Ženske se rade oblečejo, da se slečejo!

8.06.2009 | Piše Max Modic

Seksi perilo mora zadovoljiti tako željo ženske, da bi bila oblečena, kot njeno skrito željo, da se razgali...

 


Ženske se seksi oblačijo, da se lahko seksi slečejo... (jlp)

Ženske se seksi oblačijo, da se lahko seksi slečejo... (jlp)

Pred davnimi časi v razuzdanem Parizu...

Februarja leta 1893 so v znamenitem pariškem zabavišču Moulin Rouge priredili tako imenovani ples štirih umetnosti. Ko je vzdušje doseglo vrelišče, je plesalka z umetniškim imenom Monique na veliko veselje prisotnih kos za kosom odvrgla s sebe vso obleko in se v deviško belem perilu zavrtela po dvorani. Umetniška improvizacija je v hipu pritegnila tudi pozornost organov reda in miru, ki so vrlo Monique, ogrnjeno v svečan prt z najbližje mize, gnali na prefekturo in oglobili s sto franki. Od takrat dalje nihče več ni dvomil v moč ženskega perila, ki je že naslednje leto postalo glavni igralec na gledaliških odrih francoske prestolnice. Scene, v katerih so se igralke slačile pri zdravniku, pred kopeljo ali pa preden so legle v posteljo, so postajale vse pogostejše in vse daljše. Drži, Monique je nehote izumila striptiz, umetnost slačenja in zapeljevanja, ki žejen pogled zlahka prepelje čez vodo, saj mu največ pokaže s tem, da mu vse skrije. Žensko intimno perilo kot zadnja bariera, ki loči dovoljeno od prepovedanega, je postalo vrhunski fetiš. Zbiralcev ni manjkalo. Prav tako ne trgovcev, ki so mrzlično razmišljali, kako naj se ženska še manj sleče in pri tem še več pokaže.


Draga dekleta in žene, če v intimnem perilu in kopalkah ne boste izgledale kot manekenke, se boste tako vsaj počutile. (foto: ZAVOD69.SI)

Draga dekleta in žene, če v intimnem perilu in kopalkah ne boste izgledale kot manekenke, se boste tako vsaj počutile. (foto: ZAVOD69.SI)

Pred malo manj davnimi časi v Parizu...

Prvega julija 1946 je eksplodirala atomska bomba. Razneslo jo je štiri dni pred sprehodom plesalke Micheline Bernardi po modni pisti v Parizu. Micheline je takrat prva oblekla dvodelne kopalke, kreacijo Louisa Réarda, ki je po svetu dvignila prav toliko prahu kot eksplozija atomske bombe na pacifiškem atolu Bikini. Ker je svetovni tisk obe novici objavil istočasno, v mastnem tisku na naslovnicah, se je Réardovega kopalnega kostuma v hipu prijel vzdevek bikini. Dobrih petdeset let pozneje so pri firmi DuPont stkali univerzalen fetiš in zabrisali mejo med spodnjim perilom in kopalkami. Odločili so se zabrisati tudi mejo med spodnjim perilom in vrhnjimi deli oblačil. Skreirali so intimno perilo, v katerem se lahko dekleta in žene preselijo od pisalne mize direktno v lajf ali pa sprehodijo iz dneva v noč. V firmi DuPont so že leta 1927 izumili sintetično vlakno nylon in pozneje še material, ki so ga poimenovali lycra. In spomnite se, najlonke iz lycre so obline še tako povprečne noge povzdignile v seksualni objekt.


Trgovci so od nekdaj mrzlično razmišljali, kako naj se ženska še manj sleče in pri tem še več pokaže. (foto: ZAVOD69.SI)

Trgovci so od nekdaj mrzlično razmišljali, kako naj se ženska še manj sleče in pri tem še več pokaže. (foto: ZAVOD69.SI)

Dekleta in dame, za vsako se kaj najde

Izdelovalci se držijo pravila, da mora intimno perilo zadovoljiti tako željo ženske, da bi bila oblečena, kot njeno skrito željo, da se razgali in pokaže svoje čare. Baje imajo pri tem v mislih čisto vse ženske (in čisto vse moške), saj perilo, dekorirano s čipkastimi vzorci in v kombinaciji bombaža, volne, svile in lycre diskretno podpira obline in oblikuje telo. Seveda pa se izvrstno prilega tudi popolnemu telesu. Skratka, kaj nam sporočajo plakati, ki spomladi in poleti vzniknejo ob prometnicah? Draga dekleta in žene, če v intimnem perilu in kopalkah ne boste izgledale kot manekenke, se boste tako vsaj počutile.Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran