Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Ona in on » Pripomočki » Quck & Dirty

Quck & Dirty - 27

Obdelujem...
Ocena: 4.3 od 5. Glasov: 6.
Avtor Sporočilo
Datum objave: 21. dec 2011 22:59
NoMercy
Avtor teme
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
15308 // Ona: "kol cajta pol, ko sem zaspala si pa ti še fukal" icon_smile.gif
On: " ne vem --- sem se pa pol, ko sem vse tri tvoje sestre nategnil naredil da spim, ko je prišla še tvoja mama icon_biggrin.gif -- a misliš, da bo zamerila icon_razz.gif "

[Število urejanj članka: 3, zadnje urejanje 21.12.2011 ob 23:03.]

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 27. dec 2011 12:58
NoMercy
Avtor teme
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
15622 // še sama ni vedela kako naj sama pri sebi poimenuje svoje početje icon_razz.gif.
Ljubljene je zagotovo prenežen izraz, seks se ji je zdel premalo oseben, za fuk pa je bila predobro vzgojena icon_biggrin.gif

Vsekakor pa je bila rada zgoraj. Ko se je naslonjena s koleni na rob kavča in rokami nanj ali pa na naslon nasajala. Ali pa samo sedela na njem in bila polna njegovega uda. V takem položaju se je rada poljubljala. Neskončno dolgo. Zelo intenzivno. On ji je med tem gnetel ritnice, se igral s prsmi in svalkal niplčke.
Potem pa jo je spet prijelo za pravo ježo. Usločila je hrbtenico, se vzravnala in vešče pričela z drncem v kratkih gibih in tičem globoko v sebi. Rit se ji je izbočila, da so jo njegove roke lahko gnetle. To je stopnjevala v divji galop, ko je pičko gonila po vsej dolžini kurca. Sedaj ga je že toliko poznala in bila vajena, da je vedela kako visoko se lahko dvigne, da ga ne izgubi iz premočene in mastne pičkice.
Vmes, ko je za hip počila in zajela zrak, je on vzel dojko v usta in ji nežno lizal bravico. Potem je ponovila ves lok gibanj. Vmes jo je on držal za boke in ji pomagal ob dviganju. Tudi kakšna ploska ji je priletela po riti, in to jo je še bolj podžgalo. Ko je vsa preznojena dobesedno padla po njem. Ali so bili to orgazmi ali eno samo valovanje ji je bilo vseeno. Počutila se je lepo, dobro. Če bi mogla bi še icon_biggrin.gif.

On se je napol sede naslonil na naslon kavča in si pod drugo roko podložil vzglavnike, da je imel oporo, ko se je ona dala v svoj najljubši položaj. Glavo mu je naslonila na prsa, da so bila usta še vedno v dosegu za poljub, se stisnila ob njegov bok, da je lahko naslonila otepača na trebuh in z nogami objela njegovo bedro. Počutila se je neskončno dobro, ljubljeno, pripadno.
Rada mu je gladila še vedno trdega kurca. Občasno je s prsti nanj nanesla slino, da so lažje drseli po nabreklini. Vmes pa je v dlan jemala njegovo mošnjo in jo rahlo stiskala in gnetla. Kar ponosna je bila na svoje spretnosti, ko je on občasno spustil kakšen glas ugodja. Običajno nista veliko govorila. Kadar pa sta, pa ni bilo niti za v spovednico. rada je slišala, da fantastično fuka, se pohvalila, da ji paše njegova batina ...
Ko je njegova roka šla od prsi proti trebuhu jo je že začelo zalivati tako, da so prsti na cilju samo še spolzeli vanjo. Začutila je, da vanjo prodira že tretji prst. Vedela je kaj bo sledilo in se zato povsem sprostila. Tretji prst je prišel samo po žmoht in ga prenesel na anus, da je lažje prodrl vanjo.
Oboževala je te prste, ki so šarili po njej. Včasih je bilo že to dovolj, da jo je ponovno prevzel val zadovoljstva.
"Mi jo daš polizati" jo je vprašal z usti tik ob ušesu. V trenutku je bila na hrbtu z visoko dvignjenimi boki in široko razrtimi nogami. Ob njegovem lizanju pičke je vsakič medlela. Počutila se je kot na oblaku. Tokrat jo je pa povsem odneslo. Ni še doumela, kaj se dogaja, ko jo je kar pretreslo od naslade. Ko je odprla oči, je videla njegov zadovolni obraz. Obraz zmagovalca. Spet jo je uspel presenetiti, da se ji je odtrgalo. Po par lizih ji je spretno v hitrem, močnem sunku nabil svojo batino do konca. To jo je vedno, kadar jo je "presenetil" poneslo v vesolje.

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 3.7 od 5. Glasov: 3.
Datum objave: 3. jan 2012 22:02
NoMercy
Avtor teme
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
15908 // ravno sem bil na tem, da ji kurac fukne spermo v gobec medtem, ko mi ga je vlekla, ko zazvoni mobi.
Bil je njen partner. Med pogovorom pokrijem mikrofon in jo vprašam: "Ti, a boš zdržala v petek brez fuka? S tvojim bi šla nategnit tvoji sodelavki?"
Sploh ne vem, zakaj me je prasica ugriznila v kurca? Saj sem jo čisto spodobno vprašal icon_frown.gif

Če bi mirno potrdil tipu, da greva fukarit, njej pa rekel, da ji njen tip želi obilen špric v gobec bi bilo pa OK, al kaj icon_smile.gif

Aja una, druga prasica jo je zlasala in ji v rit na suho zabila roko skoraj do komolca, da je tulila kot zmešana, ker ji je uničila, da bi se po mojem kurcu zgonila do konca potem, ko sem ji preje lizal pizdo icon_biggrin.gif

[Število urejanj članka: 1, zadnje urejanje 03.01.2012 ob 22:03.]

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 1.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 23. jan 2012 10:15
NoMercy
Avtor teme
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
16.635 // potem, ko sta se precej časa na forumu prepucavala, sta prišla do zanimive debate na ZS. Pravzaprav je idejo podala ona, ko je v eni temi objavila, da bi rada imela "varen" seks z "neznancem" icon_smile.gif
No, ne čisto neznanim tipom --- ampak takšnim, da bi o njem že kaj vedela (vsaj, da je pošten in nima kakšnih prenosljivih bolezni in, da ne skače samo za popolnimi postavicami iz naslovnic) icon_biggrin.gif ... da mu zagotovo stopi in seksa vsaj 15+ minut icon_razz.gif
Zmenila sta se dobita na njenem domu. On zakrinkan preko obraza.

Pred vrati njenega stanovanja si je potegnil prilagojeno nogavico z odprtinami za oči, usta in nos.

Odprla mu je Ženska v kimonu in mrežastih nogavicah ter visokih petah. Zavezan pas je poudarjal njeno ženstveno postavo, pod kimonom pa so bila obla malce močnejša bedra - takšna vabeča moške boke med njih. Preko malo poudarjenega trebuha je s pogledom polzel preko prsi, ki so kipele pod tesno prilegajočim oblačilom iz nedrčka, ki jih je podpiral. Bradvičke so bile napete. Dolgi bujni lasje so zakrivali ramena in vrat z obeh strani. Obraz pa - sploh ustnice in žareče oči so razkrivali, da bo to dogodek z zrelo ženskoicon_razz.gif.
Takoj, ko je vstopil je z nogo zaprl vrata, njo pa prijel za lase in jo posadil na stol. (Vhod stanovanja mu je dobro opisala). Voljno se je vsedla z razkrečenimi nogami. Še vedno jo je z levico držal za lase z desnico pa si je odpel šlic. Ker ni imel spodnjic je bil njegov tič takoj pred njenimi ustnicami, ki so se razprle, da ga sprejmejo. Z roko ga je prijela za mošnjo in v ustih z jezikom obdelovala vršiček glavice. Medtem, ko ji je batina nabrekala v ustih je čutila kako se ji pička masti. Da se je zadržala pred tem, da bi si jo drkala, ga je s prosto roko prijela za rit in mu zasadila nohte v krajec.
Ko je začutil, da je njegov kurc dosegel polno nabreklost je vešče nataknil kondom, ki ga je sama preje pripravila na mizico pod ogledalom.
S pogledom polnim pričakovanja in potrebe po dobrem šusu ga je gledala v oči in se dvigala tako, da je njeno telo poudarjalo boke. Ko je vstala je bila ravno tako visoka, da jo je samo naslonil na mizico in že je imel pred kurcem vso mastno pičko med razrečenimi bedri. Medtem se ji je kimono razprl in odkril ostali del oblačila - seksi oblikovan negliže, ki se je spodaj končal v čipkastem trakcu preko pičke. V enem gibu ji odstranil trak pred luknjo in ji ga zasadil do jajc. Od vsega pričakovanja in občutja je spustila jasen glas zadovoljstva in ugodja. Z rokami ji je objel obla bedra in jo nasajal, ji ga zabijal, prvinsko fukal.
Ko je prvič zamolklo kriknila od orgazma jo je obrnil in jo nategnil še v stoje od zadaj. Z ritjo je mešala kot nora in čakala nadrugi naval strasti. Po drugem šusu se je hotela odmakniti, da bi prišla do zraka, k sebi. Pa je ni pustil. Obe roki ji je blokiral na hrbtu, z drugo jo je prijel za njeno grivo in jo pofukal dokler ni njegov kurac špricnil.


Oblekel se je in odšel. Kondom je dal dol šele v dvigalu. V bližnji bife je šel na pivo in v WC oprati otepača.

Doma, ko je prišel na forum, ga je že čakalo novo sporočilo: "Odlično. Naslednjič me lahko brez kondoma in špricneš po meni, da si lahko spermo razmašem po koži" icon_smile.gif

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 1.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 2. feb 2012 20:08
NoMercy
Avtor teme
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
16843 // kar parkrat je moral prebrati, kar mu je napisala icon_razz.gif. Nekoliko je že obupal nad "kurjenjem", ki ga ji je delal že dva meseca, zato je bil odgovor toliko bolj presenetljiv icon_biggrin.gif
Napisala je:" če me z božanjem, objemi in poljubi od pasu navzgor in obdelavo bradavičk pripelješ v prvo do vrhunca, me dobiš vso, brez omejitev in zadržkov".
"Šit"je pomislil --- izziv je velik, ampak kako bsta pa reagirala drug na drugega?? In to samo v enem poizkusu?? Še na vsakem kvizu imajo kandidati "popravce" icon_frown.gif

Dobila sta se pri njej. Stanovanje je bilo prijetno toplo tako, je bila ona samo v nekoliko preveliki majici in oprijetih trenirka hlačah.
Pravzaprav na oko prav čedna bejba sredi tridesetih, s temnimi lasmi do ramen nekje blizu 170 višine. In pravih ženskih oblin, ki jim kakšen obisk fitnesa nebi škodoval icon_razz.gif

Usedla sta se povpreko, ona na kavč on v naslonjač. Neobvezni čvek je kar lepo tekel, tako kot naravna limonada in požirki viskija. Kozarce sta odlagala enega k drugemu, da sta se občasno lahko dotaknila z dlanmi. Ko je dotik trajal že malo dlje, se je presedel k njej. Obzirno jo je lahno podrgnil po nadlahti in nadaljeval preko rame do temena in v lasišče. Bila je voljna in mehka.
.....
v glavnem: do jutra sta se nafukala do onemoglosti. V vse njene luknje in z vsemi udi, telesom icon_smile.gif

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 2.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 9. feb 2012 21:58
NoMercy
Avtor teme
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
17182 // v drugem hodu masaže hrbta in nog je že prav lepo predla.
Ko ji je v četrtem hodu zmasiral še lasiče, je že globoko dihala.
V petem hodu ga je prijela za napol nabreklega kurca in si ga z njim vred postavila pred fris, da mu ga je lahko vlekla.
V sedmem hodu masaže ji je sredinec nastavil na anus in s prstancem preveril koliko ima žmohtno pičko. Po bedrih je bila mokra do kamor je segel prst. Kazalec in sredinec sta kar zdrknila v njeno rit.
V devetem hodu masaže samo z eno roko, je dvihnila medenico in njegovega curaka nastavila na pičko. Naslednje tri hode masaže hrbta si jo je drgnila z glavico njegovega otepača.
...
medtem, ko jo je v zadnjih sunkih, v katerih mu je že prihajalo in bi špricnil v njeno pičko, je prasica padla z masažne mize in se mu je proces ejakuacije ustavil.
...
Drkejte naprej, če morete icon_biggrin.gifa dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 1.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 16. feb 2012 10:12
NoMercy
Avtor teme
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
17419 // Po skoraj maratonski rundi ljubljenja z odrešujočim koncem sta obležala drug poleg drugega.

Kmalu se je on mrmrajoče opravičil, da ima klic narave in odšel v WC. Njej je na ustnicah zaigral poreden nasmešek. Končno se je vse poklopilo, da je lahko realizirala svojo hudomušno misel. Vstala je in se odpravia za njim. Stopila je ze njegov hrbet, se naslonila nanj in mu iz roke prevzela curaka. "Končno te lahko enkrat peljem scat" je mrmrala, ko je pod njegovo ramo gledala, da je centrirala curek v školjko.
Ko je končal, mu ga je še narahlo otresla in potegnila kožico gor-dol, da je izcedila še zadnje kaplice.
Nato ga je še vedno držeča za kurca, ki je že reagiral na njen prijem odpeljala v tuš kabino. Pod toplo vodo sta se namilila in se drgnila drug ob drugega. Njegova batina je bila že povsem v pripravljenosti, ona pa je tudi čutila poplavo, ki se ji je iz frače zlivala po bedrih.
Z rokama se je uprla ob steno, usločila hrbet in mu nastavila pičko za fuk. dobila ga je z zaletom in vso močjo. Rada je imela občasne močne sunke že v prvem vbodu.
....

po končani rundi je rekla: "Naslednjič greva oba skupaj lulat. Jaz sedem na školjko, ti pa meni v naročje icon_razz.gif --- bova videla, če lahko lulava tako, da ga imaš ti v meni icon_biggrin.gif "

[Število urejanj članka: 1, zadnje urejanje 16.02.2012 ob 10:13.]

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 1.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 23. feb 2012 14:07
NoMercy
Avtor teme
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
17612 // potem pa se ji je posvetilo. Namreč, zakaj njena sestrična in njena najboljša frendica že nekaj časa ni imela časa za klepet z njo icon_smile.gif
Jasno ji je postalo, ko je v trgovini videla sestrično kupovati energetske napitke - kar precej več, kot je običajno za eno osebo icon_razz.gif
Začela jo je zalezovati oz. po njenem se je samo večkrat sprehajala v bližini njenega doma icon_biggrin.gif
Tisti večer, ko je padal sneg je videla odtise moških čevljev, ki so vodili v njeno hišo. Znamenj, da bi kdo prišel k hiši z avtom ni bilo. Torej se njen mož, ki je bil veliko odsoten, ni vrnil od kod. Odločila se je stvari priti do dna. V bližnjem bifeju se je vsedla k oknu z razledom k sestričnini hiši in počasi srebala zeleni čaj. Po kakšnih dveh urah je od hiše odšel moški. Šel je k bifeju, kjer se je vsedal v svoj avto in se odpeljal.
Malo je še počakala nato pa se je odpravila k sestrični. Sestrična ji je odprla vrata še vsa skuštrana, napol oblečena in s tistim nasmehom dobro prefukane na obrazu.
Ko sta se spogledali je bilo obema jasno, da vesta za kaj gre in zakaj je sestrična tako zgonjena.
Po par minutah nerodne in zaletave splošne debate ji je rekla: "glej, tale tvoj ne zgleda slabo - sem ga videla, ko se je odpeljal. A bi se ti z njim zmenila, da bi obdeloval naju obe. Ti bi bila manj zgonjena, jaz pa bi tudi dobila, ko mi manjka."
V potrditev zarote sta se "dali" dol. No sestrična je bolj ležala, ko jo je lizala.
Naslednji dan sta imeli še en "spoznavni" večer, ko je šlo mnogo bolj za res in sta si druga drugo lahko privoščili. Z vsem in povsod.
.........
čez par dni sta veseli in dobro prefukani pospremili do izhodnih vrat fakerja, ko je odšel icon_smile.gif. Potem pa sta si še malo privoščili druga drugo.


a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 2.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 24. feb 2012 14:43
NoMercy
Avtor teme
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
17666 // po dolgem, dih jemajočem poljubljanju je ostala naslonjena na steno in čakala na več icon_razz.gif
S potoki, ki so ji lili po bedrih, niplčki so prebijali modrc in kolena so ji klecala icon_biggrin.gif
.........
Če nebi bila pred par minuti dobro pofukana, bi ga lahko tudi ubila, če je nebi nategnil icon_biggrin.gif

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 1.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 13. mar 2012 12:36
NoMercy
Avtor teme
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
18228 // "tole pa nekaj ni v redu" mu je šlo skozi polzavest, ko je slišal njene korake in zapiranje vrat. Vse je bilo drugače kot običajno - živčno stopicanje, trdo zapiranje, kletvica, ker se ji je nekaj zataknilo.
Podzavestno si je popraskal jajca in rahlo otrpnil leže na kavču kot, da pričakuje nevihto njenega besnenja nad čemerkoli pač že.
Brez pozdrava in niti da bi vsaj pokukala v dnevno sobo je šla v kopalnico. Še vedno je delovala nakem živčno kot, da se ji nekam mudi.
Nenavadno hitro je končala tuširanje in prišla do njega. Zavita samo v brisačo. Brez besed mu je potegnila hlače dol in mu z vlažno ročno brisačko napol umila kurca, ga podrkala in obdelala z usti in si ga že, ko mu je komaj na tričetrt stal, nastavila na povsem mastno pizdo. Ob rahlem vzdihu se je nasadila nanj v enem gibu, z ritjo do jajc.
Po parih gibih je z zamolklim krikom oznanila orgazem.

Napol opravičujoče mu je zašepetala v uho, ko se je zleknila ob njem: "prokleti kurci - vsakdo me jebe v glavo, da bi me pa kdo ob tem nategnil ga pa ni junaka" icon_razz.gif

[Število urejanj članka: 1, zadnje urejanje 13.03.2012 ob 12:37.]

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 1.0 od 5. Glasov: 2.
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 323462

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran