KONČNO: Novi spolni položaji!

29.03.2010 | Izabela M

Če vam je v postelji zmanjkalo inovativnosti, lahko preizkusite tudi kak nov spolni položaj.

 


Poskusita v svojo spolnost uvesti nove spolne položaje. (photoXpress)

Poskusita v svojo spolnost uvesti nove spolne položaje. (PhotoXpress)

Malce drugačen ''pasji'' položaj

 

Tako imenovani pasji položaj v svoji osnovni obliki izgleda tako, da je ženska na vseh štirih, moški pa si jo jemlje od zadaj, postavljen na kolena. Če ta položaj malce spremenite, dobite spolni položaj, pri katerem se izvrstno draži klitoris, poleg tega pa je tempo igre v rokah partnerice. Vse, kar je potrebno, je to, da se moški s položaja klečanja usede nazaj na svoja stopala, ženska pa mu sledi in se s celim telesom pomakne nazaj, da je omogočena penetracija. Pri tem noge pomakne tako nazaj, da s svojimi stegni objema zgornji del partnerjevih stegen. Noge hkrati močno razširi. Spredaj se partnerica opira na komolce ali roke, torej je še vedno na vseh štirih, partner pa naj se s trupom nagne malce nazaj in se opre z rokami. Zdaj je njegov penis zelo izpostavljen in povsem na voljo, partnerica pa lahko prične z gibanjem. To počne tako, da v bistvu premika samo zadnjico v smeri navzgor in navzdol ter tako drsi po partnerjevem penisu. Pri tem lahko doživlja izjemno intenzivne občutke draženja, saj se bo klitoris drgnil ob partnerjeva moda.


Vse o spolnih položajih najdete tukaj.

Kadar je pri roki stol ali fotelj

 

Če želite svoje spolno življenje malce začiniti, lahko poskusite s tem, da seks popeljete izven postelje. Torej poskusite seksati tudi v drugih prostorih stanovanja. Tudi kadar je pri roki stol ali fotelj, lahko izvedete malce spremenjeno obliko pasjega spolnega položaja. Če partnerica kleči na sedalu in se opira na naslonjalo stola oziroma fotelja, potem vam ugodno izpostavi in ponudi zadnjico, kar pomeni, da vi le stopite za njo in tako lahko seksata od zadaj. Zadevo je težje izvesti na pisarniških stolih, saj so zelo nespretni in tako bosta imela veliko preglavic s krotenjem stola. Raje izberita bolj statično sedišče. V takem položaju je omogočen tudi analni seks.

»Križ-kraž«

 

Za tako imenovani X položaj je potrebno, da se partnerja postavita tako, da sta si nasproti in se gledata. Ženska postavi svojo desno nogo pod partnerjevo levo nogo in svojo levo nogo nad njegovo desno nogo. Tako se približata, da je omogočena penetracija. Ko je penis vstavljen, se z eno roko primeta in se nagneta nazaj. Gibata se tako, da premikata samo boke, in sicer v nežnih in mehkih krožnih gibih. Če se želita med suvanjem gledati in komunicirati, se lahko naslonita na roke ali komolce. Če partnerka potrebuje več stimulacije, lahko v tem položaju z eno roko draži klitoris. Maksimalen užitek v tem položaju pa je lahko dosežen tako, da se partnerica uleže nazaj, svojo levo nogo prestavi na partnerjevo levo nogo in stopalo položi na posteljo. Torej v bistvu v leže zajaha partnerjevo levo nogo. Če pri tem še moški dvigne trup in se opre na obe roki, sta oba v zelo udobnem položaju za učinkovito suvanje, kar ju bo brez dvoma pripeljalo do intenzivnega orgazma.
»Stranski užitki«

 

Pri tem položaju ženska leži na hrbtu, rahlo obrnjena na bok. Eno nogo iztegne na posteljo, drugo pa privzdigne na istostransko partnerjevo ramo. Torej če je dvignjena desna noga, jo položi na partnerjevo desno ramo. Če je dvignjena leva, jo položi na partnerjevo levo ramo. Ležeča noga leži med partnerjevima nogama, na dvignjeno nogo pa se partner lahko opre medtem ko suva v nožnico. Položaj je bil prvič omenjen v poznem 15. stoletju v knjigi z naslovom The Perfumed Garden, ki izhaja iz Tunizije in je arabski ekvivalent Kamasutre. Položaj je dokaj zahteven in obremenjuje mnogo mišic, zato je pred izvajanjem priporočljivo tudi 'ogrevanje' teles v obliki masaže, da ne pride do krča. Priporočljiv je za tiste, ki imajo radi globoko penetracijo in draženje globoke točke v vagini. V tem položaju tudi klitoris dobiva lepo mero stimulacije.

Vse o spolnih položajih najdete tukaj.Ocena 4.00 (5 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran