Uporabnik
Geslo

Stalna prijava:

Navodila za uporabo

1. Kako si lahko ogledujem vsebine na Interactivu?

Če si želite ogledovati vsebine na Interactivu, se vam ni treba prijaviti. Zgolj premikajte se s kliki med posameznimi rubrikami v zgornji orodni vrstici, ki zajema Forum, Blog, Slike, Članki, Uporabnik tedna, Ankete, Moj račun in Navodila. Posamezne vsebine v rubrikah si ogledate s klikom na želeno vsebino. Bloge in slike lahko ocenjujete tudi, če niste prijavljeni, če pa jih želite komentirati, se morate prijaviti. Če torej želite na Interactivu sodelovati, morate opraviti brezplačno prijavo in si ustvariti brezplačen profil.

2. Kako si ustvarim brezplačen profil?

To storite tako, da v zgornjem desnem kotu poiščete okenček Prijava v sistem in kliknete na povezavo Še niste član Intimate Interactive? Kliknite za brezplačno registracijo. Nato si v novem okenčku, ki se vam odpre, izberete uporabniško ime (to se bo prikazovalo ob vaših vsebinah na Interactivu) in geslo, ga ponovite, nato pa še vnesete elektronski naslov. Odkljukati morate še, da ste seznanjeni s pogoji sodelovanja in klikniti gumbek Prijavi me. In to je to! Če ste v sistem že včlanjeni, zgolj vneste svoje uporabniško ime in geslo v okenček Prijavi me v sistem.

3. Kako si uredim profil?

Ko imate enkrat ustvarjen svoj profil, ga lahko uredite tako, kakor vam ustreza. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete v okenčku z vašim uporabniškim imenom Nastavitve profila. Tam si lahko zamenjate uporabniško ime, ustvarite pozdravno sporočilo, se prijavite na prejemanje elektronskih sporočil, si ustvarite podpis, ki se bo pojavljal pod vsakim vašim postom na forumu in se prijavite na obveščanje o zasebnih sporočilih, ki vam jih pošljejo drugi uporabniki Interactiva. Tu lahko tudi zamenjate geslo, s katerim na svoj profil dostopate.

4. Kako sodelujem na forumu?

Za sodelovanje na forumu se morate vsakič, ko vstopate v Interactive, prijaviti. Nato v okenček Prosimo vnesite svoje sporočilo (najdete ga pod zadnjim postom teme, v kateri želite sodelovati) vnesite svoje sporočilo in kliknite Pošlji. Sporočilo si lahko prej ogledate, če kliknete na Predogled in ga posodobite, če kliknete Ponastavi. Če ste post že oddali, pa ga želite popraviti, kliknite v postu na gumbek Uredi in popravite besedilo. Če ga želite izbrisati, kliknite gumbek Izbriši.

5. Kako nekoga citiram?

Citiramo nekoga takrat, ko želimo odgovoriti na specifičen de besedila nekega uporabnika, pa se nam ne ljubi vsega prepisovati. To storimo tako, da v postu, ki ga želimo citirati, kliknemo gumbek citiram, nato pa pod besedilo, ki se nam skopira v naš okenček Prosimo vnesite svoje sporočilo, dodajte še svoje besedilo.

6. Kako odprem novo temo?

Novo temo odprete tako, da kliknete na rubriko Forum v zgornji orodni vrstici Interactiva, nato pa pod zadnjimi posti poiščete rubriko v kateri bi želeli temo odpreti. Na primer Ona / Žensko telo. Pod zadnjimi temami v tej rubriki boste našli okenček Odpiranje nove teme. Vanj vnesite naslov teme in svoje besedilo. In tema bo ustvarjena ter se bo sama pojavila na vrhu seznama zadnjim sporočil. Povezavo (link) na drugo mesto, medtem ko sodelujete v forumu, vstavite tako, da nad okencem za besedilo kliknete ikonico URL in nato na sledeč način vnesete url naslov in besedilo za prikaz: [url=primer.si]besedilo za prikaz[/url].

7. Kako dodam novo sliko v galerijo?

Novo sliko v galeriji objavite tako, da na svojem profilu kliknete na povezavo Dodaj sliko. Našli jo boste pod povezavo Moje slike. Odprlo se vam bo okence Dodaj / popravi sliko. Vanj po želji vnesite naslov slike, opis slike in tage (oziroma ključne besede), ki povedo, kaj je na sliki. Sliko vnesete tako, da kliknete gumbek Brskaj in na svojem računalniku poiščete sliko, ki jo želite dodati. Preostane vam le še to, da kliknete Shrani sliko, in slika bo dodana. Pojavila se bo kot prva v galeriji. V galeriji Intimate Medicine lahko objavite kakršne koli fotografije, ki niso rasistične, diskriminatorne ali pornografske narave in za katere prevzemate polno odgovornost.

8. Kako dodam svoj blog?

Tudi blog dodate tako, da kliknete na povezavo v svojem profilu Dodaj blog, ki jo boste našli po povezavo Moj blog. Odprlo se vam bo okence Dodaj prispevek. V to okence vnesite naslov bloga in vsebino bloga (uredite ga lahko podobno kot npr. besedilo v Wordu) ter tage, lahko pa dodate tudi sliko, ki jo vnesete tako, da kliknete na gumbek Brskaj in dodate sliko s svojega računalnika.

9. Kako si ogledam vse moje vsebine?

Če želite videti zgolj vso vašo vsebino, ki ste jo ustvarili (torej zadnje poste na forumu, bloge in slike), kliknite v svojem profilu na povezavo Moj profil. Če si žeite ogledati zgolj slike, kliknite na Moje slike, če si želite ogledati zgolj svoje bloge, kliknite na Moj blog.

10. Kako si ogledam ali pošljem zasebno sporočilo?

V vašem profilu kliknite na povezavo Zasebna sporočila. S klikom na Novo sporočilo v zgornji orodni vrstici, se vam bo odprlo novo okno, kamor vpišite uporabniško ime naslovnika in zadevo, če želite, v velik okenček pa vnesete besedilo, ki ga želite poslati, ter kliknete Pošlji. Med Zasebnimi sporočili si lahko ogledate tudi prejeta in poslana zasebna sporočila ter vaš arhiv sporočil. Vsakič, ko boste imeli novo zasebno sporočilo, bo to jasno označeno v vašem profilu, ko se boste prijavili. In sicer tako, da bo pod povezavo Zasebna sporočila pisalo primer: Imate 1 zasebno sporočilo. Zasebna sporočila so namenjena temu, da se lahko uporabniki Interactiva, kadar tako želite, povezujete tudi na bolj zasebnem nivoju.

11. Kakšne povezave lahko objavljam?

Avtor prispevka prevzema odgovornost za objavljene povezave. Uredništvo bo odstranilo vse povezave, ki vodijo na strani, ki vsebujejo nestrpne in/ali protizakonite vsebine ter oglasna sporočila in povezave.

Prijava v sistemPreišči Interactive

Najnovejše v forumu

poznavalec  8. dec 2021 Povej mi, če še rabiš, ti dam kontakt bivše, ki res rada fuka...
IŠČEM SEX.........AMPAK KJE
poznavalec  8. dec 2021 Meni noro paše, ni pa vsaka za to. Sem imel eno, ki ga je raje v rit fasala kot kruha jedla, še danes me kdaj pokliče...
Analni seks
kmgslo 20. jul 2020 Nič takega v današnjem času. Je vse bolj odprto, nimamo več toliko, da bi ga zapravljali. Vsi hitimo in posledice se...
odprta zveza

Anketa

ANKETA