VIDEO: Najbolj bizarne seksualne odvisnosti

30.10.2011 | S.B.

Preverite, kakšen je seks z lutko, kako ženska ohranja ljubezen mrtvega moža in spoznajte dva resnično čudna fetiša preoblačenja.

gay

FOTO: Moški ljubi lutko

FOTO: Pop tower

1. Moški poročen z lutko

 

Davecat je moški z nenavadnim vzdevkom in še bolj čudaško obsedenostjo: namesto življenjske partnerke iz mesa in krvi si je omislil kar lutko. Vendar z razliko od drugih moških, ki v takšnih lutkah vidijo le spolni pripomoček, Davecat s svojo spremljevalko ne le seksa, ampak tudi živi in se z njo pogovarja. V oddaji, ki obravnava čudne odvisnosti, My strange addiction, je zatrdil, da je sintetična lutka Amber njegova žena.

Ko so ga obiskali snemalci oddaje, pa jim je razkril, da Amber ravno počiva in naj jo pustijo spati v miru. Priznal je, da se je obsedenost začela že v otroštvu, saj je lutke občudoval že takrat, z Amber pa je srečen in jo vidi kot osebo. Zatrjuje, da z lutko podpirata drug drugega in o njej nasploh govori kot o partnerki. Kako bi lahko razumeli njegovo obnašanje? Morda je imel Davecat, ki zatrjuje, da je le takšna ljubezen večna, negativne izkušnje v iskanju prave ženske ali pa v družini ni imel pravega vzorca za zvezo.


FOTO: Ženska je možev pepel

FOTO: The Fw

2. Ženska se ne more ločiti od moža

 

Komaj 26-letna Casie je že postala vdova in ker smrti moža nikakor ne more preboleti, žaro z njegovim pepelom nosi vsepovsod. Vzame jo v trgovino, se z njo pogovarja, jo poljublja in boža pred spanjem. To pa še ni najbolj čuden del njene odvisnosti, temveč je to dejstvo, da Casie vsak dan zaužije del moževega pepela.

Nanj pa ne gleda kot na prehrano, ampak kot na hranjenje z njegovo ljubeznijo, saj je zaupala, da ga neskončno pogreša in se ne more ločiti od njega. Glavni vzrok je vsekakor čustvena osamljenost, ki je Casie kar ne more premostiti, zaradi čustvene bolečine pa vsak dan poje nekaj pepela, saj ima tako občutek, da sta s soprogom še vedno povezana.


FOTO: Uživa v vlogi dojenčka

FOTO: TV Guide

3. Odrasli dojenček

Riley je 25-letna ženska, ki se najbolj varno počuti v oblekicah za dojenčka, poleg tega pa tudi spi v zibelki. Newyorčanka nosi otroško pižamo in lase spete v dva čopka, k sebi pa stiska plišastega medvedka. To pa še ni vse, saj Riley tudi redno seslja dudo in pije s stekleničke, kadarkoli pa pride domov, se preobleče v otroška oblačila, npr v baletno krilce, ter se poigra s svojimi igračkami.

Mlada ženska, ki se je rodila kot moški in nato z operacijo spremenila spol, pa se ne le oblači kot dojenček, ampak se tako tudi vede. Riley spi kar dvanajst ur dnevno, kar je za prave dojenčke povsem normalno. Svojo obsesijo pa precej dobro pojasnjuje, saj pravi, da jo je bilo kot mladega fanta strah, saj se je bala, da ne bo imela normalnega življenja in se je od nekdaj počutila kot ženska, ujeta v telo fanta.

Ker očitno ni imela otroštva, po kakršnem je hrepenela, pa se je Riley odločila, da ga bo nadoknadila. Podobno so sklepali pri Michaelu Jacksonu, ki je imel sobo polno igrač in igral, ter se je odlično razumel z otroki, s čimer naj bi kompenziral otroško trpljenje zaradi nasilnega očeta.


FOTO: V javnosti v zajčjem kostumu

FOTO: Digiguide

4. Študentka v živalskih kostumih

 

19-letna Lauren se sooča s prav posebno obsedenostjo, saj naokrog hodi v ogromnem kostumu belega zajca. Začudenih pogledov in posmeha je navajena, sama pa pravi, da se v zajčjem pajacu počuti odlično. V oddaji My strange addiction pa je priznala, da je obsedena z nošenjem živalskih dodatkov, repkov, mask in podobnega,  ter da se v krznene kostume oblači prav vsak dan.

Njena mama pripoveduje, da je bila Lauren od nekdaj ustvarjalna, nekega dne pa jo je prosila za denar za krzno, iz katerega je začela sama izdelovati kostume. Njeno obsedenost je težje razložiti, saj v oddaji ne spoznamo obširneje njenega družinskega ozadja, morda so kostumi njen seksualni fetiš ali pa nekaj, v čemer se lahko skrije pred zunanjim svetom.Ocena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran