Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:
Forum » On » Moško telo » Kontrola orgazma

Kontrola orgazma - 4

Obdelujem...
Ocena: 4.0 od 5. Glasov: 1.
Avtor Sporočilo
Datum objave: 4. jul 2015 14:30
DolgPlato
DolgPlato
Datum prijave: 04.07.2015
Sporočil: 4
Plato je po moje možen samo ob obilnem samotreningu, s partnerko ti pa ta trening pomaga skupaj doživeti orgazem in seveda podaljša vse skupaj. Da bi pa to obvladal samo s prakticiranjem sexa pa po moje ni variante. Sploh ker ko si gor, ti najbolj paše minimalna stimulacija, že to, da ga imaš not je lahko preveč.

Po drugi strani si pa, ko to veš, stimuliran, da stvar vlečeš, ker je po eni uri intenzive vse boljše, vse lažje je biti blizu extaze. Ko sem bil mlad sem imel kontra občutek, da se s časom poželenje zmanjšuje in je najbolje kmalu dokončat☺

[Število urejanj članka: 2, zadnje urejanje 04.07.2015 ob 14:34.]
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 13. avg 2018 13:32
kmgslo
kmgslo
Datum prijave: 13.08.2018
Sporočil: 2
Zdaj če se gre za to, da lahko sam določiš kdaj ti pride, obstaja ena prav posebna snov. Imenuje se Dapoksetin, po svetu se ga pa dobi pod precej različnimi imeni in v razl. oblikah. Pri nas najlažje to dobiš v obliki tabletke Super Kamagra. Spada v bistvu med tablete za erekcijo, ampak s to dodatno sestavino preprečuje tudi prezgodnji izliv oz. ejakulacijo.

Gre sicer za precej razširjeno in uveljavljeno zadevo, ne gre za nekaj novega. Deluje pa tako, da moškemu dejansko omogoči, da se sam odloči, kdaj želi doživeti orgazem.

Seveda je veliko boljše če lahko orgazem sam tempiraš brez dodatkov. Vseeno ti pa Kamagra lahko pomaga tako, da si vsaj začasno pomagaš s tem. Veliko je namreč v glavi (psihične bremze / kompleksi, skrbi, stres, itd.) in to lahko dobro pomaga, da to prebrodiš.
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Datum objave: 16. apr 2020 12:42
Mare92
Mare92
Datum prijave: 16.04.2020
Sporočil: 1
Za prehiter orgazem je možnih več vzrokov. Lahko je psihološke narave, lahko je kakšna bolezen v ozadju, lahko je povezano z napačnim dihanjem, v večini primerov, pa je težava le v tem, da se nismo pravilno naučili na začetku kako podaljšati orgazem. Predlagam počasno samozadovoljevanje ali počasna predigra (oralni sex) s katerim se naučite zadrževati orgazem oziroma naučiti telo na tovrsten užitek in na ta način kasneje pride do izliva. Obstaja tudi bolj moderna rešitev in predvsem bolj enostavna in hitrejša rešitev, ki jo sedaj uporablja že vsak moški. Kamagra Gel je trenutno najbolj prodajan izdelek na svetu za doseganje trde in dolge erekcije, poleg tega pa preprečuje prehiter izliv. Na voljo je brez recepta, tako da, brez skrbi, težava je rešljiva.

[Število urejanj članka: 2, zadnje urejanje 16.04.2020 ob 12:53.]
Obdelujem...
Neocenjeno. Bodite prvi ocenjevalec!
Za aktivno sodelovanje v forumu se morate najprej prijaviti.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Vroča tema

velikost korenjakov

1. okt no pa poglejmo punce kako veliki so vam ušeč in fantje kako velike korenjake imate koliko je povprečje velikosti govorite odkrito in ne o kakih 30 cm

Avtor: šeen
Prispevki: 215
Ogledov: 536731

Zanimivi uporabniki

tihana

Član od: 15. jan 10
Zadnji obisk: 31. avg 12

Zanimivi uporabniki

Najbolj brane teme

Anketa

ANKETA

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.


Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov

Razumem Nočem piškotkov

O piškotkih >>
Žal nam je, da nas zapuščate


Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne
Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.

Nazaj na spletno stran