Kako ustreči razvajeni ženski?

25.08.2011 | K. Ž.

Je vaše dekle razvajenka, ki ji nič ne manjka in ki si ničesar več ne želi? Četudi je tako, še vedno obstajajo načini, kako jo očarati.


Da bo vaša draga zadovoljna, ne potrebujete nujno denarnice brez dna.

Da bo vaša draga zadovoljna, ne potrebujete nujno denarnice brez dna. (PhotoXpress)

Ste se zapletli z dekletom, ki ima debelo denarnico, je v življenju uspešna v vsem, česar se loti, je popolnega videza in za nameček še inteligentna? Sedaj pa vas skrbi, kako ustreči razvajeni ženski, ki ji je bilo celo življenje vse prinešeno na pladnju? Četudi ste čisto povprečen moški, s popolnoma povprečnim življenjem, z dolgočasno službo in še bolj dolgočasnimi hobiji, to še ne pomeni, da ne morete zadovoljiti še tako zahtevne in razvajene ženske. In ne, ni vam treba imeti polne denarnice, vikenda v gorah in jahte na morju. Včasih so dovolj že očarljive malenkosti, malce domišljije in predvsem dobra volja. Vas zanima, kako vam lahko uspe? Preberite v nadaljevanju!

Bodite romantični in kreativni


Glede na to, da je bogato dekle, si lahko sama kupi nakit in drage večerje v restavracijah, ne more pa si kupiti neprecenljivih trenutkov. Presenetite jo s piknikom v naravi, ki naj bo klasično romantičen, z vsemi priteklinami, kot je rdeče bel karirast prt, pletena košara s prigrizki in seveda šampanjec. Skuhajte je večerjo v vašem stanovanju in za romantiko poskrbite z njeno najljubšo CD ploščo, ki naj nežno igra v ozadju. Skratka, da naredite vtis na svoje bogato in razvajeno dekle, vam ni treba seči globoko v vašo podhranjeno denarnico.

Skrbite za svoj videz


Čeprav je ne morete s svojim privatnim letalom peljati na romantično večerjo v Pariz in nato na ogled mjuzikla v London, pa ste vseeno lahko videti veliko bolj finančno sposobni, kot ste v resnici. Četudi ste bolj na tesnem s sredstvi, to še ne pomeni, da morate tako tudi izgledati. In ne, za dober videz ne potrebujete najnovejših dizajnerskih oblek, temveč lepo in fit telo. Postorite kaj okoli hiše ali pa se odpravite na tek v bližnji park, za kar ne boste porabili niti centa, se vam bo pa naložba nedvomno dobro obrestovala. Vaši razvajenki boste namreč veliko volj privlačni, če se vam bo videlo, da znate poskrbeti zase.

Bodite dobri v postelji


Dober ljubimec je nekaj neprecenljivega. Svojo razvajenko lahko popolnoma obnorite, če boste v postelji ustregli njenim željam in fantazijam in ob tem ne mislili le na lastni užitek. Če veste, kaj ji pospeši srčni utrip, se tega tudi lotite. Če ne veste, jo vprašajte! Vsaka ženska ima namreč svoje skrite želje in fantazije, ki pa jih večina moških ne uspe zadovoljiti, saj mislijo le nase ali pa so v postelji preveč okorni. Naj vam ne bo nerodno govoriti tudi o najbolj intimnih stvareh, končni rezultat bo namreč za oba naravnost orgazmičen!

Ostanite samozavestni in nezagrenjeni


Nekaterim moškim se bogate in uspešne ženske zdijo zastrašujoče in se jim zato raje izogibajo. Občutek imajo, da je zaradi samostojnosti bogatih žensk prizadeta njihova moškost. Nikar naj vas to ne skrbi, saj biti moški ni povezano s tem, koliko denarja imate vi oziroma koliko denarja ima ona. Zato ohranite svojo samozavest, kajti nič ni bolj odbijajočega kot moški, ki naokoli hodi s sklonjeno glavo ali pa je neprestano siten in resnoben zaradi ničel na njenem bančnem računu.

Na koncu je še vedno le dekle


Čeprav je močna, samostojna in neustrašna, je konec koncev še vedno le dekle, le oseba, ki ravno tako kot vi uživa v vsakdanjih malenkostih. Zapomnite si, da ob koncu dneva ni pomembno, koliko denarja ima kdo na bančnem računu, temveč, ali lahko zaspi v objemu ali pa v prazni postelji. Če boste preveč razmišljali o njenem denarju, boste za težave krivi sami in ne njena debela denarnica.

Preverite tudi, kako ženski zašibiti kolena. Tudi tisti bolj razvajeni.Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu
Ravin37  3. okt 2016 http://boobsporni.com/pl/boobs18991.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran