MAX MODIC: Nekatere so misice, druge pa kurbe?

25.11.2009 | Piše Max Modic

Če miga z ritjo v sponzorski prosojnini je misica, zajčica, lepotica, ostale, ki sponzorja nimajo, pa so kurbe. Mar res?

Fotomafija!

 


Alpha/jlp

 

Catherine Millet, avtorica literarnega seks stampeda z naslovom Seksualno življenje Catherine M., nekje zapiše, da toaletnih prostorov, kabin, kamor se zaklepamo, zaradi higiene ne bi bilo treba zapirati. Tudi sramežljivost je samo izgovor. Skriti razlog za sramežljivost namreč nista ne skrb za lastno dostojanstvo ne želja, da drugih ne bi spravljali v zadrego, marveč svoboda, da brez zavor uživamo pri iztrebljanju, vohamo svoj smrad ali natančno raziskujemo svoj drek. Če njeno misel parafraziramo in projeciramo na medijsko raven, najboljši približek tega sekreta predstavljajo prav manekenske piste, izbori te ali one misice, take ali drugačne kraljice, zajčice oziroma sanjske ženske. Skratka, navidez politično korektni kravji bali, ki za vrati abotnih pravil, zmehčane erotike, puritanske dostojnosti in pokroviteljske estetike skrivajo perverzno uživanje v tistem, kar je ostalim razvidno na vsaki čisto navadni pornografski fotki.

 

Povedano drugače, bolj kot se zija v kandidatkine hribe in doline, intenzivneje je treba razglabljati o njeni razgledanosti, inteligenci, srčnosti, dobroti in kajpada notranji lepoti. Konkretno, bejba, ki miga z ritjo v sponzorski prosojnini, je lepotica, misica, zajčica, sanjska ženska, ostale, ki sponzorja nimajo in joškarijo kar tako, pa so kurbe. In kurbe je treba v skladu s krščansko moralo kamenjati.

 


Alpha/jlp

 

Zgodba, ki se je zgodila pred leti, predstavlja vzorčni model dojemanja teh fenomenov v dolini šentflorjanski. Neka misica, zajčica in fotomodel, si je pač drznila opravljati svoj poklic fotomodelke in pozirati. Popolnoma gola. Nezaslišano, svoje intimne dele je, si lahko predstavljate, na fotografski seansi odstopila v uporabo nesponzorskemu sošolcu in nastala je serija profesionalnih posnetkov - da, seksualno eksplicitnih -, ki jih je naredil profesionalni fotograf v profesionalnem odnosu s profesionalnim naročnikom. Štorije, da je šlo za prisilo, že od razgaljene popevkarice Moni Kovačič na straneh jugoslovanskega magazina Start ne kupi nihče več, zato je v smislu javnega discipliniranja sledil rušilni val posledic: njenemu fantu se je trgalo srce. Njej so se trgali živci in stiki z domovino. Z njenimi starši so se trgale družinske vezi. Še huje, krone, ki diši po pomadi za sončenje, se ni smelo več izgovarjati v isti sapi z njenim imenom. Revija, ki pokriva vse, kar moške zabava, je misico izločila iz konkurence za slovensko nagico, ki so se ji najbolje podala zajčja ušesa in rep iz pliša.        

Aha, in kaj ima s tem mafija? Dobro vprašanje.   

 


Tagi


Ocena 3.80 (10 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>




Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran