Naučite se razumeti stvari, ki partnerici veliko pomenijo

28.03.2012 | PeterD

Preverite, kako boste pustili pozitiven vtis na ljudi, ki so pomemben del njene okolice in dosegli, da vas bodo tudi oni vzljubili!

 


kaj ženski veliko pomeni

Naučite se razumeti stvari v partneričinem okolju, ki ji veliko pomenijo (Photoxpress)

Njene najboljše prijateljice


Če ste na začetku razmerja, bodo verjetno sumničave in vas imele za še eno zgubo, s katero njihova prijateljica izgublja čas. Zato poskusite pri njih pustiti dober prvi vtis. Pozitivni odnosi z njenimi prijateljicami vam lahko dajo vpogled v osebnost, želje, kot tudi preteklost vaše drage. V stiku z njimi ne bodite grobi, namrščeni ali odrezavi; bodite uglajeni, kavalirski, prijazni, vendar pazite, da ne izgledate zaigrano, ker boste s tem pridobili minus točke. Pokažite zanimanje do vsebin, o katerih se pogovarjajo; če ne znate sodelovati v pogovoru – aktivno poslušajte in postavite kakšno vprašanje. Spodbujajte partnerkine odnose s prijateljicami in ohranjanje njihovih skupnih ritualov.

Njen nekdanji fant


Čeprav bi najrajši videli, da izgine z obličja Zemlje, njen bivši ostaja pomembna oseba v njenem življenju. Dokler je partnerkin odnos z nekdanjo ljubeznijo v obliki prijateljskega stika, to dokazuje, da je čustveno zrela oseba, zato boste njenega bivšega morali sprejeti kot – sicer najbolj zoprn – ampak pomemben delček njene okolice. V pogovorih ne smete pokazati pretiranega ljubosumja ali zavisti. Poskusite nanj gledati le kot na njenega dobrega prijatelja in vzpostavite vsaj kolegialen, če že ne prijateljski odnos. Saj veste, sovražnika je dobro imeti blizu.

Njen hišni ljubljenček


Če ne marate živali ali nikoli niste znali ravnati z njimi, tega ne priznajte vaši ljubljeni, še posebej če ji njena razvajena mačka ali hiperaktiven maltežan pomeni vse na svetu. Ko se boste spoznavali z njenim ljubljenčkom, mu ponudite roko, da vas povoha. Bodite zviti – s sabo prinesite kak priboljšek. Pobožajte ga, povejte mu nekaj prijaznih besed, tudi če se vam pogovarjanje z živalmi zdi trapasto. Na ta način žival ne bo ljubosumna in vas ne bo dojemala kot grožnjo, najpomembnejše pa je, da bo vaša draga navdušena.

Njeni starši


Partnerkini odnosi z družino so za vas ključnega pomena, saj vas v primeru dobrih odnosov morajo pozitivno sprejeti. Njena družina vas bo vedno ocenjevala po svojih visokih standardih, česa ne smete vzeti preveč osebno. Očetje so vedno zaščitniški do svojih punčk, tudi ko te odrastejo. Če želite impresionirati njene starše, morate poznati osnovna pravila bontona, bodite spoštljivi in oblečeni priložnosti primerno. Ko bo tema pogovora postala vaša prihodnost in kariera, imejte vnaprej pripravljene dosegljive in konkretne cilje, kar se tiče študija ali (bodoče) službe. Resnico lahko malce olepšate, vendar se nikar ne zapletite v kompliciranih lažeh. Ko starše spoznate prvič, ne pozabite na šopek za mamo in vino za očeta. Čeprav se vam prinašanje darilc mogoče zdi staromodno, je pri spoznavanju staršev zelo učinkovito.Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran