Kako gaspretno zvabiti v resno zvezo?

23.04.2012 | Izabela M

Se sprašujete, kako ga pripraviti do resne zveze? Enostavno! Upoštevajte nekaj preprostih pravil in vajin odnos se bo sčasoma razjasnil ...

 


zvabiti v resno zvezo

Ženske morajo moškim kdaj namigniti, da bi lahko odnos počasi malce utrdili ... (Photoxpress)

1. Ljubite ga, a ne skušajte biti njegova punca

 

Kadar silite v »status« njegove punce, se iz tega ponavadi ne izcimi prav nič prijetnega. Da ste prava, mora ugotoviti sam. Zato je najbolje, če mu namesto pretiranega truda ponudite kar sebe in svoj krasni karakter. Moški ponavadi rečejo, da morajo glede resne zveze premisliti. A načeloma večinoma kar hitro vedo, pri čem so.

2. Ne slepite se, dokler nimate trdnih dokazov

 

Dokler vam sam ne da nobenih znakov za resno zvezo, si ne domišljajte, da sta v resni zvezi. Namesto tega raje uživajte vajino sproščeno razmerje in v tem času tudi sami ugotovite, ali je ta zveza prava za vas. Sprostite se in vaša sproščenost bo prijetno ter magnetno vplivala tudi na njega.

3. Sprejemajte ljubezen

 

Dokler se moški ne prepriča, da ste res lahko ljubljeni, da ste ljubeča oseba in da znate sprejemati ljubezen, vam je ne more niti nuditi. Ljubite predvsem sebe in iz vsakega razmerja, ne glede na stopnjo resnosti ali ekskluzivnosti, potegnite le najboljše.

4. Ne trudite se ga osvojiti

 

Ja, prav ste prebrali. Ne trudite se ga osvojiti s pripravljanjem večerje vsak večer, s čiščenjem njegovega stanovanja, ipd. To vas bo le pahnilo v kategorijo »mame« ali »prijateljice«.

5. Povejte mu, kaj si želite vi

 

Kot že rečeno, ljubite sebe in spoštujte svoje potrebe. Ne prezirajte jih zavoljo tega, da ustrežete njemu. Zavedajte se svojih želja in jih znajte izražati na pravi ter ne egoističen način.

6. Bodite v stiku s svojimi čustvi

 

Izrazite mu svoja čustva na odkrit način brez obsojanja in ne prezirajte svojih čustvenih potreb. To pomeni, da v primeru prizadetosti ne skušate pred njim igrati heroja in spoznate, kadar vam ta oseba ne nudi dovolj čustvene potešitve.

7. Dovolite mu, da je takšen, kakršen je

 

Moški si v bistvu želi biti z žensko, ki mu dopušča, da je to, kar je. To seveda ne pomeni, da se lahko obnaša na način, ki vas prizadene, temveč da lahko ob vas izraža svoja resnična čustva in počutje. K temu pripomorete tako, da se tudi vi ne trudite preveč z raznimi igrami, temveč ste enostavno to, kar ste. Bodite pristni, pokažite svoj čudoviti karakter, delite svoja resnična čustva in vaš moški bo v trenutku očaran – za vedno.Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran