10 najbolj pogostih seksualnih fantazij

22.06.2010 | Antonio B

Predstavljamo deset najbolj pogostih seksualnih fantazij - preverite, če se tudi vaša nahaja na tem seznamu.


seksualna fantazija

Kakšna pa je vaša seksualna fantazija? (PhotoXpress)

Trojček in skupinski seks

Pri seksualnih fantazijah je morala v drugem planu, še posebej, ko pride do fantaziranja o skupinskem seksu, kjer si ženske predstavljajo več rok hkrati na svojem telesu, ali tri moške, od akterih eden liže prsi, drugi vagino, s tretjim pa se poljubljajo. Nekaj podobnega velja tudi za moško fantazijo o trojčku, o dveh ženskah hkrati, kjer gre najpogosteje za željo po istočasnem izvajanju felacije. Resnično življenje je seveda povsem drugačno, saj ga spremljajo čustva in ljubosumje, ki največ težav povzroči prav pri trojčkih in menjavah parov.

Seks s slavno osebo

V času, ko nas vse mogoče revije, filmi, internet in reklame zavajajo s popolnimi telesi znanih manekenk, pevcev in filmskih igralcev, je seksualna fantazija o znani osebi dokaj pogosta. Lahko gre za čisto običajno masturbacijo ob gledanju kakega filma ali slike, kjer se bohoti znana oseba, lahko pa gre za čisto pravo fantazijo, kjer si posameznik ustvari svojo zgodbo, svoj film, in se predaja porednim mislim.

Seks s prijateljem

Tudi to je v resničnem življenju prepovedana zadeva - bodisi zaradi tega, ker je eden izmed vaju v resni zvezi, ali zavoljo dejstva, da nočeta pokvariti iskrenega in dolgoletnega prijateljstva. Ravno zato vam pride prav seksualna fantazija o prijatelju ali o nekomu, ki je vaša skrivna simpatija.

Seks s popolnim tujcem

To v modernih časih vsaj pri mladih ni več le seksualna fantazija, ampak praksa, kar pa ne pomeni, da so vsi tako zelo pogumni in odločni, da bi se spustili v vroč stik s popolnim tujcem, ki ga recimo poznajo le nekaj minut. Moški so kar se tega tiče seveda bolj pogumni, zato pa ženske o tem toliko bolj fantazirajo. Še posebej, če gre za neko resnično osebo, ki so jo recimo srečale na avtobusu ali na ulici.

Seks z osebo istega spola

Tudi ta fantazija po mnenju seksologinje Sari Locker bolj pripada ženskam, ki večkrat fantazirajo o spolni izkušnji z drugo žensko, najsi bo to kaka slavna igralka, morda sodelavka, ali pa povsem izmišljena oseba trenutne spontane fantazije. Ali kot je povedala Lockerjeva: »Si predstavljate, da se z žensko drgneta z dojkami? Si predstavljate, da v eni roki držite svoj penis, v drugi pa njegovega?« Drži, tudi moški sanjajo o istospolni izkušnji. To seveda ne pomeni, da so geji, to pomeni le seksualno fantazijo, za katero ni nujno, da se bo kadarkoli uresničila.

Vezanje in šeškanje

Tudi tako imenovane seksualne fantazije podrejanja so zelo pogoste. Sanjarjenje o tem, da vas moški zveže in si vas nekoliko grobo vzame, tako da se mu ne morete upirati, ali pa da vas našeška po zadnjici, če niste bili pridni, je zelo pogosto in z njim ni nič narobe. V ta sklop sodi tudi divji seks, kjer vam nekdo strga majico, modrček in hlačke, vas porine na tla in si vas vzame brez vprašanj - neke vrste posilstvo, če smo iskreni.

Seks pred tretjo osebo

Zelo pogosta in priljubljena seksualna fantazija, o kateri pari večkrat razmišljajo kar med seksom samim. Fantazija ima seveda več variacij, recimo tisto, da gledate kako vaš partner seksa z neznancem, ali pa da vaju med seksom opazuje kak sosed.

Seks na javnem mestu

Za mnoge redna praksa, za nekatere le seksualna fantazija. Še posebej v ekstremni ideji, da seksate na precej javnem mestu, kjer obstaja velika verjetnost, da vas bodo opazili - recimo sredi bara ali na plaži. Fantazija o seksu na javnem mestu ne vključuje le penetracije, ampak tudi na primer sanje o oralnem zadovoljevanju v kinu, ali pa ročni obdelavi v restavraciji.

Seks na eksotični lokaciji

Ker za takšne prestižne lokacije ponavadi nimamo denarja, nam preostanejo le seksualne fantazije o seksu na peščenih plažah Havajev ali v hotelski sobi v Dubaju. Nekateri ljudje pa fantazirajo tudi o malce bolj ekstremnih lokacijah, recimo o seksu na pokopališču, ali kot zabavno pojasni Sari Locker, o lizanju mednožja v Grand Canyonu in felaciji na Empire State Buildingu.

Seks z bivšim ljubimcem

Četudi se morda sliši še tako neverjetno, ima veliko ljudi seksualne fantazije o vročem seksu z bivšim ljubimcem ali celo partnerjem. Še posebej, če je bil resnični seks res odličen in ga pogrešajo.

 

Seksualne fantazije so lahko - vsaj večinoma - povsem zdravo in neškodljivo sredstvo za doseganje pravega razpoloženja za seks. Preverite pa lahko še šest enostavnih trikov za dvig spolne sle!Ocena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba
Topgun45 16. nov 2016 http://nowyporntutaj.com/vid1249.html
Izliv pri ženskem orgazmu

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran