Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Teen » Predlogi vsebin » Šlatanje

Šlatanje

Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Avtor Sporočilo
Datum objave: 22. apr 2008 09:49
pussy_cat
Avtor teme
pussy_cat
Datum prijave: 21.04.2008
Sporočil: 4
Puberteta...hormoni podivjajo...punce postajajo ženske, fantje pa moški. Marsikaterega najstnika zamika, da bi se dotaknil oblin svojih sošolk, prijateljic, znank. Dekletom to ponavadi ni po godu, fantom pa se to ne zdi nič takšnega. Zanima nas vaše mnenje o "šlatanju". Fantje! Ste tudi sami že pošlatali kakšno deklico? Zakaj? Kakšen je bil njen odziv?
Dekleta! Vas je že kateri pošlatal? Kako gledate na to? Kakšen je bil vaš odziv?

[Število urejanj članka: 1, zadnje urejanje 22.04.2008 ob 09:49.]
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 22. apr 2008 16:24
bumbar
bumbar
Datum prijave: 22.04.2008
Sporočil: 6
Osnovna sola. Konec pouka. Anglescina je bla zadna ura tist dezeven ponedeljek. Vsi smo komaj cakali da odbije ura 13:30. Drrrrriiiingggg, se je zaslisalo iz hodnika. To je pomenilo konec pouka. S sosolci smo prvi pritekli v garderobo, ugasnili luc in pocakali sosolke. Kmalu za tem so pritekle. Pred vhodom so se ustavile. Bale so se teme. Eva, ki je bila najbolj pogumna, je prva vstopila v temno garderobo. Fantje smo jo v tisini cakali. Eva se je zacela premikat proti stikalu. Odlocil sm se da bom prvi sl v ˝napad˝. Bil sm najbolj pogumen med vsemi sosolci. Pocasi sm se zacel premikat proti stikalu. Slisal sem Evo, kako se pazljivo giblje proti steni. Do nje je imela se 4 korake. Srce mi je zacelo biti hitreje in hitreje, dihal sm globje in globje. Z levo roko sm se pocasi zacel priblizevati njeni zadnici. In takrat se je zgodilo! Eva je prizgala luc, se obrnila in mi dala klofuto. S sklonjeno glavo sem se odsel obut in odkorakal domov.
To je bila moja prva izkusnja glede ˝slatanja˝. Takrt sm se naucu sledece: Ce ne spostujes zenske dobis klofuto.
P.S. Eva, oprosti icon_smile.gif
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 22. apr 2008 17:13
mookica
mookica
Datum prijave: 22.04.2008
Sporočil: 3
ahahahhahahahahahaahahahaa....zakon zgodbica! Js mam tud eno, pa čeprovsm že skori ne-teen...ampak okej...ns so fantje tud ful šlatal tm v šestem razredu in tista k so jo največkrat zašlatal je bla ubistvu najbolj kul bejba, čeprov smo na glas govorile, joj kok so te fantje neumni, kok gre men to šlatanje na živce!!! In pomoje tm pr 13. letu se je vse že zdavnej umiril. In js v 8. klasu se naslanjam na mizo nad zvezek od sošolke in neki berem...in od nevem kje pride sošolec žiga in me tko mastno zašlata...in men ni blo nč jasn...seveda kokr sm bol fantovska sm ga potem čist pretepla...on se je pa zagovarju da je to normalno inda obdobje šlatanja traja do 15. leta. kr neki!
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 22. apr 2008 17:32
LaraKrof
LaraKrof
Datum prijave: 22.04.2008
Sporočil: 1
Edino pravilno bumbar...sam si bil res pravi bumbar, da si sploh šel počet kaj takšnegaicon_smile.gif.

Osmi razred osnovne šole je bil zame katastrofalen ravno zaradi šlatanja. Najhuje pa je bilo, da punce nismo mogle storiti ničesar, ko se je na nas spravila gruča podivjanih potrebnežev. Zelo neprijetno je bilo, profesorica pa nam je na naše nerganje glede "šlatanja" odgovorila le: "kaj jih pa izzivaš". Grozno uglavnem. Še potem, ko sem prišla v srednjo šolo - tam so bili fantje normalni (beri niso šlatali), sem se vedno, ko je šel kateri mimo za mojim hrbtom, avtomatsko obrnila, češ da me ne bo pošlatal.
Danes, ko gledam nazaj, se mi zdi vse skupaj zelo smešno. Res pa me zanima kako fantje gledajo na svoja pretekla dejanja, ko malce odrastejo.
No fantje vas je kaj sram ali še danes hodite po svetu našopirjeni kot pavi? Takšni ste bili namreč, ko vam je uspelo pošlatati katero od nas, in pri tem uiti njeni klofuti.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 12. maj 2008 22:10
mezema
mezema
Datum prijave: 12.05.2008
Sporočil: 14
Ne zdaj me ni nič sram in niti nisem nošopirjen, kako gledam na pretekla dejanja, hmm verjetno sem tedaj imel dokaj malovidna obzorja in si ne moram soditi niti se ne splača ker sem bil praktično otrok, najhujše je bilo ko so se hormočki začeli proizvajati... tako gledam na to in takšno je moje stališče..


Kakšen je bil njihov odziv hmm bol k ne so se smejale citiram*pa dej nehi no--sledi smeh...*
je bla še pa ena sošolka en let starejša, tedaj sem bil osmi razred in ona se je pustila vedno sem jo na skrivaj..tako da noben ni videl icon_smile.gif
Čez kakšne pol leta sva se pa prvič dala dol bilo je prvič za oba.
In verjetno je pustila ker sem ji bil ušeč predvidevam..
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 25. maj 2008 15:31
olimpija
olimpija
Datum prijave: 25.05.2008
Sporočil: 2
ja folkc treba je znt šlatat kok pičk sm jst tkole v šoli za šlatou pa me še pipnle niso...dor zna zna icon_wink.gif
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 29. avg 2008 09:36
tjasica
tjasica
Datum prijave: 29.08.2008
Sporočil: 5
Ja pr nas so tipi ful šlatali u 8 razredu in ni blo kej dost prijetno če te je kak piflar primu za rit ker je hotu bit bl priljublen.
Mene niso kaj dosti šlatali smo tisti k so to delli so dobili klofuto ker šlatanje je očitno najbolj ne spoštovanja vredna osvajalna metoda. Tist moj prvič se pa najbl spomnim ker sm dobila tud pisni opomin samo zaradi nekega blesawga tipa. Bli smo na hodniku in čakali da pride učitlca od likovne. In jst sm stala tm sredi hodnika in se pogovarjala z ostalimi sošolkami. Pol pa so pršli neki tipi iz višjega klasa in ker si seveda morjo upat več in morjo bit največji razgrajači na šoli me nas zgazijo ku mravlje. In potem so se usedlii na klopco blizu nas. U osmem sm še hodila k borilnim veščinam zato sm mela dokaj hitre reflekse in se nism zvrnla u ostale sošolke. Pol pa je pršla učitlca od teh 9 klasow in en me je tko fajn stisnu za rit da je blo čutit ku da bi mi jo hotu strgat dol. In pol sm se obrnla in ne ni dubu klofute smo sm ga s pestjo tako udarla da ga je zabrisalo čez pol hodnika. In to je seveda vidla tud učitlca ka pa je tko ku ceu hodnik ostala brez teksta. Temu ljubemuj tipčku pa sm skori izpahnla čeljust. No in pol pr razredni so pršla tud un tipo in njegova učitlca in smo se mogli o tem pogovarjat tam in jst sm se jasno zgovarjala na to da me je pošlatu in mi je celo uspelo dosežt da je dubu ustni opomin. In ne doma meni blo prow nč sram povedat kaj se je zgodilo.

No dečki in možje ste zdej dobili lekcijo da z ženskami ni heca???
Obdelujem...
Ocena: 4.5 od 5. Glasov: 2.
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 369970

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran