SVEŽE: 4 spolni položaji, ki jih morate poizkusiti!

13.03.2010 | Tadej Pačnik

Mislite, da ste poskusili že vse spolne položaje? Tukaj so 4 zanimivi spolni položaji, ki jih morebiti še ne poznate...

 

Iz misijonarskeg položaja naredite nekaj novega. (jlp)

Iz misijonarskeg položaja naredite nekaj novega. (jlp)

Čutite ga globoko

 

Seks hitro postane rutina, kar ni nujno slabo. Vendar lahko z malimi skrivnostmi popestrite vaš večer. Pri tej variaciji klasičnega misijonarskega položaja ženska njegov penis čuti res globoko, njen ščegetavček pa bo drgnila njegova sramna kost. Idealno za doseganje orgazma. Ženska leži na hrbtu in noge iztegne visoko v zrak, tako da si jih moški lahko položi na ramena. Moški zaenkrat kleči, potem pa se nagne rahlo naprej, tako da preide v pozicijo za delanje sklec. Ženska še bolj pritegne noge k svojemu telesu, tako da se oba sramna predela, njen in njegov, poravnata. To je tudi najgloblja možna penetracija. Moški je torej na prstih rok in nog in s celim telesom pritiska na osramje ženske. Ona se sicer težko premika, lahko pa kroži z medenico in malo spreminja kot pritiska.  Pomaga, če pod križ položi blazino. Moški lahko penetrira z močnimi sunki gor dol ali pa se prilepi na njo in se samo poganja naprej nazaj, pri tem pa vzdržuje maksimalno penetracijo. S tem ji močno draži tudi ščegetavček, če sta dobro poravnana. Ob močnem suvanju moški uživa tudi v udarjanju mod ob njeno napeto ritko. Položaj za globoko penetracijo in intenzivne orgazme. Pazite na hrbtenico.

 

Več o spolnih položajih najdete tukaj.


Dober, robusten, navaden stol je lahko odličen spolni pripomoček (jlp)

Dober, robusten, navaden stol je lahko odličen spolni pripomoček (jlp)

Sedite na svoj užitek

 

Naslednji položaj je eden najbolj erotičnih možnih položajev. Zanj rabite stol ali pručko. Stol naj bo trden in robusten, z naslonjalom za hrbet in brez naslonjal za roke. Položite ga ob neko polico ali steno. Ženska stopi na stol in počepne, pri tem se prime naslonjala ali se opre na steno. Pri tem izboči svojo rit in omogoči moškemu, da pride in jo stoje nabode. Ta položaj omogoča divji, nebrzdan seks, globoko penetracijo in res divji užitek. Moški lahko partnerki tudi pomagate, če hočete nežnejši seks, jo primete za boke in jo nežno spuščate na vaš penis. Pogoj so močne mišice vaše drage, pri penetraciji pa pazite, da ne boste pregrobi.

Sedite in uživajte


Za izvedbo naslednjega položaja ravno tako potrebujete stol. Tokrat se nanj usede moški. Ženska se pred njim spusti na vse štiri. Moški ji pomaga, da noge ovije okoli njegovega pasu, tako da se še vedno opira na tla z rokami. Ta položaj je odličen za nemoteno uživanje moškega, ki ima odličen razgled. Primeren je tudi za analno raziskovanje in eksperimentiranje, saj vas analna odprtina neposredno gleda in vas vabi k raziskovanju. Moški v tem položaju težko suva, zato se mora premikati ženska ali jo moški nežno prime za boke ter pritiska k sebi. Položaj je primeren za močne in kondicijsko pripravljene ženske, ki imajo rade analni seks.


"Žlička" je najbolj priljubljen jutranji položaj. (jlp)

"Žlička" je najbolj priljubljen jutranji položaj. (jlp)

Seks v „žlički“


Seks v „žlički“ je najbolj pogost položaj pri jutranjem seksu ali če je partnerka noseča. Mnogo parov spi v tej poziciji in ko se zjutraj zbudite z jutranjo erekcijo, je slo najlažje potešiti v njeni topli vagini. Tudi tu lahko eksperimentirate. Partnerka naj noge privije čim bližje svojih prsi in si objame kolena. Moški se temu prilagodi in nastane čudovit „fetus“ položaj. Moški z lahkoto seže čez partnerko in ji draži klitoris. Koža ob koži, intenzivno draženje, nežno prodiranje in pravi kot so elementi za odličen in miren, toda intenziven seks. Eksperimentirate lahko tudi z vzdigovanjem nog ali obratno, oba popolnoma stegneta noge in ona napne ritne mišice. Trenje bo čudovito in zelo intenzivno.

 

NOVO: več kot 4000 člankov in videovsebin v največji enciklopediji spolnosti!Ocena 4.60 (10 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran