1. del - Odkijte skrivnosti spolnosti

1. del - Odkijte skrivnosti spolnosti
Pridobite potrebno znanje, da resnično izboljšate svoje spolno življenje. Paket Vodič po spolnosti Intimate Medicine vključuje video enciklopedijo o spolnosti z nasveti, dokumentarno serijo The Beautiful Life o modernem spolnem življenju in na tisoče zanimivih člankov o spolnosti, zdravju in razmerjih.
LOGINKUPI DOSTOP
Ocena 5.00 (1 gl.)

Odkrijte z nami čudežen svet spolnosti. Vsi ljudje v sebi nosimo velik spolni naboj, ki se lahko izraža na mnogo načinov. Človeško spolnost zaznamujejo različni pogledi na to, kaj je erotično in ljudje se močno razlikujemo po načinu doživljanja svoje seksualnosti.

S to serijo želimo ponuditi nov vpogled na naše spolno življenje in raziskati pestre možnosti za doseganje užitka. Hkrati želimo izpostaviti različne težave, s katerimi se srečujejo mnogi posamezniki in pari ter predstaviti možne rešitve.

 

V naslednjih 16-ih epizodah bomo poskusili ovreči zmotna prepričanja o spolnosti in skupaj z vami raziskali čaroben svet užitkov.

 

 
loading

Komentarji:

Ni sporočil
Zaenkrat ni sporočil obiskovalcev.

Dodaj komentar

Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran