo karizmatičen, zdaj je to vse ugasnilo v njem. Imel je tudi težave v prejšnji službi, zato sem vse skupaj - njegove izbruhe, žaljivke - zadnja leta pripisovala temu. Samo sprostiti se mora, pozabiti zamere in ponovno zadihati - pa bo potem spet vse v redu. Vsake toliko časa - seveda, ko se on odloči, da je pravi trenutek, pa me "zalije" z njegovo ljubečnostjo. To me vsakič znova dela še bolj otopelo in žalostno.
Nisem si tako predstavljala svojega življenja, da tako karizmatična, polna življenja, vedno nasmejana, vedno v družbi, kot sem to včasih bila, da je vse dobro v meni potihnilo in sem se izgubila tako globoko v svojem brezupu ter pričela dvomiti v ljudi, odnose okrog sebe, najbolj žalostno pa je, da sem pričela dvomiti o vrednosti same sebe.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 13. jun 2012 14:50
NoMercy
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
čez palec in na prvo žogo =>
izgubilasemse >

... Po vseh teh bolečih epizodah - izrečenih slabšalnih besed, ki so že pošteno načele mojo samopodobo, vedno bolj čutim, da za naju ni več skupne prihodnosti, a vseeno, tiho v sebi ga imam še vedno rada ter želim preživeti z njim svoje življenje...

si najdi ljubimca/e in si nekaj časa celi rane svoje samopodobe icon_razz.gif
Če boš postala "močnejša" se mu boš lahko postavila na isti nivo brez, da bi te še prizadelo karkoli icon_razz.gif
če ne .. pač gresta narazen - ti pa boš imela širše obzorje in več svoje moči za sebe icon_biggrin.gif

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 13. jun 2012 19:32
maia
maia
Datum prijave: 13.08.2011
Sporočil: 541
joj, kaj je z vami ženskami...!
partner vas zanemarja, ni mu do seksa, noče se pogovarjat, na spoštovanje in pomoč lahko kar pozabite. hkrati razlagate, kako on "ni imel sreče pri iskanju žensk v preteklosti", kako prenašate poniževanje in zaničevanje z njegove strani - in to cela leta??? wtf?

kakšen ljubimec neki... TAKOJ sčevljat parazita izkoriščevalskega, ki "nima sreče" v življenju. sreče pa nima zato, ker je navaden tepec. vsaka normalna ženska ga je še poslala k vragu, on pa upa, da bo le našel kakšno, ki je dovolj osamljena, da mu bo pustila, da ji pije kri do konca življenja (in ponavadi jo na koncu najde).

bolje je bit sam, kot s takim teslom, čeprav se najdejo fejst fantje. le potrudit se je treba malo in ne zgubljat časa s takimi osli... po lastnih izkušnjah...

trdo delo odloča 99% tvoje življenjske poti icon_wink.gif
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 2.
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 370094

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran