Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » Teen » Vaša spolna doživetja » Sanjarjenja ob kavi na ležalniku

Sanjarjenja ob kavi na ležalniku

Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Avtor Sporočilo
Datum objave: 7. jul 2011 12:08
blogercek
Avtor teme
blogercek
Datum prijave: 07.07.2011
Sporočil: 35
Sanjarjenja ob kavi na ležalniku

V mislih si dostikrat predstavljam, kaj vse bi počel s teboj, ko bi nanesla prilika. Seveda morajo biti za to izpolnjeni določeni pogoji in sicer, sama dva nekje na samem, prijetna okolica, topla noč. Ker z odprtostjo v seksu nimava težav bi bil to res enkraten doživljaj.
Noč, zvezde žarijo s toploto ki omamlja. Na mizi vsak s svojim kozarcem pijače. Pogovori tečejo o najbolj omiljenih položajih pri seksu, o stvareh ki prinesejo največje užitke, kaj imava najraje in kje.
Najbolj v seksu uživam oralno, ko se z jezičkom sprehajam po celem telesu. Rahlo drsim od čela, proti licu, gredoč pustim vlažno sled na nosu, rahlo ližem spodnjo poudarjeno ustnico, nalahno grizljam ušesne mešičke in počasi potujem priti vratu. Čutim tvoje vzburjenje, vlažnost in rahlo drgetanje. Postajaš vzburjena, telo se počasi napenja v pričakovanju zadovoljitve, srce nekontrolirano bije sto na uro.
Z jezičkom se premikam proti napetim bradavičkam, krožim okoli njih in čutim, kako rastejo. Krog okoli njih je že temno rdeč, bradavičke pa izstopajo daleč nad površino. Spuščam se proti popku in ga napolnim z slino. Počasi jo z jezikom pobiram ven in jo prinesem do tvojih strastnih ust, kjer jo z užitkom pričakuješ. Popiješ jo v enem dahu in zahtevaš še. Počasi se prisesava eden na drugega, jezički se nekontrolirano prepletejo v nerazpoznaven vozel in hitijo po ustni votlini z svetlobno hitrostjo. Z njim prodiraš globoko v moje grlo, da na trenutke vzame dih. Vračam z isto mero. Čutim da ti prihaja orgazem v naročje, drhtenje povzroča vrtoglavico, ritka nenadzorovano vrti kroge in sokovi iz tvoje muce preplavljajo mojo dlan, ki ti pri svršavanju pomaga. Omagaš v naročje, kjer ti nežno masiram celo dojko in se sprehajam nekaj časa na eni in se vračam na drugo. Tudi meni se bliža trenutek, ko sperma v glavici že vre in tvoja roka počasi pripravlja izbruh. Trenutek kasneje se skloniš in z jezičkom nežno krožiš po glavici, kar povzroča visoko napetost v jajčkih in rine še več sperme proti izlivu. Nenadoma me zagrabi krč, glavica se napne na kritično točko in gejzir sperme bruhne v tvojo iztegnjeno dlan. Z drugo nežno stiskaš jajčka, ki treperijo pod navalom praznjenja. Na oči mi pade tema, ne razločim nič drugega kot šumenje in prijetno sproščanje. Daleč najboljši orgazem v zadnjem času.
Oba se sprostiva, napetost ob orgazmu popušča in potrebna sva pijače. Požirek naredi čudež in zopet čutim kako se naval krvi bliža v spodnji del trebuha in se koncentrira v majhno maso penisa. Jajčka so visoko dvignjena ob steblo penisa, kar pomeni da je vzburjenje doseglo kritično točko. Postavim te na veliko mizo, ti nežno razprem noge kolikor mogoče na široko se da, ter ji podprem z rokami. Jeziček se znova aktivira, tokrat se osredotoči na ščegetavček, ki je nenormalno dvignjen. Je izredno občutljiv, zato ga najprej vzburim s toplim zrakom, ki ga izpuščam nanj v globokih dihih. Tiho ječiš, od ugodja se tvoja ritka dviguje in čaka, da bi prodrl v nožnico, ter te napolnil. Ne še. Najprej orgazem ob sesanju ščegetavčka, kar se že počasi čuti. Najprej prodrem z jezičkom globoko v vagino in skušam dotakniti G točko. Uspe. Vem po grlenem zvoku, ki ga izpuščaš. Čutim, da ti zopet prihaja v valovih, saj sokovi curkoma lijejo in mi vlažijo lice. Premaknem se zopet nazaj na ščegetavček in ga primem z ustnicami, ter v krogu krožim okrog njega. Neizbežno zadovoljstvo te preplavlja, val za valom te stresa električna napetost, prazniš viške sokov, ki curkoma zalivajo moje ustnice. Z užitkom jih pijem in nadaljujem vzburjanje, dokler ne zdržiš več in se počasi umakneš nazaj na zadnji del mize.
Pustim ti par sekund, da prideš k sebi. Tudi sam vstanem, te povlečem k sebi in z penisom rahlo krožim okrog vhoda v nožnico. Nestrpno mešaš z ritko v pričakovanju prodiranja. Končno se glavica znajde napol v tvoji muci, ampak samo za trenutek. Povlečem jo ven in z vso silo porinem penis do konca. Zaječiš od vzburjenja, zopet ti po par sunkih prihaja. Omotično padeš z telesom na mizo in nepremično ležiš in nabiraš moči za nadaljevanje.
Vloge tokrat zamenjava. Jaz sem sedaj na mizi, kjer se počasi bližaš z ustnicami glavici. V krogih jo sliniš, premikaš se proti korenu penisa, in počasi vzameš v usta najprej en jajček, pa še drugega. Vzburjenje povzroči, da se komaj še premikam in samo vprašanje sekund je, kdaj bo Vezuv izbruhnil. Nenadoma občutim tvoj prst v moji ritki, kar povzroči dokončen povratek v blaženost in zopet sperma nekontrolirano brizga v tvoja usta. Hlapljivo jo zbiraš, nekaj ti jo uide po grlu, ostalo pa prineseš do mojih ustnic in deliva si jo. Kakšen okus lastnih sokov, pomešanih s tvojimi.
Zopet naju žeja premami. V pogovoru si zaupava fantazije. Osvojiva položaj 69. Na mizi je dovolj prostora za oba. Jaz spodaj že raziskujem tvojo muco v detalje, ti pa zgoraj hlastno sesaš vse kar je dosegljivega tvojim ustnicam. Čutim globoko v tvojem grlu pritisk, ko ga povlečeš skoraj vsega do konca. Vrtim z zadnjico, ravno tako ti. Z rokami objamem ritnici, jih razširim in v takem položaju tudi ostaneš. Ti isto delaš z mano. Globoko porinem jezik v nožnico in ga jemljem ven in vračam globoko nazaj. Prst oslinim in ga na hitro porinem v ritko. Krik, potem pa sladostrastje ob eksplozivnem obojestranskem orgazmu.
Malo bo treba počakati, saj zmanjkuje sokov, potrebnih za vlaženje. Nagneva pijačo, pogovor se obrača v vse smeri, zadovoljstvo in potešitev teles obeh je neizmerno. Ura je krepko čez polnoč, počasi se premakneva v spalnico. Nežen objem, preplet teles, znova vzburjanje, zopet eksplozije zvezd, ponovna združitev, in končno pride odrešilni spanec. Izčrpana se prepleteva do nerazpoznavnosti in utoneva v svet sanj, svet, v katerem se prepleta realnost z sanjami in izpolnjenostjo do neslutenih višin. Enkratna noč, enkratna zadovoljitev elementarnih človekovih potreb po združitvi, brez frustracij, brez zadrževanj, brez odvečnih moraliziranj. Oba eno, oba potešena, oba zadovoljena.

Tole sem napisal v enem dahu, ne vem, paše malo tkat take misli, dokler neizmerno hitro kot gejzir tečejo v glavi in poskušal sem jih zajeziti in preliti na papir. Koliko sem uspel pa presodi sama.
Obdelujem...
Ocena: 4.8 od 5. Glasov: 5.
Datum objave: 7. jul 2011 12:33
nenalena
nenalena
Datum prijave: 30.07.2010
Sporočil: 172
Veličasten prodor na sceno. Zmagovalec.
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 7. jul 2011 12:44
NoMercy
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
OK - 10/twelve pointz icon_razz.gif
merimo čas do naslednje zgodbice icon_biggrin.gif . (Jul 2011 12:0icon_cool.gif

a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 3.0 od 5. Glasov: 4.
Datum objave: 7. jul 2011 13:26
Tigercek
Tigercek
Datum prijave: 16.12.2009
Sporočil: 622
Batina_v_Pički >

OK - 10/twelve pointz icon_razz.gif
merimo čas do naslednje zgodbice icon_biggrin.gif . (Jul 2011 12:0icon_cool.gif

Dobro pa kolko profilov si misliš še nardit NoMercy?
Obdelujem...
Ocena: 1.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 7. jul 2011 13:46
UredništvoIM
UredništvoIM
Datum prijave: 17.06.2008
Sporočil: 35
Objava uporabnika NM-666 je bila izbrisana, uporabnik bo opozorjen na pravila uporabe foruma.

Lep pozdrav,
Vaše uredništvo
Obdelujem...
Ocena: 3.7 od 5. Glasov: 3.
Datum objave: 7. jul 2011 13:55
Tigercek
Tigercek
Datum prijave: 16.12.2009
Sporočil: 622
UredništvoIM >

Objava uporabnika NM-666 je bila izbrisana, uporabnik bo opozorjen na pravila uporabe foruma.

Lep pozdrav,
Vaše uredništvo


BRAVO!
Obdelujem...
Ocena: 3.7 od 5. Glasov: 3.
Datum objave: 7. jul 2011 13:58
blogercek
Avtor teme
blogercek
Datum prijave: 07.07.2011
Sporočil: 35
Ja malo včasih postanem odbit, ko se nimam kam obrnit. Potem pa nastajajo takale "pesniška izlitja.
Ko se kaj spomnim pa prilima.
aja seveda, če se vam tole dopade ja.
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 2.
Datum objave: 7. jul 2011 14:05
NoMercy
NoMercy
Datum prijave: 15.07.2010
Sporočil: 1925
prideš na vrtso icon_smile.gif

Tigercek >

UredništvoIM >

Objava uporabnika NM-666 je bila izbrisana, uporabnik bo opozorjen na pravila uporabe foruma.

Lep pozdrav,
Vaše uredništvo


BRAVO!


a dan se je tako lepo začel icon_razz.gif
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 1.
Datum objave: 7. jul 2011 14:49
blogercek
Avtor teme
blogercek
Datum prijave: 07.07.2011
Sporočil: 35
Še nekaj za tole toplo poletje. Imam jih še kar nekaj, samo jih moram malo urediti. Tole vse so izrecno moje izkušnje, ker pa vidim da je tu kar nekaj članov, ki jih to zanima, jih bom delil z vami.


Slana koža
Leto se je bliskovito približalo in odšli smo malo pogledati ali je voda še slana. Tokrat je imel kolega čoln zato smo se odpravili na Rab, kjer je precej mirnih plaž, predvsem pa ni nekih nevarnih norcev z gliserji, ki divjajo okrog otokov. Vzeli smo prikolico od firme, kjer sem delal, to sem uredil že prej, ker sem jih tudi jaz sam postavljal na začetku sezone. Imeli smo jih preko 20 in vsako pomlad pred sezono smo jih hodili pripravljat na goste. Tako sem jo nalašč postavil v tak kraj, kjer je bila vedno v senci. Zraven nas je bila družina ki smo jo dobro poznali. Še posebno ženo. Bila je namreč kar precej poznana v našem kraju, da nosi hlače in da se ji mora mož brezpogojno podrejati. Dobro sva se poznala. Imela je dva majhna otroka, ter seveda moža. Nasmejal sem se do solz, kako je bil lepo ubogljiv. Po kosilu smo mi odšli na pir v restavracijo na plači, on pa pomivat. Dostikrat smo ga vabili s seboj, vendar ni imel jajc da bi šel. Enkrat pa sem jaz malo popizdil in ga enostavno odvlekel v bife. Čez dobrih 15 minut je že bila za njim žena. Samo grdo ga je pogledala in pripravljal se je na beg. Prijel sem ga za kopalke in dejal ženi. Sedaj pa če ga ne pustiš da kulturno spije pir bom samo potegnil in rjovel da si ga napadla, pa boš imela cel cirkus. Gledala je izpod čela kot da sem ji vse mladiče pojedel, vendar se ni upala preveč lajat, saj je bilo ljudi kar precej. Vedel sem da bo doma cel urnebes, zato smo se zmenili, da pripravimo piknik s roštiljem in seveda dobro ohlajenim pirom, da vse skupaj malo umirimo.
In res, sam sem odšel do prikolice in vljudno povabil oba na en kozarček in porcijo čevapov. Neverjetno, oba sta se odzvala in res čez dobre pol ure prišla.
Pričelo se je feštanje in ura je hitro bežala proti deseti zvečer ko je moralo biti v naselju mirno. Meni še ni bilo dovolj, zato sem odšel na drug kraj otoka v eno mirno staro oštarijo. Tam sem poznal kar precej domačinov, ki so mi pomagali ko sem postavljal prikolice spomladi. Debata gor debata dol in kar precej gumast sem se odpravil nazaj v kamp. Pot je vodila preko dolge peščene plaže, na eni strani pa so bile visoke skale, od koder so pogumni skakali v vodo.
Nenadoma sem zaslišal za seboj korake. Po pesku se to v noči dosti bolje sliši kot podnevi ko je plača polna. Videl sem, da se mi približuje neka ženska, vendar je nisem prepoznal takoj. Šele ko me je ogovorila sem vedel kdo je. A ne moreš spati me je vprašala. Pa ne vem, niti ne. Tudi meni ne gre, ker moj smrči kot star traktor je dejala. S seboj je imela steklenico džina in oranžade. Vsedla sva se pod previsno skalo in spila enega, pa še enega. Čutil sem naelektrenost v zraku, nisem pa si znal razložiti kaj naj bi to bilo. Nekako se je ona obrnila in se podrgnila po moji rami. Ker je to nadaljevala sem vedel koliko je ura. Najprej sem bil čisto pasiven, saj nisem hotel pokvariti vzdušja dokler smo bili skupaj. To sem odložil za doma, ko sem vedel da bo prilika. Vnedar si je ona zadala v glavo da bom ravno ta večer moral garati. Počasi se je pričela muzat in se vrteti okrog mene, roka ji je nekajkrat ušla »nenamerno« po mojem stegnu, tako da je gredoč še malo potipala vzdušje v kopalkah. Seveda je bil že v luftu in čakal na ukaze šefa. Al bo al ne.
Vedel sem da ni pomoči in ko se je obrnila sem ji kao nehote odpel modrc. Na to je čakalo. Sploh ne vem kdaj je slekla spodnji del kopal najprej sebi potem še meni.
Bila je tigrica v vseh pogledih, moral sem se prav boriti da sem se se obdržal na njej. Objela me je z nogami in s spodnjim delom telesa vrtela v krogu okrog svoje osi. To je še posebej zajeban prijem, saj se ne moreš niti premakniti niti po dolžini niti se ne moreš dvigniti. Lahko le rineš tja, kamor hoče partnerka. In ravno to je hotela. Kar precej časa je trajalo da ji je začelo prihajajti. Tiho je stokala in stiskala pičko do onemoglosti, saj sem mislil da ga rinem v majhno odprtino, tako je bila ozka. Z mišicami je izmenično stiskala in spuščala, kar povzoroča nevidene užitke. Tudi jaz sem sem bližal eksploziji, kar je začutila saj so bili gibi čedalje hitrejši in krajši. Njej je prišlo in tisti trenutek se je prevalila v položaj 69, me z obema rokama prijela pod ritko, z dlanmi v vsako en jajček, ter jih skoraj do bolečin stiskala, obenem pa vsesala mojega do korenine. Kako gre globoko sem se šele sedaj prepričal. Z krožnimi gibi je pričela vrtet usta in stiskat z jezikom glavico. Vedel sem da je do izliva le še par sekund. Tudi ona je to vedela in pohitrila tempo. Nekontrolirano sem prišel špricat direktno v grlo, ona pa je le hitro goltala kar je brizgnilo ven. V ustih ga je zadrževala še kar par minut ko sem že zdavnaj nehal špricati in je že uplahnil. Če bi ga obdržala še par sekund bi spet začel naraščat.
Zopet je nalila kozarček in povedala, da z njegovim ni bogve kaj. Če ga že naheca da se je loti, je to mogoče enkrat na mesec, pa še takrat ga mora sama dvignit in skoraj vse narediti. Čas si je vzel le za izdelavo otrok, pa še takrat je prišla pobuda iz njene strani. Pač tudi taki deci obstajajo. Pa da ne bo kdo mislil da je bila kakšna grda baba. Lepo grajena za moj okus malo premajhni joški, spodaj lepo obrita, velik ščegetavček na kar sem jaz še posebej zadovoljen, skratka kar dobra mrha vredna greha. Ni čudno kaj vse se je ugibalo doma. Vprašal sem jo kako zdrži brez v teh zrelih letih. Teško je odgovorila, pomagam si z raznimi igricami ko sem sama, včasih pa me kakšen dober prijatelj kot sedaj ti tudi osebno prevzame na skrb. Noče pa nikoli oditi v posteljo več kot enkrat z vsakim. Enkrat in čau. A z mano boš tudi samo enkrat. He he se je zasmejala, zavisno če boš naredil sedaj še enkrat domačo nalogo potem bom premislila. Z zadovoljstvo sem ji ustregel, saj je moj korenjak spet strumno čakal na odhod v prostorne sobane. Tokrat je bila v dominantnem položaju zgoraj ona. Zopet je s svojim boki krožila kot nora, nohte pa je zapičila globoko v moje rame, da sem skoraj izgubil dah od bolečine. V strasti se dejansko ni znala kontrolirati. Ko je bila zgoraj je imela navado kar naenkrat se čisto ustavit in vaginalnimi mišicami samo stiskat penis in to do bolečine. Vendar je to vzburjenje, ki ti prinese eksploziven orgazem in to se je naučila pri samozadovoljevanju. Čutil sem da je sperma že v glavici, poskušal sem jo nekaj časa še zadrževati, vendar ni šlo. Pričel sem jo polnit in takrat je tudi ona pričela teško dihati in se hitro premikala po njem. Svršavala je v valovih skoraj celo minuto. Klonila je na mojo roko in obležala par minut. Spila sva še enega, potem pa sva počasi vsak po svoji poti odšla nazaj.
Zjutraj sem jo vprašal ali prideta z možem na kavo, pa je nataknjeno odgovorila da ne, ker se ga je prejšnji dan preveč namolzel in bo danes lepo doma in opravil svoje delo. Videl sem, da mu to ni čisto kul, sam kaj, ko si ni upal revež niti črhniti nazaj. Ojej da je moja sem si mislil. Toliko časa bi jo obdeloval in kavsal, da ne bi mogla niti besede spregovoriti, kaj šele sekirati me. Samo kaj ko je njen potrpežljivo opravljal naročeno. Pa naj mu bo, če je cepec sem si mislil in si lepo nalil en domač šnopček in kavo.

Obdelujem...
Ocena: 4.8 od 5. Glasov: 6.
Datum objave: 9. jul 2011 00:24
Becky
Becky
Datum prijave: 27.04.2011
Sporočil: 97
Blogercek, dober začetek! Keep on going!

Samo kak odstavek več naredi, da bo lažje brat icon_smile.gif
Obdelujem...
Ocena: 5.0 od 5. Glasov: 2.
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 370324

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran