Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Ona in on » Partnerski odnos » Želja po spolnih odnosih z drugimi?!

Želja po spolnih odnosih z drugimi?!

Obdelujem...
Ocena: 3.0 od 5. Glasov: 1.
Avtor Sporočilo
Datum objave: 27. feb 2013 12:23
echo
Avtor teme
echo
Datum prijave: 27.02.2013
Sporočil: 1
Živijo! Moško populacijo sprašujem nedlednje: 3 leta sem v zvezi s tipom (star 22 let), ki hoče prekiniti zvezo ker bi rad seksal z drugimi. V najini zvezi ni seksa nikoli manjkalo in ni bil dolgočasen, saj sva vedno preizkušala nove položaje, pripomočke, tehnike, lokacije... Zakaj, bi kdo hotel prekiniti dobro zvezo (pod to štejem dovolj svobode (mogoče preveč), sklepanje kompromisov, navezanost, dobri odnosi z družinama, veliko skupnih interesov...) zaradi želje po seksu z drugimi dekleti? Ali je ljubosumen name, ker sem pred njim imela več spolnih partnerjev kot on partneric. Tole vse skupaj mi res ne gre v račun in enostavno ne razumem moške logike. Z njim sem bila vedno zelo dobra in nezahtevna in imela sva se zelo lepo. Seveda sem kdaj pa kdaj imela tudi svoje ženske izpade, vendar nič resnejšega. Mogoče je krivo to, da ga je zadnje čase vase potegnila družba v kateri je veliko deklet in mu te še posebej dišijo? Zaradi njih (pa tudi zaradi drugih zadev) sva se zelo malo videvala. Sama se nikoli ne umešavam v njegove prijatelje, imava nekaj skupnih prijateljev pa tudi vsak svojo družbo, kar mi zelo odgovarja. Kot dobro mu štejem to, da mi je njegovo željo vsaj povedal in me ni le brezbrižno prevaral. Torej kaj v tipu sproži takšne želje? Zanima me ne le za ta primer, ampak tudi nasploh za varanje, saj sem bila v preteklih zvezah tudi že prevarana. Aja, na ta forum pa se obračam za to, ker bi bilo zanimivo slišati tudi moški poglede in mnenje na to, saj sem se do sedaj o tem pogovarjala le s prijateljicami.

LP
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 28. feb 2013 21:26
Župnik
Župnik
Datum prijave: 11.08.2008
Sporočil: 435
echo >

Živijo! Moško populacijo sprašujem nedlednje: 3 leta sem v zvezi s tipom...

Tale tvoj tip... a je on kakšen eksemplar, vzorčni primerek moške populacije, da zdaj za razlago njegovega vedenja nagovarjaš moško populacijo?

Sem prepričan, da ni.

Zakaj torej konkretno njega ne vprašaš, zakaj (karkoli te že zanima)? Odgovori vseh ostalih so tozadevno popolnoma irelevantni.
Obdelujem...
Ocena: 4.0 od 5. Glasov: 4.
Datum objave: 4. mar 2013 14:03
janez.c
janez.c
Datum prijave: 25.11.2008
Sporočil: 525
Hja, kdo bi ga vedel, zakaj. Toda očitno mu ne zadostuješ več... morda hoče polniti svoj ego s podiranjem čim več trofej. Če je tak, potem se boš pač poslovila od njega...ali pa mu predlagaj, da gresta skupaj v take avanture. Pa dvomim, da se bo to srečno končalo, sta še premlada za zrel skupinski seks.
Moškim se zgodi, da se vprašajo..hej, ali bom vse življenje samo z eno? Pa toliko jih je, ki se ponujajo. Če bi bil zares zaljubljen vate, ga druge ne bi brigale kaj dosti, tako pa se mi zdi, da je bil s tabo zaradi seksa in ga sedaj mika še kakšna druga češpljica. Verjetno se bo zgodilo, da se bo skesan vrnil nazaj...moj nasvet pa je, da mu daš vedeti, da lahko vrneš z enako mero...če si lahko on privošči druge, si jih lahko tudi ti.
Sicer pa, kot je rekel župnik...konkretno njega vprašaj. Daj mu samo vedeti, da ga v tem primeru ne boš zvesto čakala, da se izživi.
Obdelujem...
Ocena: 4.4 od 5. Glasov: 8.
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 370505

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran