Mesta, kjer raje ne prekinjajte veze

28.05.2012 | JP

Večina žensk novice, da je vajinega ljubezenskega razmerja nepreklicno konec, ne bo sprejela najbolje, zato raje dvakrat premislite, kje jo boste razjezili ali spravili v jok.


prekiniti vezo

Počitnice nikakor niso prava priložnost za prekinitev veze (Photoxpress)

Na letalu 

Drzni pari visoko v zraku poskusijo marsikaj, morda še najbolj drzno pa je končanje razmerja na letalu. To vam prijazno odsvetujemo, saj je v tesni potniški kabini letala veliko preveč radovednih ušes, da bi vajin pogovor bil  res le vajin. Vse glasneje od šepeta bo slišalo najmanj ducat ljudi okoli vaju. Poleg tega se pred vprašanji in očitki ne boste mogli nikamor umakniti oziroma pobegniti, ampak boste morali prav do konca leta sedeti poleg v tem trenutku vaše največje sovražnice. Že samo iz tega razloga se vam splača počakati, da dobite svojo prtljago, preden ji sporočite neprijetno novico o koncu razmerja. 

Pri starših

Marsikdaj se takrat, ko se naše razmerje dokončno sesuje, znajdemo na prav nenavadnih mestih. Kljub temu pa si le stežka predstavljamo slabšo lokacijo za konec razmerja kot pa pri starših, pa naj bodo to vaši ali njeni. Vsem štirim bo skrajno neprijetno, starše pa  boste hočeš nočeš prisilili,  da se postavijo nekomu na stran in sodelujejo v prepiru z nezaželenimi in nepotrebnimi nasveti. Poskusite si predstavljati situacijo in videli boste, da domovanje staršev, ne glede na okoliščine, nikakor ni pravo mesto za končanje vašega razmerja. 

Na počitnicah

Končati razmerje na skupnih počitnicah je skrajno nelogično. Za začetek pomislite le na vse preostale dni, ki jih boste morali preživeti oziroma pretrpeti v družbi vaše bivše ljubezni. Verjetno boste morali z njo še naprej deliti sobo, morda celo posteljo, vse dokler se ta nočna mora ne konča. Poleg tega se bosta morali na vse načine truditi, da se čim manjkrat srečata, zato stvari, v katerih uživata oba, ne boste mogli več početi. Seveda obstaja malenkostna možnost, da se do konca dopusta pobotata, veliko bolj verjetno pa je, da vam bo končanje razmerja le pokvarilo vaše tako težko pričakovane in zaslužene počitnice, za katere ste odšteli goro denarja. 

V restavraciji

Mnogo moških je zmotno prepričanih, da je restavracija najbolj primerno mesto za konec razmerja. Morda umirjeno in nevtralno okolje lahko pripomore k bolj gladkemu koncu, vseeno pa ne odtehta pomanjkanja zasebnosti. Novica, da jo zapuščate, ji vsekakor ne bo vzbudila apetita, njeno jezo pa lahko občutijo tudi krožniki, ki bodo poleteli po zraku. Ko bo jezno odkorakala iz restavracije, bodo oči vseh gostov obsojajoče uprte v vas, vi pa si boste želeli, da bi mesto za končanje razmerja vendarle izbrali malce bolj premišljeno.

V virtualnem svetu

Čeprav je končanje razmerja prek SMS sporočila, elektronske pošte ali Facebooka povsem neboleče, si na ta način ne boste prislužili spoštovanja. Končati vaše razmerje v virtualnem svetu je skrajno otročje in strahopetno, poleg tega pa je ta način veliko bolj javen, kot pa bi si mislili. Vaše besede se iz virtualnega sveta kaj hitro lahko prenesejo na papir in uporabijo proti vam. Pokažite več poguma in spoštovanja do svoje bivše ljubezni in ji neprijetno novico sporočite kot pravi moški, iz oči v oči.

 

 

Če je bilo vašega razmerja konec pred kratkim, potem si preberite tudi, kako s čim manj solzami preboleti konec ljubezenskega razmerja.


Tagi


Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran