Takšnih zadnjic pa še niste videli!

28.09.2011 | S.B.

Že veste, katero pleme ima največje zadnjice v zgodovini in kdo ima najlepšo ritko na svetu?FOTO: Beyond black white

Največje ritke so afriške

 

Prvo mesto največjih zadnjic na svetu naj bi pripadalo južnoafriškemu plemenu Khoikoi, ki je pred približno 2000 leti iz Bocvane emigriralo v Cape Town. Obilne zadnjice naj bi imeli tudi Bušmani, prebivalci obeh plemen pa se ponašajo z ritkami, ki čez premer merijo kar 60 do 90 centimetrov.

Znanstveniki pa imajo za dejstvo, da številne afriške dame po obliki svojega telesa spominjajo na zaobljen kipec Venere, zgodovinsko razlago. Navzven štrleča in obilna zadnjica ima svoj pomen in sicer naj bi ženskam pomagala, da med nabiranjem hrane in delom na njej lahko prenašajo otročička. Nekateri pa imajo drugačne razlage, saj naj bi velika zadnjica ženski omogočila lažji porod in tako plemenom posredno pomagala do večjega števila otrok.

Nori rekordi šeškanja zadnjic

 

Na svetu obstaja kar nekaj bizarnih tekmovanj, na katerih so glavna atrakcija prav zadnjice. Tako je Ilena Glazer lansko leto dosegla svojevrsten rekord, saj je na tekmovanju v New Yorku v zgolj dveh minutah našeškala kar 100 zadnjic. Na žalost, ali pa na srečo, kakor za koga, so bili vsi udeleženci popolnoma oblečeni, smeha pa vendarle ni manjkalo.

Zanimiv rekord pa je pripadel samozavestni Angie Carlson, ki je, oblečena v seksi spodnje perilo, svojo zadnjico eno uro nastavljala fotografskim objektivom. Z njeno ritko v ozadju se je fotografiralo kar 523 ljudi, ki se jim je takšen dogodek očitno zdel noro zabaven. Še bolj svež pa je še en bedast rekord, saj je marca letos svetovni rekorder postal tudi Aaaron Strauss. Kalifornijec je človek, ki je v dvajsetih sekundah kar 80-krat našeškal lastno zadnjico. Hm, le kakšen fetiš ima ta fant?
FOTO: Make fun

Seksi tekmovanje za najlepšo zadnjico

 

Bolj ogleda vredna pa je bila prav posebna prireditev, na kateri so 12. novembra 2008 v Parizu izbirali najlepšo zadnjico na svetu. Na koncu so dobili 45 finalistov iz 26 držav, v ženski kategoriji pa je zmagala seksi in zaobljena ritka postavne Brazilke Melanie Nunes. Za nagrado je dobila kar 15 tisoč eurov in podpisano pogodbo z manekensko agencijo.

Med moškimi je zmagala sočna ritka izklesanega Francoza Saibe Bombote.

Najmočnejše ritke na svetu

 

Nekateri ljudje se radi pobahajo z nadpovprečno močnimi zadnjicam.


FOTO: Weird spot

Tako je neka ženska s svojimi ritnimi mišicami zlomila leseno desko, ki si jo je zataknila med tangice, na internetu pa krožijo tudi fotografije neverjetno mišičaste zadnjice, na kateri lahko opazimo celo 'šesterčke'Iz zadnjice jim raste rep!

 

Večina ljudi ima le ostanek tega, kar je bilo nekoč rep: trtico. Vseeno pa se nekateri ljudje rodijo s pravim, navadno majcenim, repom. Z daljšim repom, kar 10 centimetrov dolgim,  pa se je leta 2001 rodil dojenček v Indiji, za katerega so bili domačini prepričani, da je eden izmed reinkarniranih hindujskih bogov.


FOTO: Creation tips

Deček je postal prava atrakcija, saj so ljudje plačevali za to, da so ga lahko hodili gledati v tempelj. Čeprav je njegov izrastek res spominjal na rep, pa so zdravniki kasneje pojasnili, da temu ni bilo tako, ter da obstajata dve vrsti t.i. človeškega repa. Dečkov je bil le skupek maščob in tkiva, in ne pravi rep, ki bi se ga zlahka dalo odstraniti, obstaja pa tudi rep s kostmi, s kakršnim se je l. 2004 rodil deček v Kambodži. Znanstveniki sklepajo, da je to evolucijski dokaz, da se je človeštvo razvilo iz živali z repom.


Tagi


Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran