Zakaj vas moški po seksu ni poklical?

16.04.2012 | S. J.

Seksala sta že prvo noč, vzel je vašo telefonsko številko, sedaj pa vas ne pokliče. Zakaj je tako? Odkrijte morebiten razlog.

 

ne pokliče

Se sprašujete, zakaj vas naslednji dan po strastni noči ni poklical? (Photoxpress)

 

Se vam je že zgodilo, da ste spali z nekom, ki ste ga videli prvič (oziroma ga poznate le bežno) in mu po njegovem vztrajnem prosjačenju le ugodili ter dali svojo telefonsko številko, ta pa je jasno potem ni uporabil? Ženska se potem vpraša, zakaj vzame številko, če je ne uporabi? Vendar pa so - draga dekleta, dame in gospe - zgodbe o tem, zakaj vas ni poklical, lahko zelo različne. Mi vam jih bomo razkrili nekaj, vi pa prihodnjič poskrbite, da se vam kaj podobnega ne pripeti več.

Nista se ujela


Čeprav se vam je vajin seks zdel kot popolna polomija, je on kazal navdušenje nad njim. Obstajajo namreč moški, ki mislijo, da je bolje lagati in prikriti svoje   nenavdušenje nad seksom, ter potem še obljubijo, da morata to fenomenalno predstavo še kdaj ponoviti in nikoli več ne pokličejo.

Takšni moški so strahopetci, zato se ne obremenjujte z njimi. Očitno ne ve, da je seks, kjer se dve osebi ujameta že prvo noč, prava redkost, ter da je vsak naslednji seks vedno boljši.

Bili ste le njegova številka

 

Številni moškim še vedno veliko pomeni, da se lahko pohvalijo pred prijatelji s številom žensk, ki so jih spravili med rjuhe. Na žalost je tako in bo tako verjetno zmeraj. Če torej ne prejmete njegovega klica, malce preverite ali ga pozna kateri od vaših znancev. Kaj hitro vam bo prišlo na uho ali je tip moškega, ki mu ženska predstavlja samo številko, saj se taki radi hvalijo vse povprek.

Imel je težave s telefonom

 

Ja, tudi to se lahko zgodi, ne boste verjeli. Lahko ga je izgubil, lahko ga je pozabil na strehi avtomobila, ter se na to spomnil šele, ko je na avtocesti zagledal, kako avtomobili vozijo preko njegove dragocene Nokie z vašo telefonsko številko. Morda se vam zdijo take zgodbice zelo nerealne, a verjemite, da jih poznam kar nekaj. Preden ga torej vržete v isti koš, kot ste strahopetca in g. Don juana, ga raje že preden mu poveste svojo telefonsko številko, vprašajte, ali je imel že kdaj podobno izkušnjo. Če jo je imel, potem vam toplo priporočam, da mu za "bekap" številko zapišete tudi na listek in upate, da ni taka neroda, da mu uspe izgubiti kar dve stvari hkrati.

Ima dekle ali ženo

 

Take imamo najraje, kajne? Seveda, še ena izmed možnosti je, da ima gospod Nezvesti doma čisto prijetno dekle, ženo, ki čaka, da se vrne v njen objem, medtem ko se je njemu zahotelo malce romantike z drugo. Od takega moškega sicer lahko pričakujete klic, a šele takrat, ko se mu bo spet zahotelo malce seksa z drugo.

Vendar pa vam mora biti že takoj jasno, da vas bo imel le za seks, zato raje dobro premislite, ali si tega želite. Temu se lahko odlično izognete, če, preden ste z njim, pogledate na njegovo roko, ali je tam morda kakšna sled poročnega prstana. Še en dober način, da to izveste že prej, pa je, če se peljeta z njegovim avtom. V primeru, da je oddan, boste to hitro vedeli, saj bo tam zagotovo kak sled za darilom, ki mu ga je poklonila draga, ali pa vsaj CD, ki bi ga lahko pripisali le ženski.Ocena 4.79 (9 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran