Slačifantje proti slačipuncam

11.05.2009 | Max Modic

So gola in prepotena moška telesa enako seksapilna kot ženska?

 


Kot prvo mora tržno zanimivi slačifant znati plesati in izgledati kolikor toliko privlačno. (foto: MAX MODIC)

Kot prvo mora tržno zanimivi slačifant znati plesati in izgledati kolikor toliko privlačno. (foto: MAX MODIC)


Načelno velja, da razvpiti slačifantje Chippendales in njhovi podobniki niso toliko ženski vlažni sen, kot prav utelešenje moške fantazme o popolnem moškem. Chippendales razgaljajo to, kako si moški predstavljajo podobo idealnega moškega, pred katerim sleherna ženska pade na kolena. Po mnenju enega od slovenskih slačifantov gre popularnost moškega striptiza med drugim pripisati zmotnemu mišljenju, ki ženski striptiz avtomatično povezuje s prostitucijo, saj se po zgrešenem prepričanju vsaka ženska, ki se v javnosti slači, tudi prostituira.
Nočnih lokalov, kjer bi umetniški program vsakodnevno izvajalo pet, šest fantov, v Sloveniji zaenkrat še ni, takih z razgaljenimi artistkami pa kar mrgoli. O moškem striptizu se morda zadnje čase res več piše, po ženskem striptizu pa je večje povpraševanje. Uspešna striptizeta ima samo v petek in soboto po osem nastopov, s tem da ni vikenda, ko ne bi plesala vsaj šestkrat. Težko pa boste srečali slačifanta, ki bi imel toliko nastopov.

 


O moškem striptizu se morda več piše, po ženskem striptizu pa je večje povpraševanje. (foto: MAX MODIC)

O moškem striptizu se morda več piše, po ženskem striptizu pa je večje povpraševanje. (foto: MAX MODIC)


Tarife slovenskih slačifantov so zelo raztegljive in odvisne od vsakega izvajalca posebej, običajno pa nastop z dvema izhodoma, se pravi dvakrat po petnajst minut programa, stane med 150 in 200 evri plus potni stroški, glede na izkušnje slovenskih slačifantov pa se na dekliščinah v povprečju zbere okoli dvajset punc. Cene se po dogovoru prilagajajo, odvisno od števila izhodov, trajanja programa in množičnosti udeležbe. Slovenski slačifantje pravijo, da si lahko briljanten plesalec in imaš odličen šov, toda če tvoja fizična podoba ne ugaja dekletom, se boš trudil zaman. Poleg tega je treba na odru poznati mero. Ne smeš biti vsiljiv. Če se ženska ne pusti zanimirati, ne smeš vztrajati. Natančno je treba oceniti publiko in prilagajati nastop njenim željam in vzdušju.
Ali lahko vsak mladenič postane slačifant? Daleč od tega, odgovarjajo striptiza vajeni fantje. »Kot prvo moraš znati plesati in izgledati kolikor toliko privlačno. Pri ženski publiki najbolj vžge prav ples in stopnjevanje napetosti, način, kako odmetavaš obleko s sebe in kako dolgo jih dražiš. Šol, v katerih bi se tega naučil, ni. Nekdo te mora uvesti in predstaviti javnosti. Potem moraš premagati tremo, ki jo je iz nastopa v nastop manj. Izpopolnjuješ se lahko samo s prakso. S striptizom tudi ne moreš dočakati penzije. Gre za dodaten zaslužek poleg redne službe, za hobi, ki združuje prijetno s koristnim. O tem, kako dolgo boš na sceni, itak odločajo ženske. Dokler si jim všeč, dokler jih s telesom in nastopom animiraš, do takrat imaš možnosti. Potem te pozabijo. Ponikneš hitreje, kot si se pojavil.« Od moškega striptiza se torej v Sloveniji ne da živeti, lahko se pa z njim živi lepše.

Tagi

     

Brez ocene
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran