MAX MODIC: Ženska se najbolje zadovolji sama!

14.03.2010 | Piše Max Modic

Zato ni nič presenetljivega, koliko Slovenk poseže po spolnih pripomočkih...

 


Zdaj bi se spodobilo, da postrežem s podatkom, kako pogosto se dildo oziroma vibrator znajdeta v slovenskih posteljah. Priljubljenosti teh faličnih pripomočkov pri nas zaenkrat še ni moč izraziti v odstotkih, bo pa iz nadaljevanja razvidno, da Slovenke in Slovenci do umetnih tičev sploh nismo tako ravnodušni. Za izhodišče si oglejmo rezultate anket o spolnem vedenju zahodnih Evropejcev in Američanov. V obeh primerih je najbolj priljubljeni pripomoček pornografija v obliki gibljivih slik. Na drugem mestu strumno stojijo plastični tički vseh barv, oblik in velikosti. Po zahodni Evropi vibratorje in dilde pri posteljnih igricah vsaj občasno uporablja kar 45 odstotkov vprašanih parov, v ZDA pa kar polovica. In Slovenci?

Spolne pripomočke zanjo in zanj najdete tukaj.

Po besedah lastnikov slovenskih erotičnih butikov vibratorji sodijo med najbolj prodajane artikle. Ženske stranke so pri tem zahtevnejše, kar je razumljivo, saj same najbolje poznajo svoje telo in točke, ki jim pri stimulaciji nudijo največ užitka. Pravijo, da nihče ne more zadovoljiti ženske tako, kot se lahko sama. In to očitno ni fraza, ampak dejstvo. Predstavnice lepšega spola bolj kot po plastičnih sprašujejo bodisi po silikonskih vibratorjih bodisi po tistih, narejenih iz mehke gume. Bolj kot dolžina in oblika sta pomembna obseg in kakovost materiala. Cenena hladna plastika je lahko precej neugodna. 

Slovenci in Slovenke nismo zadržani glede spolnih igračk. V teh rečeh smo zelo odprt narod, ki v seksu rad eksperimentira. V nekaterih erotičnih butikih po vibratorjih sprašujejo skorajda izključno ženske. Ženske, ki dobro vejo, kaj bi rade. Navadni plastični vibratorji so out. V modi so čim bolj realistične replike penisov iz silikona. Stvar pa mora vibrirati. Vibracijska enota mora biti karseda diskretno vmontirana. Reč mora biti praktična in narejena tako, da jo je moč temeljito očistiti. Jasno, izkušene ženske na poti do užitka ne delajo kompromisov. Slovenci in Slovenke so torej zelo dojemljivi za novosti na področju seksualne industrije. Sledijo evropskim trendom in postajajo vse zahtevnejši, saj dobro vejo, da seks ni nikoli tako lep, da ne bi mogel biti še lepši. Temu se morajo prilagajati tudi naši erotični butiki.

 

 

Slovenci procentualno, glede na število prebivalcev in količino prodanih artiklov, po prodaji prekašamo marsikatero zahodnoevropsko državo. Pa še nekaj je. Moški v glavnem masturbirajo podobno, ženske pa ne. Skrivnost je v draženju ščegetavčka, toda ženske to počnejo na najrazličnejše načine. Na tem spoznanju je zrasla industrija vibratorjev. Vibrator je izjemno dragocen pri raziskovanju ženske, kako doseči orgazem. Obstaja pa tudi slaba stran. Ženske lahko postanejo odvisne od vibratorjev, kajti spolni akt z moškim običajno ne vzpodbudi tako intenzivnih občutkov v ženski. Take ženske so v seksu pogosto razočarane.

Spolne pripomočke zanjo in zanj najdete tukaj.


Tagi

  

Ocena 4.50 (12 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran