Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Teen » Vaša spolna doživetja » Sanjarjenja ob kavi na ležalniku

Sanjarjenja ob kavi na ležalniku - 1

Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Avtor Sporočilo
Datum objave: 9. jul 2011 01:11
NoMercy
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
kje najdeš voljo za ves tisti "štukanje dreka" napišeš --- aktivnosti pri hirtem branju niti ni zaslediti icon_frown.gif icon_smile.gif

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 1.0 od 5. Glasov: 3.
Datum objave: 9. jul 2011 12:39
blogercek
Avtor teme
blogercek
Datum prijave: 07.07.2011
Sporočil: 35
Hehehe vedno se najde kaj za "štukanje.

Sledi zvečer "nova zgodbica", doživeta pred par dnevi. Resnična.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 9. jul 2011 21:42
blogercek
Avtor teme
blogercek
Datum prijave: 07.07.2011
Sporočil: 35
Masiranje je preverjen način za ohranitev aktivnosti mišic, sklepov, pa tudi za dobro počutje. To dobro vedo tako ljudje kot samozvani mojstri, ki so zrasli v teh časih. Vsak ki ima 5 minut časa, si omisli kakšno dopolnilno dejavnost, bodisi kot bionergetik, ali maser, ali podobno. Važno da kdo nasede, se dobro zasluži, rezultat sploh ni pomemben.

Poznam človeka ( sva tudi prijatelja, ki se kar dostikrat vidiva in kakšno rečeva), ki ima registrirano obrt z nazivom, maser za starejše dame. Zanimiv naziv. Kaj se pa pod nazivom skriva pa ga nisem nikoli vprašal, saj me ni zanimalo. Kot pa sem nekako od drugih slišal ima pod tem imenom spravljeno vse kar se tiče erotike od vroče linije do erotične masaže.

No in lepega dne me ta mojster pokliče in me prosi če bi bil tako dober in bi odšel zmasirat starejšo damo, ker ima svojega maserja bolnega in je v zdravilišču. Jaz kot dober človeček sploh nisem preverjal ali je to res ali ne, zakaj sploh gre.
Dobila sva se v restavraciji kjer mi je dal naslov in napotke. Dejal sem mu, da jaz nisem še nikoli nobene zmasiral, razen svoje pa še to bolj zaradi heca kot da bi znal. Dejal je da to ni nobena umetnost, pač jo namažem z oljem ji malo raztegnem vratne mišice in ledveni del dobro pregnetem. Okrog 20 minut naj bi trajalo.
Malo z odporom in strahom sem vendarle pristal da ga zamenjam. Masaža je bila dogovorjena za 9 uro zvečer pri stranki.

Pozvonil sem pred vrati in s strahom pričakoval kakšna dama bo odprla. Skoraj bi me kap ko sem jo zagledal. Majhna luštna, lepo okrogla, zapeljiva in šarmantna gospa stara okrog 50 let.
Vljudno se je predstavila in me povabila v hišo. Ponudila me je s pijačo ki sem jo hvaležno nagnil in izpil na dušek. Videla je moje nelagodje in me vprašala zakaj sem nervozen. Dejal sem ji, da samo zamenjujem maserja in to delam prvič. Saj ni nobenega problema, vodila te bom da ti bo lažje je odgovorila.
Preoblekla sva se , jaz v trenirko, ona pa v dolgo srajco seveda prozorno. Peljala me je v sobo, kjer je bila pripravljena miza in počasi si je slekla srajco in se ulegla na mizo na trebuh. Vzel sem masažno olje si segrel roke na pečki in se lotil vratnih mišic. Imela je precej velike vozle, ki sem jih po najboljših močeh poskušal odpeti. Počasi sem se pomikal proti ledvenemu delu in s krožnimi gibi počasi delal kar sem najbolje znal. Tiho je vzdihovala in se komaj opazno premikala. Ko sem se vračal iz nožnih prstov na stegna, sem ji malo razširil noge, da sem ji notranjost stegen zmasiral. Ritka je bila napeta in ritna luknjica je bila precej odprta. Nisem posvečal pozornosti preveč tej zadevi. Počasi sem jo obrnil na hrbet da ji zmasiram še prvi del. Uf kakšne bradavičke. Stale so pokonci kot dve jagode vse nabrekle in kot bi pričakovale, da jih nekdo zagrize. Sanje sem si mislil. Da ne bi samoiniciativno to poskušal. Dojke sem ji objel z obema rokama in jih s krožnimi gibi vrtel v obe smeri in se pomikal do popka. Po zunanji strani stegen do nožnih prstov pa spet po notranji strani nazaj do popka. Najprej sem se izogibal mednožja, saj sem mislil da je to pač masaža in ne kaj drugega. Ko sem šel okrog mize do vrata je seveda opazila da mi stoji in to trdo kot že dolgo ne. Prvi krog me je pustila mimo, ko pa sem šel okrog mize drugič, sem kar naenkrat začutil roko na penisu. Malo sem se ustrašil, ona pa je smeje rekla, ne boj se no, saj ga ne bom pojedla, tvoj trud ti bom vsaj malo olajšala ko vidim da trpiš. Pričela je z masažo jaz sem v začetku samo stal ko teliček, šele ko se je obrnila proti meni, sem nadaljeval z masažo. V redu sem si mislil potem bo to pa malo drugačna masaža kot sem si predstavljal.

Ko sem prišel do pičkice sem jo objel z obema dlanema in jo po dolgem stiskal skoraj do ritne luknjice. To je trajalo kar nekaj minut in pričela je vrteti z spodnjim delom telesa tako, da sem z roko komaj lovil ravnotežje. Videl sem po ščegetavčku da je vzburjena in mokra, saj je sok kar vrel iz nožnice. Da malo umirim strast sem se vrnil na ramenske obroče. Ves ta čas je čedalje hitreje tudi ona vlekla kožico na mojem korenjaku gor pa dol. Povlekla me je k sebi in ga obliznila z jezikom nadaljevala z bližanjem glave do njega in ga v enem trenutku spravila globoko v usta. Z mišicami in jezikom ga je stiskala in vrtela na mestu. Le kdo bi zdržal dlje kot par minut ob tem. Pričelo mi je prihajati in špricnil sem ji vso zalogo globoko v grlo. Goltala je ko zmešana in na koncu zopet vlekla še preostalo spermo kar jo je ostalo še v mojem penisu.
Tudi njej je prišlo in zadihana je vstala iz mize in kar naga odšla po pijačo. Dejala je da ima navado da pije »bratovščino ko se prvič vidi s človekom. Mislil sem da je to tako, da prekrižaš roke tako da jaz pijem iz njenega kozarca ona pa iz mojega. Ne. To je tako. Zadnji požirek zadržiš v ustih in potem zamenjaš vsebino z drugim ob poljubu. Fantastično je izgledalo. Zadnji požirek sem zadržal in se ji prisesal na ustnice, ter porinil tekočino njej v usta ona pa meni. Nato sva vse skupaj mešala v ustih, tesno prisesana eden na drugega. Istočasno se je nabila na mojega korenjaka in drgnila s ščegetavčkom po glavici, kar je prineslo nesluteno vzburjenje obema. Zarinil sem ji ga dokler je šlo, saj je bila precej debela in sem težko prodrl v tem položaju globoko. Po par sunkih je začelo prihajati obema in spraznil sem vsebino jajčk globoko v njo. Potem sva tudi spila tekočino v ustih in se obrisal, sja jo je kar precej steklo ven med kavsanjem.
Malo sva se odpočila in dejala je, da to masažo ne bo pozabila, saj je do sedaj vsak maser odklonil kaj več kot osnovo. Prvi sem, ki jo je kavsal. In to dobro. Godila mi je pohvala, malo sem bil zaskrbljen edino zaradi tega, kaj bo povedala mojemu »delodajalcu«. To sem jo direktno tudi vprašal. Smejala se je in rekla, ja če si še za eno rundo, mu bom naložila da ti bo plačal tudi za kavs. Da ne bi slučajno sem ji odgovoril. Z roko sem jo pričel malo rajcati bila je neverjetno mokra, kar teklo ji je iz pičkice. Obrnil sem jo, da je stala na vseh štirih in jo pričel kavsati od zadaj. Nalašč sem falil luknjo, tako da je šel enkrat v pičkico in enkrat v ritko. To je sprejela z zadovoljstvom in vrtela z ritko ko zmešana. Vprašal sem jo, kam hoče da ji špricnem. Ja tokrat pa bi želela v ritko, to mi tako godi, da kar polni in to vse kar ti je še preostalo v jajčkih. Komaj je končala z besedami je že letela sperma globoko v ritko in po par trzajih sem jo napolnil do roba. Ko sem ga izvlekel je pričela teči ven kljub temu da je stiskala ritko. Samo sesedla se je na divan in se oddahnila.
Pod tušem sva seveda morala še enkrat določene stvari ponoviti, tako da ni v jajčkih ostalo niti za vzorec sperme.

Na vratih mi je rekla, da bo treba to ponoviti, saj ima občutek da jo spet nekaj zvija v ramenih. Smeje sem samo pokimal in se ji zahvalil za odlično postrežbo.

Drugi dan me je poklical prijatelj in me vprašal če sem dal včerajšnji dami kaj za popit, ko me tako hvali kako dobro sem opravil delo in da sem ziher profesionalen maser. Ponudil mi je zopet eno masažo, kar sem vljudno zavrnil rekoč, da sem tudi jaz nekaj zbolel in da bom počival.
Ko boš imel čas pa pokliči, pa dobiš takoj stranko je dejal. Hehehehe.

Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 3.
Datum objave: 10. jul 2011 22:36
nenalena
nenalena
Datum prijave: 30.07.2010
Sporočil: 172
Če si slučajno premisliš in se boš začel profesionalno ukvarjat z zgoraj opisanimi aktivnostmi, bi blo pa fino, da še kako telefonsko pa cenik objaviš... icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 10. jul 2011 22:53
NoMercy
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
moj kolega je imel vizit-karto:
Porivanje, valjanje in delo z vibratorjem icon_smile.gif
je pa v glavnem urejal dvorišča in polagal tlakovce icon_razz.gif

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 1.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 11. jul 2011 06:12
blogercek
Avtor teme
blogercek
Datum prijave: 07.07.2011
Sporočil: 35
nenalena >

Če si slučajno premisliš in se boš začel profesionalno ukvarjat z zgoraj opisanimi aktivnostmi, bi blo pa fino, da še kako telefonsko pa cenik objaviš... icon_razz.gif


HEhehe ne bom. Sem prerasel take posle. Bolj se mi gre za dodatne izkušnje ( ki jih je čisto preveč včasih) kot za prestiž. Sem pač tak, da vedno rad poskusim kaj novega. Pa izbirčen nisem, kar tudi prinese določene točke. Moj moto je: vse, kar na drevo in v vodo ne uide, vmes pa kaj dobrega pride.

Do sedaj se je obneslo.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 370326

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran