Ženske so nam odgovorile: Analni seks DA ali NE?

23.11.2011 | Izabela M

11 žensk smo vprašali, kaj mislijo o analnem seksu in ali ga prakticirajo. Odgovarjale so brez dlake na jeziku. Ste radovedni?


ženske in analni seks

Ženske le redko spregovorijo o analnem seksu (photoxpress)

Analni seks bi po zanesljivih podatkih iz zdravstvene stroke, prakticiral vsak četrti do peti Slovenec, številka pa bi znala biti še višja, saj marsikdo o tem raje molči. Analni seks torej postaja vse bolj priljubljena in običajna spolna praksa, največ zadržkov pa ima v paru oponavadi ženska. Zastavili smo jim nekaj najintimnejših vprašanj, povezanih z analnim seksom. Ste radovedni, kaj ženske mislijo o analnem seksu?

Intimatemedicine: Ali prakticirate analni seks?

Tanja (24 let): Ne. Analnega seksa ne prakticiram in tega nikoli nisem poskusila, čeprav mi je fant to že nekajkrat predlagal. Bojim se, da bi bilo preveč boleče in da v njem ne bi uživala. V to me ne prepričajo niti razni nasveti o lubrikantih, postopni penetraciji, itd.

Intimatemedicine: Pa meniš, da boš mogoče kdaj v prihodnosti poskusila tudi to?

Tanja: Ne, mislim, da ga ne bom izvajala nikoli.

Nina (26 let): Analni seks, da. Kadar mi zapaše, si od fanta zaželim tudi analnega seksa. On seveda nima nič proti (smeh). Bistvo analnega seksa je v tem, da v njem uživata oba.

Intimatemedicine: Si med analnim seksom kdaj doživela tudi orgazem?

Nina: Da. Lahko rečem, da je zame tak orgazem celo močnejši od orgazma, ki ga doživim med vaginalnim ali oralnim seksom.

Andreja (28 let): Glede analnega seksa imam zgolj en zadržek, in sicer strah pred kakimi okužbami. Dejstva, da je lahko v analni odprtini prisotna kaka ''formacija'' ne morem spregledati in se posledično ne morem dovolj sprostiti, da bi ob analnem seksu uživala.

Anita (26 let): Analni seks pogledam v kakem porniču, prakticiram pa ga ne. Čeprav so si nekateri fantje, s katerimi sem bila, zaželeli tudi analnega seksa. Ko najdem pravega, me mogoče prepriča tudi v to.

Barbara (29 let): Da. Tudi analni seks občasno prakticiram s svojim fantom. Paše mi tudi analingus. V postelji nimava strogih zadržkov pred takšnimi stvarmi. Eksperimentiranje v spolnosti je pozitivna stvar. Edino tako lahko odkrijemo stvari, ki nam nudijo užitke, mar ne?

Miša (26 let): Želim si poskusiti analni seks, pa me je fant glede tega večkrat zavrnil. Res. Meni, da je analni seks nehigienski. Ko sem mu predlagala, naj uporabi kondom, pa mi je odvrnil, da si analnega seksa resnično ne želi in da nima potrebe po tem. Poskusila ga bova le, če bo premagal svoje zadržke.

Dunja (27 let): Analni seks sem poskusila... nekaj časa nazaj. S fantom, s katerim sva se dobivala za seks brez obveznosti. Na njegovo željo. Na začetku mi je bilo malce neprijetno, potem pa mi je vedno bolj prijalo.

Intimatemedicine: Se boš še kdaj predala analnim užitkom? S kom drugim?

Dunja: Bom.

Petra (33 let): S partnerjem občasno seksava tudi analno, ampak le na mojo željo. S tem nikoli ni pritiskal name in vsakič pazi, da je neboleče in prijetno tudi zame.

Ana (28 let): S fantom uživava tako v analnem seksu kot tudi v drugih oblikah analnih igric.

Intimatemedicine: Na primer...?

Ana: Na primer analingus, uporaba analnih kroglic, draženje s prstom,...

Intimatemedicine: Tudi na njegovi ritki?

Ana: (smeh) Emmm... ja. Tudi.

Ines (25 let): Analni seks sem prvič poskusila zato, ker mi je prijateljica povedala, da je med njim uživala, da ni bilo nečistoče in da ni bolelo. Meni je bilo prvič preveč neprijetno, da bi nadaljevala, ko sva ponovno poskusila, pa je bilo v redu. Z dovolj lubrikanta, seveda (smeh).

Maruša (36 let): Ne. Ne na kvadrat. To naj ostane na porno filmih, meni ni niti malo do tega.

Nekatera imena intervjuvank so izmišljena, ker niso želele razkrivati svoje identitete.

Bi radi izvedeli še eno skrivnost? In sicer, kateri so najbolj prodajani spolni pripomočki za ženske v Sloveniji ta hip?

Pridruži se nam tudi na Facebooku!

 Ocena 4.64 (11 gl.)
Vaša ocena: 

Zadnja sporočila v forumu

Mare92 16. apr 2020 Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je...
Kontrola orgazma
kmgslo 13. avg 2018 Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po...
Kontrola orgazma
Godbenik 18. nov 2017 Pozdrav! Sem poročen moški, star 40let. Po tej poti iščem podobno misleco žensko, za izpolnitev fantazij. Diskretno...
Žensko za obisk swinger kluba

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran