Kako se dogovoriti za seks brez obveznosti?

17.10.2011 | L.S.

Za seks brez obveznosti morate postaviti nekaj osnovnih pravil in se jih striktno držati.

 


seks veza

Takoj na začetku določite pravila (Photoxpress)

 

Če želite svoje družabno življenje kar se da izkoristiti, potem morate vedeti kako se dobiti za platonski seks. To, da se boste naučili kako se dobiti za seks brez obveznosti, vas bo pripeljalo do tega, da boste imeli okrog sebe vedno več žensk in da boste vedno več seksali. Seveda se morate to »igro« igrati varno, zato se o bodoči partnerici kar najbolje pozanimajte preden se z njo zapletete v platonsko seksualno razmerje. Vedite, da je učenje, kako se dobiti za platonski seks, nekaj najbolj zabavnega kar lahko kot odrasel človek doživite.

1.    Takoj na začetku je treba določiti pravila

    
Ko se boste učili, kako se dobiti za seks brez obveznosti, vedite, da morate biti samega začetka odkriti z njo. Ne iščete resne zveze in namen, da se dobivata, je zgolj fizične narave, da sprostita tisto odvečno seksualno energijo. Prepričati se morate, da je obema to že od samega začetka jasno. Brez razumevanja platonske narave vajinega odnosa, bo platonsko seksualno življenje bolj kratko.

2.    Bodite neobremenjeni

Ključna beseda je sproščenost. Ne začnite stvari jemati preveč resno in se obremenjevati, da ima vaša seksualna partnerica morda še enega ali dva druga taka partnerja. Zaradi tega je ne obsojajte saj bi bilo zelo pristransko od vas, da bi ji to očitali, medtem ko ste se na začetku strinjali, da gre med vama samo za seks in nič drugega. Če boste neobremenjeni bo vaše platonsko seksualno življenje veliko bolj dolgotrajno in učinkovito.

3.    Dobita se na javnem mestu


seks brez obveznosti

Le če se boste držali pravil, boste uživali v seksualni vezi (Photoxpress)

Še posebno če boste prvič imeli seks brez obveznosti, se dobita na obljudenem javnem mestu, da se najprej nekoliko bolje spoznata. Bar je odlično mesto, da se dva dobita, saj ni preveč intimno okolje, pri roki je alkohol, vsa situacija je sproščena. Ne pojdita takoj k enemu od vaju domov, ampak se prej nekoliko družita, pogovarjajta, da se sprostita v družbi drug drugega.

4.    Bodite spoštljivi

Čeprav sta se dobila za platonski seks, to še ne pomeni, da je ona kakšna perverzna porno zvezda. Vedite, da je tako kot vi, živo, čuteče, inteligentno bitje in tako morate z njo tudi ravnati. Plačajte ji pijačo ali dve, odprite ji vrata, z njo ravnajte kot z damo. Če se boste tako obnašali do nje, bo to tudi čudežno vplivalo tudi na kvaliteto vajinega platonskega seksa.


To, da se boste naučili pravil kako imeti platonski seks bo ena najbolj hvaležnih stvari kar jih boste v življenju naredili zase. Končno boste lahko popolnoma izživeli svojo seksualnost in brez zadržkov si lahko najdete več partneric, ki bodo z vami to izkušnjo delile. To, da sedaj poznate pravila seksa brez obveznosti, bo vsekakor vplivalo na vaš odnos do žensk, veliko bolj sproščeni boste, še bolj zaželeni in vsekakor boste lahko naredili nekaj novih zarezic kar se tiče seksualnih »trofej«. Svoje življenje maksimalno izkoristite tako, da spoznate prave ljudi, s katerimi boste izživeli svojo platonsko seksualnost, že danes!Ocena 5.00 (3 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran