Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Razno » Knjige o spolnosti » Izpod mojih prstov ...

Izpod mojih prstov ...

Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 5.
Avtor Sporočilo
Datum objave: 12. dec 2011 23:46
prava_ženska
Avtor teme
prava_ženska
Datum prijave: 14.10.2011
Sporočil: 54
No, pa poskusimo icon_smile.gif


Najprej ta prva, ki je že bila objavljena, ampak da bo lepo vse na enem mestu ...

-

Pred vrati naše stolpnice sem odložila vrečo in začela iskati ključe. »Dovolite meni,« sem zaslišala glas mladega moškega in se obrnila. Zdel se mi je znan. Ah, seveda! Sosed Tone je njegov oče, fant je sin iz prejšnjega zakona, precej poredko je prišel k očetu na obisk. Umaknila sem se mu, da je odklenil vrata.

Še preden sem se lahko zganila, je prijel mojo težko vrečo, skupaj sva odšla do dvigala, sam je pritisnil na gumb. Zahvalila sem se mu in ga opazovala. Dolgo ga že nisem videla, postal je že pravi moški! Ugibala sem, koliko je star, ko sem opazovala njegovo vitko, visoko postavo. Glava je bila polna temnih kodrov. Hm, devetnajst let? Načela sva bežen pogovor. Seveda, Jan je! Študira. Opazim, da smrkavec zija v moje noge in se namuznem. Pri svojih letih imam še vedno zavidljivo postavo, saj zjutraj tečem in hodim na katero od modnih vadb, trenutno na zumbo.

Ko sva v dvigalu, odpnem gumbe na plaščku in opazim, kako se njegove temne oči ustavijo na izrezu bluze in grejo še nižje. Vem, da sem izpod bluze vidi čipkast modrček. Njegov pogled čutim na bokih in on ve, da sem opazila njegovo zijanje. Omeni, da oče še ne ve, da ga bo obiskal, presenetil ga bo. Ah! Spet pograbi mojo težko vrečo. »Pomagal vam bom, pretežko je, da bi nesli sami,« reče prav prikupno in stopi za mano. Proti moji volji se mi zatresejo roke, ko odklepam vrata in ga povabim naprej.

Medtem ko fant odnese vreče s špecerijo v kuhinjo, sama slečem plašč, ga obesim in stopim za njim. Obrne se od pulta in me gleda. Kaj gleda, slači me z očmi! Že toliko let ga bežno srečujem, pa še nisem opazila, da bi kdaj prej tako zijal vame. Prav sladek je! Tiho vpraša po moji družini. Odgovorim, da pridejo čez dobro uro, ker imata otroka še aktivnosti v šoli. Odgovor ga zadovolji in stopi bližje k meni, da sem začutila nežen vonj njegove vodice po britju. Mmm, prijetna dišava, nevsiljiva, čutna. Čisto ob meni stoji, zavedam se njegove višine, njegovih vabljivih ustnic. Poljubi me. Hudo, smrkavec se zna poljubljati! Najprej le rahel poljub, potem me nežno ugrizne v spodnjo ustnico in poišče moj jezik. Mmm, dobro učiteljico je imel!

Čeprav uživam v poljubu, mu slečem jakno in jo vržem na bližnji stol. Za trenutek se umakne, se dotakne obraza in me začne grizljati po vratu. Hudiča, kako ve, da imam občutljiv vrat? Njegov dotik me žge, čutim, kako se bradavičke odzivajo. Čutim, kako postajam mokra. Izza kavbojk mu potegnem majico, on začne odpenjati gumbe na moji bluzi. Počasi. Njegova majica poleti na tla, kmalu še moja bluza, poljubljava se kot nora. Poišče zadrgo na mojem krilu in jo potegne, v nekaj sekundah pade krilo na tla. Šokiran je, ko opazi samostoječe nogavice, ni pričakoval tako lepega perila in se nasmejem njegovemu presenečenju. »Hudiča, kako seksi ženska si,« reče in me potegne k sebi.

Odpenjam njegov pas, nestrpno potegnem njegove kavbojke navzdol, nenormalno hitro jih sleče. S prsti seže pod moje hlačke in jih potopi v popolnoma mokro muco. Zamrmra od užitka, poišče ščegetavček in ga začne božati. Vraga, smrkavec ima res izkušnje, dobro mu gre. Zastokam od užitka, stojiva v kuhinji, vse bolj si ga želim v sebi. Sežem po njegovem korenjaku, ves je pokončen, trd, vlažen. Vzdihne, ko začnem premikati roko, ko dražim občutljiv vrh. Naenkrat pokleknem in ga vzamem v usta. Jemljem si ga počasi in opazim, da uživa. Z rokami mi seže v lase in me vodi, usklajeno se premikava, čutim, da mu kmalu prišlo, ampak tega nočem. Ne še zdaj.

Kot da sva istih misli, me dvigne na noge in se zamenjava. Nasloni me ob mizo in porine jezik v mojo že povsem mokro muco. Liže me, kot da sem sladoled, čutim, kako gre s celim jezikom vse do presredka, si pomaga s prsti, potem se posveti zdaj že popolnoma nabreklemu gumbku. Ne potrebujem dolgo, da mi pride, kar usloči me v njegovih rokah. Grizem si ustnice, da ne bi bila preglasna, prihaja mi v valovih, noge se mi zatresejo, komaj se držim na njih. Čutim, kako so me njegove roke objele okoli zadnjice, ne izpusti me, dokler se ne spravim k sebi.

Pomagam mu na noge, ga primem za korenjaka in ga nastavim na poplavljeno špranjo, sunem z medenico, da se lažje zarine vame. Oba zastokava. Premaknem se, da ga čutim vse do konca, zgrabim ga za zadnjico. Razume, da ga hočem strastno, divje. Vedno bolj nabija, užitek se širi po vsem telesu, čutim, da se komaj še zadržuje, počasi se z ustnicami priplazim do njegovega ušesa in ga grizljam. Še bolj postane divji, sliši se le tleskanje dveh razgretih teles in najino sopenje. Še enkrat sune in konča, čutim, kako me napolni s svojim semenom, kako utripa v meni. Nasloni se ob moj vrat in ga poljublja, sope in uživam, ko se me dotika. Zašepeta, da sem fantastična. Njegove besed mi vzbudijo smeh.

Počasi se izvleče iz mene, še vedno se me dotika, boža me preko modrca in z jezikom drsi po zapeljivih gričkih, vendar me ne sleče. Všeč mi je, da se ne umakne takoj. Šele čez nekaj časa se ločiva in se začneva oblačiti. Pospremim ga do vrat, gleda me. Še vedno so njegove oči lačne, poželjive. Zamrmra, da bo bolj pogosto obiskoval očeta.

»Prav,« se zasmejem. Zaližem ga, da mu vzame sapo in potem odprem vrata. Gledam ga, kako gre na drug konec hodnika in pozvoni pri očetovih vratih. Odpre mu mačeha in ga povabi naprej, še enkrat me na hitro pogleda in izgine.

Kdo ve, kdaj bo spet obiskal očeta.


Obdelujem...
Ocena: 4.9 od 5. Glasov: 9.
Datum objave: 12. dec 2011 23:51
prava_ženska
Avtor teme
prava_ženska
Datum prijave: 14.10.2011
Sporočil: 54
Zdaj pa dalje - ta bo najbrž v nadaljevanjih

-


Sedela je na robu kavča, si objemala kolena, komaj je upala dihati. Njen fant Matej je po njeni drži vedel, da so jo šokirali s predlogom, zato jo je objel okoli ramen in jo pogledal. »Pogovarjali smo se že o tvojih tabujih,« je rekel. »Morda bi bila ravno zaradi tega dobro zate, da poskusimo,« je nadaljeval, vprašujoče jo je gledal. Čudila se je. Njen Matej jo je vedno hotel imeti le zase. Le kaj se je zgodilo v njegovi glavi zdaj? Njena prijateljica Teja, ona, ki je sploh predlagala, jo je na drugi strani prijela za roko. »Koristilo ti bo,« je rekla nežno. »Nihče te noče prizadeti, pomagala bi rada, da se bolj odpreš,« jo je gledala, njen fant Rok se je držal ob strani. Oba je že dolgo poznala, vendar nikoli ni o njima razmišljala na način, da bi ju rada spoznala bolj intimno. Bila sta prijatelja, prijetna človeka, s katerima sta se dobivala, zato si ju kako drugače ni znala predstavljati.

Naenkrat se je Teja nagnila k njej, poljubila jo je. Nevsiljivo in nežno, vendar je ob njenem dotiku otrpnila. »Samo sprosti se,« je zamrmrala. Nihče se ni zmenil za to, da jo je bilo strah, da so njeni možgani otrpnili ob misli, da mora za seboj pustiti lastne predsodke. Prijela je Mateja za roko v upanju, da bo on prepoznal njeno stisko. »Ob tebi sem,« je rekel. »Ne skrbi, pazil bom nate,« je postal bolj nežen. Ob njegovih besedah je lažje zadihala, vendar je bila še vedno zaskrbljena. Enostavno ni hotela imeti drugega moškega v sebi kot njega, močno je stisnila njegovo roko, ko ga je pogledala. »Matej,« je zašepetala. Teja se je že sklonila k njej, ni imela več izbire. »Samo ti lahko končaš v meni,« je izdavila. Sranje! To ni tisto, kar je hotela reči! Pomirjujoče ji je prikimal.

Medtem se je Teja dotaknila njenega obraza in jo poljubila. Zaprla je oči, čudno ji je bilo, da je ob sebi zagledala ženski obraz, čeprav ji je bil poljub všeč. Hip zatem ji je začela odpenjati jopico in ji kar preko oblačil pobožala napete dojke. Zašepetala ji je, da je lepa in upala, da jo bodo te besede pomirile. Vendar so njene oči nemirno opazovale prisotne. »Preveč razmišljaš,« se je Teja tiho zasmejala. »Mislim da vem, kaj bo pomagalo. Malce ugibanja,« je postala navihana, segla po svojem svilenem šalu in ji zavezala oči.

Teja jo je poljubljala po obrazu in jo medtem slačila, Matej ji je pomagal. »Poigraj se z mislijo, kdo te poljublja,« je šepetala prijateljici in se umaknila. Začutila je moške ustnice, bil je njen Matej. Njegov poljub je bil neizmerno čuten, poznala ga je, zadržala ga je in poiskala njegov jezik. Zatem so se je dotaknile bolj nežne, tople ustnice. Teja. Nežno ji je grizljala spodnjo ustnico, bila je za malenkost bolj nežna od Mateja. Ko se je umaknila, ji je začela božati bradavice. »Joške imaš že od nekdaj božanske,« se je tiho zasmejala. Ni imela časa odgovoriti, saj so se je dotaknile nove ustnice. Nekoliko hladne, polne, čutila je rahlo pikanje nekaj dni stare brade. Aha, Rok! Njegov poljub ni bil neprijeten, čeprav se je sprva tega malce bala. V nekaj sekundah sta se njuna jezika prepletla, postalo ji je všeč.

Na eni bradavici je čutila Tejo, ki jo je vse bolj strastno ljubkovala. Na drugi strani je isto počel njen Matej, z roko mu je segla v lase in vzdihnila, njuno početje ji je izvabilo sokove. Naenkrat sta jo postavila pokonci, Matej je vajeno odpel zadrgo na njenih kavbojkah; oba moška sta jih potegnila dol in jo spet posedla na kavč, Teja ji je sezula čevlje, začela jo je božati po nogah. Ko je na sebi začutila tri pare roke, se je dokončno nehala spraševati, kako vse skupaj izgleda. Všeč ji je bilo, ko so se topli prsti sprehajali po njej in ko sta dva jezika dražila vsak svojo bradavico. Ena roka ji je počasi spolzela med noge in segla pod hlačke. Bil je Matej, vedela je, da uživa, kadar je bila tako poplavljena in ga je čakala. Pobožal je klitoris, ki je počasi začel nabrekati, hlastnila je za zrakom. Drugi par rok ji je privzdignil boke, ji slekel hlačke in razmaknil stegna. Neznan jezik jo je polizal do presredka, da je zastokala in potem začel ritmično, počasi krožiti po nabreklem gumbku. To mora biti Teja, ženska je prekleto dobro vedela, kako je treba ustreči predstavnicam svojega spola! Od užitka je tiho stokala, moška sta ji medtem obdelovala joške. Naenkrat se je nekaj spremenilo, dvignili so jo, slišala je odpiranje zadrge, potem so jo družno spustili na popolnoma trd penis. Zajela je sapo. Matej? O ja! Vedela je takoj, ko je premaknil medenico. »Nasloni se name,« je rekel potihem. Počasi se je naslonila nanj, v njegovih rokah se je počutila varno. V dlani je vzel njene jedre joške, zdaj je bil Rok na obeh straneh.

Matej je le za trenutek miroval. Teja ji je široko razmaknila noge, da je lahko prišla zraven, z jezikom je navalila na ščegetavček. Mešalo se ji je. Matejevi vse bolj strastni sunki so bili tako dobri, Tejin jezik pa jo je privzdignil do neba, prišlo ji je tako močno, da je glasno stokala in drgetala. Vztrajali so, dokler ni prišlo še Mateju in jo zapolnil. Najprej se je umaknil Rok, Teja pa je vztrajala, dokler ni v ustih začutila njegove sperme.

Tiho se je smejala, ko je segla po robčkih. Obrisala je prijateljico in gledala njenega Mateja, ki je pomagal svoji dragi, da je prišla do sape in počasi sedla. Objel jo je in počakal, da je prišla k sebi. Medtem je Teja s sebe potegnila majico in modrc, da so njene male, pokončne joške skočile ven, spet jo je zamikala njena prijateljica. Zdaj je bila spet naslonjena s hrbtom na Mateja, ko jo je Teja spet zalizala. Zdaj sta bili že bolj pogumni, Teja si je njene roke položila na joške, počasi jih je začela božati. Naenkrat pa je bila Teja kar na njej, še vedno sta se poljubljali, zdaj so se njune bradavice dotikale. Ko je tipala po Tejinem telesu, je opazila, da ima še vedno krilo na sebi; segla je pod oblačilo in zagrabila čudovito zadnjico, začela je gnesti okrogle hlebčke, potisnila jo je k sebi. Naenkrat je imel Matej na sebi dve mladi ženski, ki sta se drgnili ena ob drugo in rahlo sopli, potem pa je Rok zagrabil Tejine boke, jih potegnil k sebi in se zarinil vanjo. Končala sta hitro, saj je oba zelo vzburjalo, da sta imela še en par zraven.

»Bi zdaj pogledala?« je zanimalo Mateja. Omahovala je. Ker ji je bil vzet vid, so bili občutki še močnejši. Si želi kaj drugače? Počasi je prikimala, zato ji je odvezal šal. Ko se je navadila na svetlobo, je opazila Tejo, ki si je zdaj slačila krilo. Opazila je, da je njeno mednožje popolnoma golo, Rok je imel presenetljivo čvrsto telo. Le za trenutek je občutila zadrego, potem pa je Matej na tla namestil mehko odejo. Teja jo je potegnila k sebi in ji segla v lase, poljubljali sta se. Obojestransko sta se začeli mečkati, tokrat je tudi Teja sprejemala in uživala, ko si je njeno roko popeljala v mokroto. Pomignila je na odejo, kamor se je zleknila in se oprla na komolce; kljub izzivalni pozi jo je prijazno povabila k sebi. »Zate je prvič, kar raziskuj me. Počni, kar te je volja,« je rekla.

Ni vedela, ali sploh zna ravnati z žensko. Pa vendar ob Tejinem vabilu ni oklevala. Napol je legla nanjo in jo najprej poljubljala. Potem je z jezikom potovala do malih, a zapeljivih jošk, se poigrala z njima, se vanje podrgnila k svojimi. Malce je pozabila na moška, ki sta ju opazovala in sta se počasi začela zadovoljevati sama. Še nižje je šla z jezikom, do popka, do golega venerinega hribčka in počasi razprla gubi. Bila je že mokra. Počasi jo je začela božati, prsti so ji kar samo zdrsnili vanjo; Teja je sama razširila noge in vzdihnila, všeč ji je bilo. Medtem ko je isto pot naredila z jezikom in se ustavila na klitorisu, je s prsti segla po anusu in ga počasi dražila. Teja je začela sama premikati medenico, vzdihovala je. »Dobro ti gre,« je zastokala in jo prijela za glavo, da jo je lažje vodila. Naenkrat pa se je odločila za premik, legla je ob prijateljici v nasprotni smeri, v bočni poziciji 69 je spravila Tejo do orgazma. Bila je nadvse zadovoljna, da je že prvič uspela spraviti prijateljico do konca.

Teja se je naenkrat prevalila na hrbet in jo tako spravila nad sebe. Zdaj ni več le prejemala užitka, vračala ji je. Segla je v špranjico nad sabo in jo toliko potegnila nad sebe, da je zlahka segla do klitorisa, začela ga je nežno drgniti. Njuno početje je zrajcalo Mateja, prvič je videl svoje dekle z drugo žensko, prizor je bil naravnost sanjski. Teja je opazila, da se jima je približal, zato je še bolj razmaknila noge prijateljici, da se je Matej zlahka zarinil vanjo. Ušel ji je presenečen vzklik. Ravno je Teji z roko segla pod zadnjico, lizala jo je že, ko je začutila Mateja in vedela je, da orgazem ni več daleč. V tistem je zraven prišel še Rok, pokončen, trd in neučakan. Iztegnila je roke, da je bila višja. Hotela je Roka usmeriti, da vstopi v Tejo, vendar je bil že povsem pri njej in ji porinil glavico v usta. Presenetil jo je, ni se ga uspela otresti, naenkrat se je dotikal njenega obraza in jo potegnil bolj k sebi. Sprejela ga je. Njegov korenjak je bil krajši od Matejevega, vendar malo debelejši, zato ji ga ni bilo težko sprejeti. Čutila je, da uživa v njej, ob vsakem naslednjem sunku je zasopel. A bil je nežen, ni ji ga zabil do grla, postalo ji je všeč. Zadaj je Matej vedno močneje suval vanjo, Teja ji je dražila gumbek, čutila je, da ne bo mogla več dolgo. In vedela je, da tudi Rok ne bo več dolgo zdržal. Umaknila se je, ga prijela in ga usmerila v Tejo, ki je ravno prav dvignila boke. S prsti je poiskala Tejin ščegetavček, čeprav se ji je že vrtelo od bližajočega vrhunca. Eksplodirala je, ni prenesla več vseh teh dražljajev. Glasno je stokala, sledil ji je Rok, vsi štirje so bili združeni eno dejanje, v en sam čudovit seks! Čutila je toplo Matejevo spermo, nista se ustavila, še vedno se je zaganjal vanjo in gnetel zaobljeno zadnjico, Teja je stokala, kot da ji gre za življenje.

Ustavili so se zelo počasi, se odpletli iz položaja. Noge so se ji tresle, zato je legla na odejo in skušala zbrati svoje misli. Ni pričakovala takega razpleta, še manj je pričakovala, da ji bo v prisotnosti drugih prišlo. Z nasmehom je zaprla oči in počivala. »Ti je bilo všeč?« je Matej spregovoril tiho. Šele čez nekaj trenutkov je prikimala. »Zelo všeč?« je zanimalo Tejo. Smeje ji je pritrdila.

»Super, potem smo opravili dobro delo,« je rekla prijateljica in se sklonila k njej. »Kar počivaj,« je nadaljevala Teja. »Samo nežna bom, rada bi se te dotikala,« je rekla, ko je končala z robčki. Nekaj minut jo je pustila, potem pa se je čisto nežno z dlanmi sprehodila po celem njenem telesu, kot bi si hotela zapomniti gladkost kože, ustavljala se je na drobnih znamenjih in okroglinah. Čisto rahlo se je dotikala bradavičk, ju božala, zdrsnila po vratu navzgor in jo poljubila, šla preko rame po roki in nato nadaljevala po bokih. Z ustnicami je potovala po trebuhu navzdol, se ustavila na gričku in nadaljevala po nogah. Naenkrat se je zasukala in jo obrnila na bok. Čutila je Tejo za hrbtom, obrnjena je bila v obratno smer, čutila je njene bradavice na hrbtu, božala jo je po ritki. Počasi ji je odmaknila zgornjo nogo, ko je s prsti potegnila po špranji, je bila že popolnoma mokra. Nežno jo je grizljala, potem pa z jezičkom obliznila anus in čakala reakcijo. Premaknila se je k njej, zato je lahko nadaljevala, počasi jo je lizala, ker je videla, kako zelo uživa.

Z druge strani se jima je približal Matej, legel je v isto smer kot Teja, spogledala sta se. Teja je umaknila z roko z mednožja, dala je prostor njemu. Sprva je le gledal in se s prsti sprehajal po mokroti, njegov dotik jo je dražil in bil je vse bolj vzburjen. Naenkrat ga je vzela v usta, se pomikati gor in dol po njegovem čisto trdem tiču, kar hlastala je po njemu. Želela si je vedno več. Matej jo je razprl in jo začel nežno lizati, vsepovsod. Čez nekaj časa se je z jezikom osredotočil le na zdaj popolnoma nabrekli gumbek, prste pa vtikal vanjo, Teja ji je vneto dražila anus. Prihajalo ji je v valovih, na obeh straneh, v njenem krču slasti se je zdelo, da bo ugriznila Mateja, vendar je zdržala.

V orgazmu jo je premetavalo sem in tja, zato se je Matej umaknil, držal jo je. Naenkrat je bil ob njih Rok, ki se je do zdaj zadovoljeval sam in odrinil Tejo, ki je bila nad prijateljico. Pred njim je bila prelepa zadnjica, ki je štrlela v zrak, videl je njeno mokro špranjo, zato se je ves razgret zagnal vanjo. Končno je bil v njej, v tej ozki, vroči muci, tesno ga je objemala in sprejemala, zabijal se ji je do konca in skoraj pozabil, kaj je rekla na začetku. Tudi ona je vedno bolj uživala. Hudiča, kako dobro in kako strastno je fukal! Teja ju je opazovala in ko je videla, da bo Rok končal, ga je odrinila in ga do konca zadovoljila z usti, Matej pa je prevzel njegovo mesto in dekle spravil do še enega orgazma. Počasi sta se obrnila in objela, ona je gledala, kako vneto je Teja oralno zadovoljevala Roka, pri tem ga je gledala naravnost v oči.

Skrita v Matejev objem je premlevala dogodke. Saj sploh ni bilo slabo. Če je odmislila, kdo ji je kaj počel, ko je imela zavezane oči, je res uživala. Vsi so se potrudili zanjo, vsem je bilo mar za to, da bi se sprostila, odprla in predala užitku. In njen Matej je bil očitno zadovoljen z razpletom.

»Bi kaj takega še ponovila?« ji je zašepetal na uho. Premišljevala je, šele čez nekaj časa mu je pritrdila. »Ampak ne danes,« je odgovorila. Zasmejal se je. Očitno so prebili led in prebudili vročo mačko!

-


Obdelujem...
Ocena: 4.9 od 5. Glasov: 13.
Datum objave: 26. dec 2011 23:03
prava_ženska
Avtor teme
prava_ženska
Datum prijave: 14.10.2011
Sporočil: 54
Nadaljevanje ...
_


Že tretjič je pogledala na uro, postala je nestrpna. Teja se je po skoraj enem tednu najavila, da pride k njej na čaj. Lara je bila radovedna, kako se bosta obnašali po tistem, kar se je pred kratkim zgodilo med njimi. Po tistem srečanju ni mogla nehati razmišljati, kaj vse se je dogajalo v tistih nekaj urah, ko so bili skupaj. Ob večerih se je spominjala Tejine vabljive kože, njenih vročih poljubov in predvsem mehkega jezika, ki ji je z neskončnim lizanjem povzročil toliko užitka, da je samo ob misli na to postala mokra.

Končno je pri vratih pozvonilo. Ko je Lara stopila na hodnik, se je pogledala v ogledalo na steni. Temne lase je imela spete v čop, nosila je preprosto majčko z ovalnim izrezom in krilo do kolen. Namenoma je bila v nevpadljivih oblačilih. Odprla je, obe sta se nasmehnili. Teja je vstopila in odložila torbico, potem se je rahlo nagnila k njej in jo poljubila v kotiček ustnic. »Si sama?« jo je zanimalo. Lara je pritrdila. »Matej je moral potegniti z delom,« je pojasnila in jo povabila v kuhinjo. Pristavila je za čaj, Teja pa se je naslanjala na podboj in jo opazovala. »Ve, da sem tu?« je vprašala in opazovala Laro. Prikimala je. »Je kaj rekel?« je zanimalo Tejo. »Da pride kasneje,« se je zasmejala, ko je prijela polni skodelici in ju odnesla v dnevno sobo.

Sedli sta, srkali topli napitek in se sprva pogovarjali o vsakdanjih stvareh, kaj sta počeli med tednom. Naenkrat jo je Teja pogledala naravnost v oči in ji rekla, da ne more pozabiti njune intimnosti. »In ne morem verjeti, da si to počela prvič, bila si tako … uau!« je dodala in se dotaknila njene roke. Molčala je. Gledali sta se, njune oči so postajale vse bolj hrepeneče, obe sta si želeli vsaj košček tega, kar sta doživeli pred dnevi.

Teja je odložila skodelico, zamrmrala njeno ime in se z obrazom približala Larinemu. Ustavila se je tik ob njej, počakala, dokler se ni nekoliko premaknila in že sta se poljubili. Zelo čutno. Teja je vzdihnila od ugodja, Lara ji je sledila. Nežno se je zagrizla v ustnico in jo rahlo potegnila, v naslednji sekundi sta se poljubljali, kot da se vidita zadnjič. Teja jo je strastno raziskovala z jezikom, hkrati pa segla v roke zajela njene joške. Čutila je, da so bradavičke že pokončne. Neučakano je segla v izrez in majico potegnila nižje, z ustnicami ji je šla ob izrezu modrčka in se spustila do prikupnega grabenčka. Teja je vsa zasopla na glas občudovala lepe joške in jo znova poljubila.

Ena drugi sta slekli majico in se spet divje zalizali. Teji je zmanjkovalo potrpljenja, hotela jo je imeti. Medtem ko ji je odpenjala modrček, ji je že grizljala joške in lizala našpičene bradavičke. Čutila je, kako je Lara vedno bolj mokra. Teja ji je že segla pod krilo, preko hlačk je začutila njeno mokroto, vendar jo je nekaj časa božala preko tkanine, dokler ji ni ušel globok vzdih. »Me hočeš?« je zašepetala Teja. »Ja!« je zaječala, dvignila boke in ji pustila, da ji sleče čipkasto perilo. Čutila je Tejine ustnice, sprehajala se je po njenem stegnu navzgor vse do muce, kjer jo je najprej vso obliznila, potem pa porinila jezik vanjo.

Vzkliknila je. Malo od presenečenja, ker jo ni takoj pričakovala in predvsem od užitka. Ko je šla do presredka, jo je prijela za glavo in zaprla oči. Bog, ženska je res obvladala! Čisto vso jo je oblizala, preden se je spravila na klitoris – ko je njen ritem postal enakomeren, ji je porinila prst v muco in še preden je dojela, ji je prišlo. Teji je bilo všeč, ker je bila Lara glasna in je vztrajala, dokler se ni nehala tresti.

Takoj jo je potegnila k sebi in jo poljubila. Opazila je Tejin zadovoljni nasmešek, zato se je dvignila, jo prijela za roko in jo odpeljala v spalnico. Med vse bolj strastnimi poljubi sta se do konca slekli, se vrgli na posteljo in se začeli počasi, nežno mečkati. Teja je za hip prekinila nežnosti, odšla je po svojo torbico in ven potegnila dilda, ob tem je Lara planila v smeh. Bil je namreč vijolične barve, zato ni mogla ostati resna. »Kupila sem ga v naglici, samo to barvo so imeli,« se je zahahljala Teja, preden je legla k njej.

Nekaj časa sta se muckali in se drgnili z joški, obe sta uživali v nežnosti, potem sta se obrnili v položaj 69. »Všeč mi je tvoja muca,« je Lara rekla Teji, ko jo je spravila pod sebe in ji šla z jezikom po gladkem gričku. Res je bil seksi občutek z jezikom drseti v golo, povsem poplavljeno špranjo, ki jo je začarala. Teja je takoj nestrpno dvignila boke in se bolj razkrečila, zato ji je z roko podprla zadnjico in začela nežno obdelovati nabrekli gumbek. Ob tem ji je v počasnem ritmu rinila dilda noter in jo spravila v tak orgazem, da se je Teja premetavala sem in tja.

Zasopli sta se obrnili na bok. »Ne umikaj se,« je zašepetala Teji, ko je imela igračko povsem v sebi. Odmaknila ji je zgornjo nogo, pobožala še vedno vznemirjeni klitoris in ga čisto nežno lizala. Skrbno se je posvetila opravku in uživala, ko je poslušala Tejine vzdihe – taki ju je našel Matej in očaran obstal pri vratih.

Pričakoval je, da ne bosta strpeli dolgo samo v prijateljskem klepetu, zato se je nasmehnil. Ko ju je zagledal skupaj, je bil v trenutku vzburjen in se je tiho slekel, bil je že popolnoma trd. Naredil je le nekaj korakov, ko sta ga zagledali in ga z nasmehom sprejeli medse. Najprej se je poljubljal z Laro. »Uživaš?« jo je nežno gledal in jo hkrati božal po bradavici. Samo zamrmrala je v potrditev, vzela ga je v roko in jo premaknila. Kaj dlje pa ni prišla, saj se jima je pridružila Teja, naenkrat ga je imela v ustih. Mateju je zaprlo sapo in le na hitro je ošinil Laro, ki je bila presenečena nad hitrim odzivom prijateljice. Začudena je bila, da je ni nič zmotilo, ko je Teja navalila nanj in ga goltala, kot da ji gre za življenje, potem pa opazila med njenimi nogami vijolično konico.

»O, ti packa!« je spregovorila ogorčeno Lara. »Ti imaš oba, jaz pa nič!« Naenkrat so vsi trije planili v smeh, Teja je izpustila Matejevega tiča. »Res sem nesramna,« se je pokesala in se umaknila prijateljici, Matej jo je že vlekel nase. Opazovala ju je, kako sta se združila in ko je bila sklonjena nad partnerja, je bila Larina ritka neznosno vabljiva. Le dvakrat se je premaknila, ko se je Teja premaknila, začela nežno lizati njen anus. Prvi hip se je od šoka ustavila. Potem se je premikala počasi, da je od obeh dobila največ užitka; Matej jo je fukal silno nežno in stiskal ritko, Teja pa jo je dražila zadaj, hkrati pa sebi zadajala užitek z dildom.

Vsem trem je prišlo skoraj naenkrat. Najprej Mateju, ki ga je do konca zabil svoji bejbi, ona pa je bila glasna in trepetajoča med dvema, ki kar nista prenehala z dotiki. Naenkrat so vsi trije ležali na postelji, lovili sapo, obe sta poljubili moškega, ki je užival. Teja se je kasneje umaknila v kopalnico, da je oprala igračko in ju za nekaj minut pustila sama.

Ko se je vrnila, so se tiho pogovarjali. Teja je opazovala Laro, zanimalo jo je, koliko je pripravljena deliti svojega tipa, a si punca očitno ni delala skrbi. »Si že kdaj poskusila s tem?« jo je vprašala in pomahala z dildom. Zasmejala se je in odkimala. »Mislim, da imam raje živega,« se je zafrkavala in gledala Mateja. Ležal med obema in čakal, da pride k sebi. Ženski sta ga nekaj časa božali po prsih, dvignili sta se in poljubili. Potem sta se tiho sporazumeli. Teja ga je prijela v roko in ga prva vzela usta. Umaknila se je in ga pustila Lari, ki je korenjaka spravila do trdote, potem sta si ga izmenično jemali. Mateju se je ob pogledu nanju kar mešalo, zavestno se je zadrževal.

Potem se je Teja dvignila in ju oba pogledala. Najprej njega, ki je čakal, kaj sledi in potem njo. Šele ko je dobila tiho Larino dovoljenje, se je nastavila na Matejevega korenjaka in se spustila nanj. »Šparaj se zanjo, če bo šlo,« je Teja skoraj šepetala, potem pa se je začela nabadati nanj in pogledala Laro. Radovedno ju je gledala. Čutila je, da jo vzburja, ko je gledala, kako njegov tič izginja v Tejini goli muci. Čez nekaj časa je Lara še sama primaknila roko, božala je Tejin ščegetavček in z drugo roko svojega, oba sta bila presenečena, kako hitro je Teji prišlo. Njeni mali joški so se potresavali, ko je že skoraj skakala po Mateju, on pa je bil presenečen, da se je vseeno lahko zadržal. Oba sta osupnila, ko se je Teja neverjetno hitro umaknila in potegnila Laro na Mateja, da je zdrsnila na neučakanega tiča.

Začela sta sicer počasi, a sta hitro stopnjevala tempo. Teja se je postavila za Laro in ji vrnila uslugo, božala ji je lepe joške in klitoris, zato sta združena ljubimca kmalu glasno stokala v skupnem orgazmu! Kasneje so vsi trije ležali na postelji. Matej je počival in gledal, kako Teja vtika igračko v Laro in se tiho smeje ob 'razdevičenju'. Opazil je, da ji je bilo všeč, čeprav je rekla, da ima še vedno raje njega.

Dolgo so počivali, preden so nadaljevali. Ženski sta spravili njega v pokončno stanje, užival je že v tem, da se je izgubljal med dvema paroma jošk in rahlo božal njuni vroči špranjici. Potem je sedel na rob postelje in od zadaj nabodel Laro, Teja pa je pokleknila med njena kolena in jo lizala, dokler ji ni zelo glasno prišlo.

Ko je Teja prišla na vrsto, je od Mateja zahtevala, da jo fuka v ritko – malo presenečen ji je ustregel, ženski pa sta ji skupaj spredaj namestili še dilda. Tokrat se je Teja le prepustila, da sta jo počasi, družno spravila do takega orgazma, da si še dolgo sploh ni upala vstati. Vsi trije so tiho obležali.

Teja je čez nekaj časa postala radovedna, ali onadva kdaj poskusita analno. Pritrdila sta ji, kar jo je spravilo v dobro voljo in ju pomenljivo pogledala. Odločili so se, da si ta užitek prihranijo za kdaj drugič.

_

[Število urejanj članka: 1, zadnje urejanje 09.01.2012 ob 02:05.]
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 10.
Datum objave: 9. jan 2012 02:06
prava_ženska
Avtor teme
prava_ženska
Datum prijave: 14.10.2011
Sporočil: 54
Tako, za lažje branje sem dodala še ime - v 1. delu ni šlo, mi ni odprlo možnosti urejanja.

Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 9. jan 2012 03:01
prava_ženska
Avtor teme
prava_ženska
Datum prijave: 14.10.2011
Sporočil: 54
NEXT

-

Lara je nemirna pozvonila pri Tejinih vratih. Tokrat je Teja povabila njo, da pride k njej in se prepusti njenim idejam. V nekaj sekundah je slišala Tejine korake in že ji je nasmejana odprla vrata. »Vstopi,« je povabila Laro naprej. Ogledovala si je gostiteljico, ki se je lahkotno premikala, oblečena je bila v tanko bluzico in udobne hlače, ki so bile le ovite okoli nje in so se zavezovale s trakovi. »Luštna si,« ji je takoj priznala, ko si je slačila plašč.

»Ti tudi,« je ugotovila Teja in ji pomagala. Opazovala je Laro, ki je bila v beli bluzici, čez katero je nosila tanek zelen pulover. Zraven je imela črno krilo do kolen, svetle nogavice in celo čevlje z nekoliko višjo peto, kot jo je bila vajena. Teja se je na tihem vprašala, kakšno presenečenje jo čaka. Povabila jo je naprej in ponudila Lari pijačo. »Nisi rekla, da bosta oba?« se je začudila Lara. »Rok je še v trgovini, kmalu pride,« je pojasnila Teja, ko je pripravljala prigrizek. Odložila je skledo na mizo in prišla k Lari, ki si je ogledovala nove zgoščenke na polici. Obrnila jo je k sebi in jo nežno poljubila. Obe sta se nasmehnili. Teja jo je pobožala po licu in jo spet poljubila, poiskala je Larin jezik in uživala, ko ji je raziskovala vroča usta.

Čez nekaj trenutkov sta slišali, da je v stanovanje vstopil Rok, odložil je stvari v kuhinji in postavil steklenico vina na hladno. »Ti je res prav, da smo vsi trije?« je previdno vprašala Teja. Lara je prikimala, potem je že vstopil Rok in se nasmehnil ob pogledu nanju, nežno jo je poljubil, Teji pa namenil bolj strasten poljub. Ob pogledu nanju je Laro spreletelo, da se obeta zanimiv dan. Ni ji bilo več neprijetno v njegovi prisotnosti, poleg tega je udvorljivo prijel njeno roko in si jo ponesel k ustom. Izrazil je veselje, da se je odločila čas preživeti z njima. Lari se je veliko bolj samozavesten kot zadnjič.

Sedli so in malce prigriznili, Rok je bil enako obziren do obeh deklet. »Sama mi povej, kaj ti je všeč in česa ne maraš,« je spodbudil Laro, ko jo je pobožal po roki. Čudila se je njegovemu obnašanju, Teja pa se je ob tem zasmejala. »Ljubica, oba si želiva, da si naše srečanje zapomniš po lepih stvareh. Nočem ti povzročiti nič drugega kot samo užitek,« je rekla, Rok pa je prikimal. Z olajšanjem je Lara vzdihnila. »Nočem nobenih ekstremov,« je rekla. »In ne maram grobosti. Vse ostalo pa po pameti in občutku,« je dodala, oba sta ji prikimala, saj sta se strinjala. »Sta velikokrat z drugimi ali je to le občasna popestritev?« je Lara postavila vprašanje, ki jo je ves teden mučilo. Par se je spogledal, tiho sta se zasmejala.

»Le kadar nama je kdo res všeč,« je priznala Teja. »Ni prav pogosto. Vidva z Matejem sta super,« je rekla in se nasmehnila. »Teja me rada gleda, ko sem z drugo,« se je namuznil Rok. »Ona pa ima rada luštna dekleta z oblinami in igračke,« je povedal, oba s Tejo sta se ob tem zasmejala. »Tako da imaš veliko stvari za voljo,« je rekla Teja. Rok je obljubil, da bo zelo nežen, Lari poljubil roko, potem pa vstal in vklopil prijetno glasbo, ob kateri se je takoj sprostila. Ponudil ji je roko, da je vstala in jo potegnil k sebi. Njegov poljub je bil nežen, silno zapeljiv, segel ji je v lase in se v tistem trenutku obnašal do nje, kot da je edina ženska na svetu, kar jo je presenetilo.

Naenkrat je bila zraven tudi Teja, ki je obrnila Larin obraz k sebi in ji namenila strasten poljub. Z roko ji je zdrsnila po vratu preko dojke in jo ujela v dlan, rahlo jo je mečkala, da je bradavička kar izskočila. Podobno je storil Rok na drugi strani, začel jo je ljubkovati po vratu, da je kar zadrhtela. Res sta bila nežna! Slekla sta ji pulover in ko sta se s Tejo poljubljali, je Rok odpenjal gumbe na Larini bluzi. Kar vzdihnil je, ko je zagledal beli čipkasti modrc in njene polne, vabljive joške. »Teja ima prav, res imaš božanske joške,« je zašepetal, ji še vedno dražil vrat in pobožal zadnjico. Zatipal je zadrgo, da je krilo padlo navzdol in naenkrat je bila Lara med njima le v lepem perilu in samostoječih nogavicah. Občudujoče je vzdihnil, z rokami na njenem pasu se je postavil za njo. Zamrmral je, da je zelo lepa, ji umaknil lase in ji poljubljal vrat, segel je k prsim in jih objel z dlanmi, ves pokončen se je pritisnil ob njeno zadnjico.

Že samo ob ljubkovanju je bila popolnoma mokra. Ko je bil Rok za njo, jo je Teja poljubljala in počasi začela grizljati joške, naenkrat pa je klečala pred njo in se z nosom podrgnila ob njen griček. Preko hlačk se je jasno zarisala reža, postajala je vlažna. Z Rokom sta ji družno potegnila hlačke dol, Teja jo je rahlo razkoračila in ji obliznila poplavljeno špranjico. Zastokala je. Po nekaj poskusih se je Teja malce umaknila in se nasmehnila. »Že jaz uživam v tem, koliko moraš šele ti,« je zašepetala in s prsti segla vanjo. Z Rokom sta jo naenkrat posadila v udoben naslanjač, vsak je segel po eni nogi, sezula sta ji salonarje in vsak eno nogavico, oba sta se z usti sprehodila po nogi navzgor in se srečala na gričku. Skoraj je zavpila od užitka, ko sta se dva vroča jezika znašla ob njenem klitorisu, vsak jo je lizal z ene strani in še preden bi lahko karkoli posredovala, je Lari prišlo, kar usločilo jo je. »Hitra si,« je zašepetal Rok in se slačil.

Dvignil jo je iz naslanjača, toliko da je sedel on in si jo potegnil v naročje. Teja mu je pomagala natakniti kondom, šele potem se je počasi zagnal v Laro in nekajkrat počasi sunil vanjo, da se ga je navadila. Uživala je v vsaki potezi, tudi ko jo je Teja začela poljubljati. Čutila je, da sta ji skupaj odpela modrc in so vabljivi joški skočili na plano. Rok jih je med počasnim suvanjem prijel, Teja ji je lizala bradavice in jo široko razkrečila, da je lahko občuteno božala klitoris. V orgazem sta jo vodila počasi, užitek je postopoma naraščal, dokler ni postal neznosen in se je kar izgubila v ječanju. Čutila je, kako Rok vedno močneje suva in se mu je še bolj odprla. Ko je prišla k sebi, se jima je Teja smehljala, medtem se je ona zadovoljila sama.

Rok ju je za trenutek pustil sami, šel je v kopalnico. Teja je Lari šepetala nežne besede, ko jo je objela. Po nekaj strastnih poljubih ji je Teja spet začela lizati joške. »Ne morem se jih naveličati,« se je namuznila, medtem ko je imela na eni strani jezik, jo je na drugi strani dražila z roko. Takrat je zraven prišel Rok in jo še sam začel rahlo grizljati. »Bojim se, da se bom moral malo posvetiti Teji, sicer se ji bo utrgalo,« se je tiho zasmejal, ko se je malce umaknil. Lara se je strinjala, da je ne smeta pustiti nepotešene.

Ko si je sede spodvil noge, ga je Teja z usti spravila pokonci, on pa si je njo potegnil bližje, jo poljubljal in ji božal špranjico. Ko se je Teja obrnila, se je Lara morala umakniti, opazovala ju je, kaj se bo zgodilo. Teja se je na Roka nasadila tako, da mu je obračala hrbet, oba sta se začela premikati. Nekaj časa ju je opazovala. Všeč ji je bilo, kako njegov tič izginja v popolnoma obriti muci, vzburjalo jo je. Naenkrat Lara ni želela samo gledali in jima je tiho predlagala, naj gresta na bok. Ubogala sta jo in se spet združila, ona pa je Tejino zgornjo nogo zataknila ob njegovo in si tako naredila prostor. Legla je k Teji v nasprotno smer, ji s prsti razmaknila sramne ustnice in nežno začela lizati nabrekli klitoris. Teja ji je kmalu začela vračati z enakim, hkrati pa se je vse bolj tresla v užitku.

Uživala je skoraj tako kot Teja. Ko jo je lizala, je pred seboj videla Rokovega korenjaka, ki je suval v Tejo in se ga čisto rahlo dotikala s prsti. Ko je Teji prihajalo, je Lara še vedno vztrajala z jezikom in jo spravljala ob pamet, sploh ko je primaknila še roko. Naenkrat Rok ni bil več v Teji, naredil je nek gib, ob katerem je padel ven in se je glavica zadela ob njeno lice. Premaknila se je in ga vzela v usta, v Tejo pa porinila prste. Presenetila je Roka, počasi se ji je zaril globje in se prepustil nepričakovanemu užitku.

»Prava navihanka si,« ji je rekel, ko se je ves zadihan nasmehnil in se dotaknil Larinih las, užival je v njenih vročih ustih. Čutil je, kako ga je očistila sperme, potem so se počasi odpletli iz položaja, tudi Teji je šlo na smeh. »No vidiš, na koncu bo ona kaj naučila naju,« je rekla in se zahahljala. Medtem ko je Rok vstal in odšel, sta ženski obležali na trebuhu. Gledali sta se, počasi sta se prijeli za roko. »Res si dobra,« je zašepetala Teja. »V resnici ne potrebuješ nobenega učenja,« se je nasmehnila in ji prišla bližje, poljubila je Laro na ramo. »Samo praksa mi manjka,« se je zahihitala še Lara, potem pa sta se obrnila ena k drugi in se poljubili.

Ta čas se je Rok vrnil s tremi kozarci vina. Nazdravili so in sedli na ogromno površino raztegnjenega kavča. Rok je namestil cel kup blazin, da je bilo dekletoma udobno, tiho so se pogovarjali, on se ju je nežno dotikal. Lara je gledala, kako se je vsesal v Tejino bradavičko in se umaknil, ona se je le nasmehnila, čez nekaj časa ga je božala po penisu in se brž umaknila. »To je najina igrica, kadar imava veliko časa,« je pojasnila Teja. »Včasih traja več ur, preden fukava,« se je zasmejala in pogledala Laro, ki se ji je razlezel radoveden nasmeh. Rok ji je pojasnil, da se mora po kratkem užitku takoj umakniti in se nato sklonil k njej. Med globokim poljubom ji je predal košček čokolade, kar jo je spravilo v dobro voljo. Kasneje je Lara vzela čokoladen bonbon in ga potisnila Teji v usta, ob tem jo je polizala po vratu.

Rok je bil še tako drzen, da se je med vsem tem sprehajal naokoli. Kar naenkrat ji je grizljal uho in ji z roko zdrsnil preko zadnjice. Kasneje ji je sesal palec na nogi, ob čemer se je Lara zasmejala, bila je namreč žgečkljiva po nogah. Ko je ležala na boku, je prišel od zadaj in jo občuteno polizal med ritnicama. Ona je medtem Teji spustila bonbonček v popek in jo polizala. Ko je vstala in si natočila nov kozarec vina, je Teja njo obliznila po špranjici. Kasneje je Lara sedla z eno spodvito nogo, ko je Rok prišel mimo in se ji s tičem podrsal po licu, ob tem ga je zadržala in ga poljubila na glavico, ob čemer se je nasmehnil. Takoj je bil še bolj vzburjen.

Teja je medtem zamenjala glasbo in ko je stala ob regalu, je Lara prišla mimo in ji segla v špranjo, hkrati pa ji je dala francoza, ki je Teji zaprl sapo. Potem se je sprehodila do Roka, ki ju je opazoval in mu porinila bradavico v usta. Šla je mimo njega, na mizi je zagledala dilda in ga spravila k blazini, kamor je sedla. Ko je k njej prišla Teja in rahlo razkrečena legla na trebuh, ji ga je Lara zarinila noter in ga hitro umaknila. Lara je legla v nasprotno smer, na hrbet in pokrčila eno nogo, vino jo je opogumilo. Kar naenkrat ji je Rok razmaknil noge in ji polizal mokro špranjo. Vzdihnila je, čeprav je vedela, da se bo umaknil. Kasneje je sama podobno storila Teji in potisnila prst vanjo. Rok ju je opazoval in se vrgel na bližnji naslanjač, saj sta se dekleti počasi že božali.

Gledal je Laro, ko je naenkrat vstala, stopila k njemu in ga vzela v usta, potem pa vstala in se obrnila, da bi odšla. Kar naenkrat je imela njegove boke na rokah, obrnjeno proč si jo je potegnil v naročje in jo nasadil nase. Sunila je vanj, preden je vstala in pogledala muzajočo Tejo, ki se je zdaj obrnila na hrbet in razkrečila noge, pobožala se je. Šla je nad njo v položaj 69, vzajemno sta se polizali in umaknili. Igrica je postala vse bolj napeta, dotiki vse pogostejši. Drgnili sta se z joški in se na dolgo zalizali, dotikali sta se z bradavicami. Rok je prišel bližje in Laro lizal po anusu, da je kar zastokala. Ko se je razkrečila, ji je porinil prste v špranjo.

Ko jo je dvignil, da je sedla, je bil v trenutku v njenih ustih. Tako je užival, da se ni hotel umakniti, potegnil jo je bližje. Naenkrat sta sedeli obe – čim se je umaknila, ga je imela v ustih Teja, nato spet Lara. Globoko je vzdihnil, čutil je njune roke okoli zadnjice. Našli sta se na konici glavice in se poljubili. Zagrabil je Tejo, jo obrnil na vse štiri in se ji zarinil do konca. Ko se je umaknil, ga je Lara spet vzela v usta, njegova Teja jo je zgrabila za joške.

Naenkrat sta se umaknili od njega, Teja se je dvignila nad Laro, jo zalizala, špranjici sta imeli čisto skupaj in se podrgnili, za Roka pa je bilo to preveč. Najprej se je zabil v razkrečeno Tejo, dvakrat je sunil vanjo, nato se je izmaknil in se pomaknil nižje, pognal se je v Laro, ki je bila spodaj, ob tem pa užival. Potem se je Teja umaknila, on se je ustavil. »Kar daj,« mu je zasoplo rekla Teja. »Spraviva jo do konca,« je brž dodala in Lari dvignila boke. Rok je počasi začel suvati vanjo in Teja je segla v špranjico, zato je Lari prišlo tako močno, da je glasnem krču ječala v njunih rokah.

Počakali so, da je prišla k sebi. Rok je bil še trd, saj se še ni olajšal – ko je Teja prišla zraven in mu pokazala hrbet, se ji je na njen namig zarinil v ritko. Teja je Lari pokazala na dilda – ni se obotavljala, prišla je zraven in ga počasi porinila vanjo. Prilagodila se je njunemu ritmu in ko je bila Teja blizu orgazma, ji je začela grizljati joške. Zdaj je prišlo obema skoraj hkrati, občudovala ju je v njunem užitku.

Umaknila je igračko iz Teje in se umaknila, legla je na drugo stran kavča in opazovala par, ki je bil še vedno združen. Počasi sta se ločila, Teja je prišla k njej, jo poljubila in tudi sama legla. Rok ju je malce pustil sami. Umil se je in čez nekaj časa prišel nazaj. Dekleti sta ga vzeli medse, tako so kar dolgo počivali.

Čez nekaj časa je Lara rekla, da mora iti in pogledala Tejo, potem Roka. Neodločeno sta pokimala, hotela sta jo imeti še ob sebi. Rok je vstal in si oblekel boksarice, Teja se je ogrnila v kratek kimono. Medtem si je Lara oblekla perilo, sedla in nadaljevala z nogavicami. Potem krilo. Ko je dala roke v bluzo in si jo hotela zapeti, se je ob njej znašel Rok in jo poljubil. »Ostani tako,« ji je rekel in jo nežno potisnil do mize. Lara je slišala, kako se Teja smeji. »Te nogavice ga spravijo ob pamet,« ji je povedala. Takoj je bila ob njima in Lari segla pod krilo, slekla ji je hlačke in jo božala, dokler ni čutila njene mokrote. Potem se je s kozarcem v roki umaknila na kavč in gledala, kako si je Rok jemal Laro kar na mizi, ji grizljal vrat, iskal njene ustnice in ji dvignil stegna. Uživala je in si sama segla med noge.

Rok je opazoval ljubki obraz pred seboj in vedno bolj strastno suval v Laro. Všeč ji je bilo, da si jo je še enkrat poželel in uživala je. Fukal jo je divje, vendar z občutkom, hotel je, da ji še enkrat pride in zasopel, ko mu je to uspelo. Tega običajno ni počel, ampak ko jima je prišlo, je poiskal njene ustnice in jo stisnil k sebi. Čutil je, kako ga je Lara objela z nogami, potem pa se je umaknila. »Se lahko zdaj oblečem?« je vprašala in se navihano zasmejala.

Ko se je oblekla, je prosila Tejo, da ji pokliče taksi in ji je ustregla, kasneje sta se kar nekaj časa poljubljali v slovo, ta čas se je Rok oblekel. »Spremil te bom dol,« je odgovoril na Larin začuden pogled. »Lepo od tebe,« je rekla, pogledala Tejo in nato odšla ven. Odšla sta po stopnicah dol in se ustavila v temni veži za vhodnimi vrati. Malce je bila presenečena, ko jo je spet povlekel k sebi in jo strastno poljubil. »Si uživala?« je šepetal Rok. Tiho mu je pritrdila. »Zelo,« je priznala. »Lepo sta ravnala z mano,« se je nasmehnila, on pa se je dotaknil njene brade. »Rad bi še kdaj lepo ravnal s tabo,« se je nasmehnil. »Res sem užival. Pridi še kdaj,« je rekel in jo ponovno poljubil, za trenutek se je njegova roka dotaknila njene zadnjice. Ravno prav jo je potegnil k sebi, da je začutila njegovo ponovno erekcijo, pogledala ga je. Čutila je, da je segel pod krilo in umaknil hlačke, s prsti je segel med vlažne sramne ustnice in zaokrožil po ščegetavčku, kar vzdihnila je.

Od njenih ustnic se je ločil šele, ko so ju skozi visoko okno osvetlile luči taksija in jo opazoval z očitno željo v očeh. »Res si luštna. Nič ne bom imel proti, če se kdaj znajdeva sama skupaj,« je rekel in jo še enkrat poljubil. »Lahko noč, mačkica!« je rekel z omamnim glasom, preden jo je izpustil.

Ko je vozniku povedala naslov, se je naslonila nazaj in za trenutek zaprla oči. Bilo je lepše, kot je pričakovala. Še vedno jo je ščemelo od Rokovega dotika, torej si bo morala doma pomagati sama, saj Mateja ni bilo. Jutri mora ponj na letališče. Komaj je čakala, da se mu vrže v objem, pa vendar si je čudovito krajšala čas, ko ga ni bilo!

_
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 7.
Datum objave: 17. apr 2012 12:15
vratar
vratar
Datum prijave: 05.11.2008
Sporočil: 104
Čakam nadaljevanje...

Lepo pozdravljeni.

Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 28. apr 2012 13:28
prava_ženska
Avtor teme
prava_ženska
Datum prijave: 14.10.2011
Sporočil: 54
Nadaljevanje

_


Sredi tedna jo je Rok poklical kar v službo. Presenetil jo je. Omenil je, da ni hotel Teji reči za njeno telefonsko številko, zato se je zasmejala. »Rad bi spet lepo ravnal s tabo. Na samem,« je rekel brez obotavljanja, njegov globok glas jo je kar pobožal. Všeč ji je bilo, da jo hoče imeti samo zase. Ker službenih zadev ni mogla preložiti, sta se zmenila za dan kasneje. Poleg tega ni oblekla dovolj zapeljivega perila, se je spomnila in se zasmejala ob tej misli.

Naslednji dan se je Lara v službi izgovorila, da ima opravke pri zdravniku. Ustavila se je v toaleti, da si je popravila ličilo in si uredila lase, potem pa stopila iz stavbe. Prišel je ponjo, čakal jo je v avtu in se ji nasmehnil, ko je prisedla. Čudila se je, kam jo pelje, vendar ji vse do cilja ni povedal. Med vožnjo je z roko zdrsnil po njenem kolenu navzgor, dokler ni opazil čipkastega roba nogavic. »Prekrasno,« je zamrmral, nato pa zapeljal v garažo stare mestne hišo.

Vstopila sta v napol prazno stanovanje, ki je sicer pripadalo njegovi mami. Slekla si je plašček in se sprehodila po prostorih. Le kuhinja je bila popolnoma opremljena, v drugih prostorih so ponekod rjuhe prekrivale pohištvo. Ko je obstala v kuhinji, ji je stopil za hrbet in jo poljubil na vrat. Obrnil je njen obraz k sebi in jo zelo nežno poljubil, ob čemer ni ostala ravnodušna. »Zelo lepa si,« ji je rekel, ko ji je začel nadvse nežno božati boke. »Že vse od začetka se zavedam tvojih čarov, čeprav se ne bi smel,« ji je odgovoril, ko je opazil, kaj jo zanima. »Tokrat bi te rad imel samo zase in se naužil tvojih sokov, pa če je to prvič in zadnjič,« je zamrmral in jo čutno poljubil. Komaj je opazila, da jo je naslonil na mizo in pokleknil. Ko je dvignil krilo, se je za trenutek zastrmel v beli, čipkasti pas in pripadajoče nogavice, vzdihnil je v občudovanju. Poljubljal jo je po pasu gole kože in se je začel čutno dotikati, počasi ji je slekel hlačke. »Da ne bodo po nepotrebnem mokre,« se je režal, v naslednjem trenutku pa jezik porinil globoko v mokro špranjo. Lovila je sapo, ko jo je z občutkom lizal in s prstom segal vanjo, najprej v nožnico, kasneje pa je počasi s prstom zdrsnil v ritko. Prišlo ji je, tresla se je v njegovih izkušenih rokah.

Ni opazila, kdaj je slekel hlače in poskrbel za zaščito. Dvignil jo je na mizo, ji nežno razširil noge in jo razprl s prsti, preden se je zarinil vanjo. Ko je z ustnicami segel k njenemu ušesu, je miroval, hip kasneje pa začel suvati vanjo. Fukal jo je z občutkom, vedel je, kaj ji paše, zato ga je tesneje stisnila z nogami. Prišlo mu je takoj za njo, bila sta glasna in zelo je užival, ko se je njeno trzajoče telo privilo k njegovemu.

Vso zasoplo jo je spustil nazaj na površino mize, odpel ji je gumbe na bluzi in z lahkoto umaknil čipko modrca, preden se je vsesal v pokončno bradavičko. Še vedno jo je fukal, tiho je stokala ob njegovem početju. Silno nerad se je umaknil, popravil modrc na svoje mesto in jo dvignil gor, polastil se je njenih ustnic.

Umaknil se je od nje in se spravil v red, potem jo je gledal, ko si je zapenjala gumbe in se nasmehnil. »Kako varljiva sva. Še vedno si oblečena, čeprav je obema že prišlo,« je rekel in jo s tem spravil v smeh. Ponudil ji je pijačo in čokoladne kroglice, zdaj je že vedel, da je nora nanje. Gledala sta se, grizljala kroglice in se tiho pogovarjala. Izvedela je, da Teja ne ve, da hodi v to stanovanje. »Ko sem nazadnje sem pripeljal dekle, sem bil tu še doma,« je priznal in jo kar pobožal z očmi.

V eni od sosednjih sob je odgrnil veliko posteljo in nanjo namestil veliko blazin, da bi ji bilo udobno. Med poljubi ji je zelo počasi slačil bluzo, ji šel z jezikom ob izrezu modrca, ob čemer jo je kar streslo od vzburjenja in ji tudi zelo počasi slekel krilo. »Tole pa kar obdrži,« je rekel, ko se je dotaknil elastike na pasu in segel do roba nogavic. »Všeč si mi, rad bi te gledal v tem,« je dodal in jo izpustil. Ustregla mu je. Tudi ona je njemu zelo počasi slekla srajco, grizljala mu je uho in vrat, potem se je nerada umaknila in se počasi sprehodila do okna, obrnila mu je hrbet. Obsijana s popoldanskim soncem je bila še lepša, z lačnimi očmi se je pasel na njenih oblinah in jo kar požiral. Obrnila se je k njemu in ga pogledala, se pobožala po dojki in se spustila v naslanjač, ki je stal ob oknu.

Gledala ga je, ko se je udobno naslonila nazaj in se pobožala po gričku. Opazila je, da je sploh ne izpusti z oči, nepremično in poželjivo je strmel vanjo, noben njen gib mu ni ušel. Najprej je le umaknila naramnice modrca in se božala ob robu čipke, potem pa le odpela perilo in ga spustila na tla. Božala se je in ga opazovala. Kasneje si je oslinila prste in z njimi drsela po bradavicah, jih ljubkovala in se čudila svoji drznosti. Še pred Matejem je to redko storila, zdaj pa je bila vse bolj pogumna. Preko trebuha je zdrsnila do mednožja, ga razprla in se z vlažnimi prsti začela dražiti po klitorisu in vsepovsod okoli, videla je, da so Roku postale hlače pretesne, ni mogel umakniti oči z nje. Oba sta neizmerno uživala in skoraj mu je prišlo skupaj z njo, ko se je zvijala v naslanjaču.

Še vsa tresoča je vstala in prišla k njemu, roko ji je položil na svojo izboklino. Slekla sta ga, pokončen penis je kar skočil iz tesnih boksaric. Pokleknila je, da bi ga povsem rešila hlač in se z ustnicami le nežno dotaknila glavice. Bila je mokra. Umaknila se je, ga pogledala in jo še enkrat oplazila. Globoko je zadihal, zato ga je vendarle vzela v usta in ga posesala. Zaprl je oči, čeprav ni imel te navade, zelo rad je namreč gledal. Nekajkrat ga je potegnila do konca in nato vstala, preden bi ju zaneslo in bi prehitro končala.

Potegnil jo je k sebi na posteljo. »Počasna bova,« jo je opozoril. »Ure dolgo te lahko rajcam, če hočem. Prepusti se mi, ne misli, samo uživaj! Če ne boš mogla več, mi povej,« ji je šepnil na uho in ji ga polizal. To, kar je kasneje doživela, ni še nikoli prej. Še noben moški pred njim ni namenil toliko časa predigri, uživala je v vsaki sekundi in v vsem, kar je naredil. Z nežnimi poljubi ji je šel po obrazu, kasneje sta se celo večnost poljubljala, vmes ji je nežno božal joške. Ko je z ustnicami drsel po vratu in ramenih, se je dotikal bokov in čipkastega pasu, le vsake toliko je segel med noge in jo pobožal. Ni se ji mudilo. Z njenimi joški je ravnal, kot da so sveti, pihal ji je čez popek in božal vabljivo zadnjico. Obrnil jo je, ji prepoljubljal ves hrbet in se z mokro glavico zadeval ob zadnjik, kar jo je izjemno vzburjalo, le enkrat se je vmes napol zarinil vanjo, se takoj potegnil ven in le pobožal zapeljivo ritko. Poljubljal jo je ob strani vse do bokov, s prsti je čisto rahlo segel med noge in ji božal ustnice.

Vprašala se je, kaj jo čaka, ko jo je obrnil na trebuh in ji pod boke potisnil blazino. Spet ji je poljubljal hrbet, se obrnil nasprotno od nje, da je božal stegna, z jezikom je drsel po ritni luknjici, potem do presredka in ji sesal ščegetavček, da je bila že čisto zmešana. Kot jo je zasukal na hrbet, je imela pod telesom vse polno blazin, le glava ji je visela nazaj – takrat ji je pobožal lica in se ji mehko zaril v usta, komaj je že čakala nanj. Prijela ga je z roko in mu dovolila, da ji je šel skoraj do grla, po nekaj potegih se ji je izmaknil. »Če bova tako nadaljevala, ne bom mogel več dolgo, preveč si mamljiva,« je zamrmral, ko je še stal nad njo, božal jo je po prsnem košu.

Še vedno je stal pri njeni glavi, ko se je sklonil in poiskal njene ustnice. Z jezikom jo je raziskoval in šel nižje, do vratu, štrlečih bradavičk, neskončno dolgo jih je lizal ter sesal. Ko se je tako počasi plazil nad njo, ga je prijela v roke, ni mogla samo ležati. Le božala mu je glavico in ga držala, da ni prehitevala njegovega tempa. Počasi se je pomikal naprej, dokler ni z jezikom obdelal vsak košček vabljivega trebuščka in njenega grička; najprej ga je poljubljal, ko je imela stisnjene noge, potem jih je odločno razmaknil, njegov vroč jezik jo je zelo počasi vodil v užitek, se ustavljal, da je bila že vsa nestrpna, pomagal si je s prsti in ji končno dovolil, da ji pride. Od užitka je stokala, zadrževala krike in se zvijala, skoraj ga je ugriznila.

Naenkrat se je umaknil in jo prevalil na trebuh, dvignil jo je na vse štiri. Počasi je vstopil vanjo in ji stisnil noge. Bil je pokonci, ko jo je prijel za boke, suval je počasi, premišljeno. Čez nekaj časa ji je potisnil boke navzdol, fukal malo hitreje, se ustavil in ji razmaknil noge. Odmetal je proč blazine in jo med nežnim suvanjem obrnil na bok, si zataknil njeno nogo čez svojo. S prstom ji je segel h klitorisu, šele takrat si je dovolil divje nabadanje vanjo in jo spravil do glasnega orgazma, sredi njenih krčev pa je prišlo tudi njemu.

Zasopel je ob njen vrat, ko se je še vedno premikal v njej in z dlanjo pokril njeno mednožje. Pozanimal se je, če ji je všeč, poljubil jo je na vrat. Pritrdila mu je. »Fantastično,« je priznala. »Z veseljem se ti še kdaj prepustim za večurno rajcanje,« je priznala in se obrnila k njemu. Ko sta vstala, ji je ponudil kopalni plašč, privoščila sta si prigrizek. Ob hrani sta se le nežno dotikala z rokami, njuni telesi sta morali počivati.

Šele dobro uro kasneje sta nadaljevala. Spet se je potopil med njene noge in jo lizal, dokler ni bila poplavljena z lastnimi sokovi. Potem jo je vzel z boka, ji razmaknil in pokrčil noge, s strani se je pognal vanjo. Vztrajal je, dokler ji ni prišlo, potem pa ga je ona porinila nazaj na blazine in ga oralno zadovoljila. Ko mu je prišlo, je špricnil po njenih zapeljivih joških in ob tem kar stokal od zadovoljstva. Presenetil jo je, ko je začel lizati njene vabljive hribčke in s tem svojo spermo. Skupaj sta se stuširala in se počasi oblekla. Oblečena sta se še nekaj časa poljubljala, oba sta uživala, ko sta prepletla jezika.

»Lepo je bilo,« mu je priznala kasneje. Nasmehnil se je in jo pogledal. »Čeprav si bila takrat na začetku malo nezaupljiva do mene?« je vprašal in jo poljubil. Presenečeno ga je pogledala. Torej je opazil! »Nisem slep,« je rekel in se nasmehnil. »Teja te je s pošteno vrgla s tira s svojim predlogom. Bila si silno plašna, čeprav te je mikalo, videl sem. Skrbelo te je zaradi Mateja, ni res?« Prikimala je. Torej so bili njeni občutki očitni. Ni več čutila, da bi ji moralo biti neprijetno pred njim, zato ga je gledala. »Mislim, da ti ni treba skrbeti zaradi njega,« je rekel Rok in ji umaknil pramen las. »Všeč mu je bilo. Sploh ko te je videl s Tejo. Tudi z mano nima kakih večjih težav. V tej igri si mu najbolj pomembna ti,« je rekel Rok, potem pa se je končno umaknil.

»Res sem užival,« ji je rekel, preden sta zapustila stanovanje in jo odpeljal v bližino njenega doma. Ustavil je v sosednji ulici, da ne bi bila preveč očitna. »Če bi me rada videla, me samo pokliči,« je rekel in ji dal svojo vizitko. Poslovila sta se s stiskom roke, brez poljuba, le nasmehnila sta se en drugemu.


-

Obdelujem...
Ocena: 4.5 od 5. Glasov: 8.
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 370382

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran